9

Русофил

преди 7 години

Еееех, тази Русия!Страна с невероятно богата култура, със сходен нам език, с близки на нашите религия и представи за света. Страна на най-добрите писатели и кинорежисьори, на едни от най-добрите композитори и учени!Колко жалко, че Русия продължава да боледува от тежък тумор - комунистическите навици и комунистическите вярвания - тумор, който съсипва Русия вече повече от век и продължава да я влачи надолу.

8

Анонимен

преди 7 години

До насранджатаТайгата е от Аляска до Антарктида и от Гринуич до Кале.

7

Анонимен

преди 7 години

Демократично е народът да гласува за една натрапена припаднячка.

6

Анонимен

преди 7 години

Такава мизерия, кич и бедняшка гнусотия едновременно, може да има само на едно място в света. Липсва само една ес класа икрустирана с диаманти, до панелките.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Най-великият ! Какво ли не направиха евроатлантиците, за да очернят Путин в очите на руснаците и световното обществено мнение.Изкараха го диктатор, помагач на диктатори, комунист, тиранин, военно престъпник ...Но ... руският народ го харесва. харесва го и по-прогресивната и мислеща част от света. Факт !

4

Анонимен

преди 7 години

Ще ти ги върнат агент Хентридж, ама някой друг път. Кой ти е виновен че си държа парите там?

3

Анонимен

преди 7 години

"Левада" - единствената "независима" институция....Вие добре ли сте? От кого е "независима"? От гражданите си!!!!! На краварски парички, но това не ви е непознато, НАЛИ? И престанете да пръскате отрови с тия поръчкови статии за "горките руснаци", колко им е тежко.....Да им имам тежкия живот....Я първо отскочете до там и после бръщолевете! Ама с вашите заплати и до Пирдоп не можете да стигнете...

2

Анонимен

преди 7 години

Господарят на планетата!

1

Излишна статия

преди 7 години

Президентът на Русия се избира пряко и няма нищо общо с парламентарните избори.Руснаците видяха до какъв упадък водят цветните революции на практика в Украйна и вече не си мислят за никакви Майдани.