166

Анонимен

преди 7 години

До До 210Затова прадядо ми се хвалеше че е убил петима французи(трима заклал ) и двама зуави ,по времето на първата Евопейска война. Така я наричаше Сигурно защото сме били в ,,съюз,,с тях .

165

Катон

преди 7 години

До Анонимен 229Австрия не е в НАТО, така че малко трудно ще бъдем в два съюза с тях. Но фактите не са проблем за някои хора.

164

Анонимен

преди 7 години

Тоя и немуподобните разпродават България на парче от 1300 години! И все още има какво да се продава, но не благодарение на Митов и боса му. Нагъл до безобразие! Да ходи да скача отнякъде доде е време!

163

Катон

преди 7 години

До Анонимен 218Българската независимост не е платена с руски пари, а с опрощаване а турски дългове към Русия. Които са опростени не от топли чувства, а за да може Балканския Съюз да обяви война на Турция. Чия страна взема арбитража на руския император върху завзетите територии след войната би трябвало да е известен на всички. Хубаво четеш, Пенчо, но чети до края.

162

Анонимен

преди 7 години

Сирийското правителство прекратява примирието. Много американски майки ще вият и ще целуват децата си студени когато започнат да пристигат оловните сандъци с труповете на американските инструктори обучаващи умерената опозиция в Сирия, впрочем вече доста оловни санцъци заминаха за Америка откакто руските ВКС се намесиха в САЩ.

161

Анонимен

преди 7 години

Великобритания, Австралия и Дания съжалиха за удара в Сирия.Коалицията нанесла удар по сирийските военни по грешка.

160

Анонимен

преди 7 години

Сега умерените бунтовници ще видят кон боб яде ли. Преди няколко часа Асад обяви прекратяване на примирието.

159

Анонимен

преди 7 години

А окупационния откуп с какви пари е платен?

158

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 217Ами американците си спазиха споразумението и предупредиха Русия за района който ще бомбандират, но пияните ти братушки неволно или пък нарочно за да лаят дега по САЩ не са предупредили съюзниците си асадити.

157

Анонимен

преди 7 години

Видяхме ги американсктеи технологии в Сирия - вчера избиха над 60 сирийски войници докато се биеха със Ислямска държава, но медиите нищо не споменаха за това.

156

Анонимен

преди 7 години

И защото България не се продава, точно вашето правителство прие чужденци да изкупуват земята? Ти си типичният наГЗен евроатлантик, който се прави на патриот, докато продава държавата си и сочи Русия за виновник.

155

Анонимен

преди 7 години

Руският успех в Сирия принуждава Вашингтон да слуша Москва.

154

До 210

преди 7 години

Живееш в миналото. Още повече, че след съединението Русия винаги е работела срещу нас.Настоящето е съвсем различно. С Франция сме заедно не в един, а в цели два съюза.

153

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 209Руските ВКС ги видяхме в Сирия, пълни нещастници. От една година бочбандират със самолети и ракети без никакъв успех. Поне 1 по-голям град да бяха завзели. Никаква ефективност. А пък С-400 се оказа най-големия *** с надпис Сделано в Русия, досега не са могли да прихванат нито един самолет на Израел, САЩ и Турция. Два стари американски самолети А-10 за 30 минути избиха толкова нусейрити (асадити) колкото джихадисти ВКС за една година не можаха да убият.

152

Анонимен

преди 7 години

Та нали именно Митов и ГЕРП разрешиха де се продава българската земя на чужденци и отмениха мораториума . Явно умствените му възможносто на паметта са късички . Други качеста ще да има за да го тропосат ,,министър ,,В някоя хо..мо -дружинка ще да е членувал.

151

Анонимен

преди 7 години

За информация на празноглавите краварофили, американското ПВО в Европа не може да попречи по никакъв начин на руските ВКС да изстрелят междуконтиненталните ракети.

150

Анонимен

преди 7 години

Задача за мaлoумни русофили. Американската ПРО е изградена на 3 нива като всяко едно ниво е с ефективност 90%. Ако Русия изстреля 100 МБР колко ще достигнат до територията на САЩ. В момента се подготвя и 4-то ниво което ще бъде около големите американски градове и военни обекти също с ефективност 90% на базата на израелският Iron Dom.

149

Анонимен

преди 7 години

Американските ПВО са в Източна Европа и са напълно безполезни, ще бъдат унищожени за минути от руските ракети като Искандер, а срещу руските подводници в Тихия окена нищо не могат да направят.

148

Анонимен

преди 7 години

Не, няма да им атакуват подводниците. Просто ще прихванат и ще свалят всяка ракета изстреляна от тях. Затова ушшанкките пропищяха заради американската ПРО.

147

Анонимен

преди 7 години

Ха ха ха, ама янките пикаят газ и подскачат като мамуни в тропическа гора след всеки успешен ядрен опит на Севрна Корея, опищяха целия свят и нищо не смеят да направят.