133

Анонимен

преди 7 години

До зелен гущерзависи къде и какво работиш, за моята професия в Англия мога да взимам 4но и нагоре по-голяма заплата! Но седя тук защото семейството ми е тука, принуден съм ! Инак условията там ще са 100 пъти по-добре! Няма да има ***, няма да има сватби по улиците, няма да има селяни с бмв-та и мерцедеси, боища, кражби, стрелба, развалена храна и толкова още неща дето не ми се изброяват. Че имаме 2 магистрали, всичко останало е дупка до дупка, тока ни е наи-скъпия, бензина, храната, дрехи

132

Анонимен

преди 7 години

Българите работят за по-малко пари на час от най-ниско платените европейци и американци.

131

Ангел

преди 7 години

Тоя " културен атрополог- професор по нещо си" може от сега да се бори с ксенофобията на прииждащите....Ей такива са истинската напаст, грантаджии продажници!

130

ГРЪБ

преди 7 години

Нямало работа ли!?При тоя недостиг на ОВчО в Европъ! Той нещял да пасе животни щото бил АйТи спецеалист!!! Айде стига...

129

зелен гущер

преди 7 години

Само да спомена, в момента живея извън България. Парите които заработвам тук са същите които мога да си заработя и в България(над средната европейска заплата).Нещото което ме спира да се върна е супер,мега,ултра наглите управляващи (не визирам единствено ГЕРБ).Е няма как да стане аз да изкарвам пари а тия главочи да ме дерат с каквито си измислят данъци и да ми се правят на баровци !!! Ае чао !

128

Анонимен

преди 7 години

Деца, учете, образовайте се и бягайте надалеч. Носете Българското и Българския дух и не милейте за тази държава. Тя е разсипана и няма какво да ви предложи. След 44 години трудов стаж пенсията ми стига само за лекарствата и сметките за тока.

127

Анонимен

преди 7 години

Всъщност проблема е, че качествения материал напуска държавата. Иначе то има една сбирщина, която де да ще да се махне... ама не се маха, виси ни на вратовете на всички работещи като воденичен камък.

126

Анонимен

преди 7 години

Никой неще да работи за българска фирма, защото плащат малко и хората отиват в чужбина да работят.

125

ГРЪБ

преди 7 години

Айде бе видехте се с пари,хукнахте по гърции и сега и работата ще вземете още малко да си избирате а!?

124

Анонимен

преди 7 години

Тъкмо работещите ще получават по-големи заплати. Да му мислят работодателите.

123

.

преди 7 години

"*** народ - слаба държава"

122

ИЗОБЩО ДА НЯМА

преди 7 години

Нека изобщо няма хора които да работят ! ВЕДНАГА И ОЩЕ СЕГА !!! Това искаха ,това постигнаха. Дано час по-скоро да няма никакви работници и служители !

121

виц

преди 7 години

Отишъл търсещият работа при бг. Чорбаджия:Д-р ден търся си работа като ...!Чорбаджията:Добре готово идвай и почвай щом е за работа вземам те!Зарадвал се хърб-та! Дошло обаче време за заплащане!!!Чорбаджи дай пари някви вече че съм гладен!?Чорбаджията:А ние говорихме само за работа за пари нищо не сме споменавали...

120

Българин

преди 7 години

Единствено за което е прав този Дичев, е че наистина идват други хора - исламисти с враждебна към нас култура, които единствено ще те поробят (както е по ислам) или помохамеданчат и ти вземат всичко (деца, жена пари, както е било по османско). След това ще ти отрежат главата или направят от теб джихадист (виж ДАЕШ). Или както е казал за такива великия българин и поет "А вий вий сте .......". Но ако дойдат сирийци или иракци, но християни, добре са дошли!

119

хей, Дичев,

преди 7 години

като не си демограф концентрирай се върху политическия дебат, за да не бъдеш съден за национално предателство!!! Като толкова искаш имигранти предостави съсобствените си имоти на чужденците!!! Недей да береш грижа за българина - той рано или късно ще се върне, но тогава ще наказва и ще потърся сметка от такива като тебе!!!

118

Joko

преди 7 години

Не познавам работодател, който може и иска да оцени висококвалифицирани специлисти. На такива хора обикновено се предлага заплата около 1000 лв. Е, да го духат.

117

Анонимен

преди 7 години

Че то сега също няма. Толкова много фирми търсят работници, но няма хора или желаещи. 1-вото е по-вероятно. Започват да е предлагат по-добри условия за работа, но липсват работещите. И по-зле ще става.

116

млад безработен

преди 7 години

... Джип и атв на старо! От скоро съм член на ловната дружина! Ям храни дето сам си ги правя! И съм рахат! Чудя се що съм му аргатувал на тоя нещас-к шефа и що съм му купувал скъпи джипове с труда си!Решение има за всеки! Просто трябва да се огледа човек и да се вземе в ръце!

115

Експлоататори

преди 7 години

Докато работодателите са експлоататори, ще има недостиг на кадри. Шефа обяснява колко била зле фирмата и защо нямало да има коледни бонуси и след това си купува новото инфинити. Примери като този са безброй...

114

млад безработен

преди 7 години

Да бия шута на шефа си е най-хубавото нещо дето съм правил в живота си!15-16 часа на ден каране на баничарка и зареждане на кафе машини за 700лв.7 дни в седмицата! Спечелих 20кг надолу от теглото си и разбити бъбреци и стомах!Сега се върнах на село стегнах старата къща на дядо със спестени измъчени пари вдигнах една сая и си гледам животни, вземам си рентата от нивите! И като дръпна калема съм по добре! Не се отчитам и обяснявам на никой! Над мен е сами бог! Миналата година успах да си взема..