42

Анонимен

преди 7 години

И да скачат и да не скачат вече никой не вярва на Русия. Нейните лидери постоянно лъжат и изменят позициите си и никой не ги приема на сериозно. Дори техните временни съюзници. като Иран например.

41

Mr STARBUCKS

преди 7 години

Москва била скочила на САЩ. Москва !? Това ще да е някоя нова държава. Кремълската крепост, това е Русия. Тия другите, дето още спят върху печките, и слагат килимите по стените а не на пода,никой не ги брои за живи.

40

ужас

преди 7 години

2 самолета те А-10 на ВВС на САЩ и 2 самолета Ф-15 на ВВС на Австралия са избили Сирийските войници.

39

Анонимен

преди 7 години

Какво ще скачат рашките? Избили са 60 войници на касапина Асад. От тези, които избиха над 350 000 сирийци. Трепането им е малко. А когато руските убийци избиват жени и деца по пазари, жилищни квартали, болници и училища винаги отричат и се правят на невинни!

38

убиици

преди 7 години

Пентагона се е извинил официално за направената грешка!?

37

Мурманск

преди 7 години

Аз ходя там където нито Бойко нито Парванов нито Станишев да не говорим за сидеровци могат да отидат.Селяни ,знаете ли колко сте евтени,толкова ,че човек когато ви каже истина и мозъчетата ви не могат да го проумеят.Свикнали сте да вярвате на пропагандата и Сидеров.Селяни,Русия е първата държава доставила оръжия за идил във Сирия

36

Анонимен

преди 7 години

Нормално е в Русия да мразят геюве, все пак там имат най-много от тях. Как може да мразиш нещо което нямаш? Техните геюве са си истински при това, геюве от сърце, докато нашите западни геюве са повече от мода и меркантилност.

35

Анонимен

преди 7 години

Те янките така и натопиха руснаците с допинг скандала преди Рио. Спечелихте ли най-много златни медала, янкита, а? Цял свят после разбра как - назобени до козирката. Гринговското лицемерия, най-голямото лицемерие на земята.

34

Анонимен

преди 7 години

Наблягайте на турски и арабски ще ви трябва и отидете до овча купел там ще ви почешат жопите айде

33

123

преди 7 години

ИнтерФакс,съобщи за отплаване към средиземно море на два ракетни кораба с крилати ракети Калибър....

32

Анонимен

преди 7 години

В Русия мъжете са под чехъл. Затова колегата не се връща, не го пуска жена му. Съчувствам.

31

Анонимен

преди 7 години

"Никога досега не съм виждал такава непохватност, на каквато сме свидетели днес"

30

Анонимен

преди 7 години

Сащ си бомбят терористи, а Русия ги обявява за свои. Това е.

29

Анонимен

преди 7 години

Space x Не се подавам на нищо това си е мой избор повече от 20 години живея в Русия с семейството си и нямам намерение да се врьщам нито в Бьлгария нито кьдето и да било в ЕС а вие учете турски арабски ще ви трябва повярваи ми

28

Анонимен

преди 7 години

Чиста провокация. Няма такива "грешки" във военното дело.

27

Анонимен

преди 7 години

29 става вьпрос за всички нормално мислещи но явно не и за теб

26

ненормална ситоация

преди 7 години

Знаете ли кое е стараното всички виждане че САЩ са страна агресор и терорист виновна за смъртта на милиони хора и разграбването на десетки страни и приемаме това спокойно и даже някой л.уди хора ги защитават,също като овцете на заколение....

25

шкембе чорба

преди 7 години

"Дори по стандартите на Русия тазвечершният номер - номер, изпълнен с четене на морал и самоизтъкване - е уникално циничен и лицемерен", каза Пауър.Прочети още на: dnes.bg/world/2016/09/18/moskva-skochi-na-sasht-sled-udarite-v-siriia.315926САЩ удари Сирия по въздух, изрази съжалениеПрочети още на: dnes.bg/world/2016/09/18/sasht-udari-siriia-po-vyzduh-izrazi-syjalenie.315923Последно .... НОМЕР ли е или Съжаление ?!!!

24

Анонимен

преди 7 години

След този ход рьцете на руснаците са развьрзани

23

26

преди 7 години

Не пускат никой ,случайно бившата ми жена е от там,работи като контрол на качеството на горивата.Вярно не пускат никой.Казвам ви факт от първа ръка,Русия е първата държава доставила оружия за ИДИЛ,знам ,че това не ви харесва но не променя истината