203

Анонимен

преди 7 години

жалък е ама му слугуват всички телевизииа българина или поне преобладаваща част - доказа че не е в ред с главатаи затова ни управляват мутри - а като му кажеш истината в очите от злоба прави пак същите простт.отии и си избира мошен.ници да го грабят - пардон -управляват

202

Анонимен

преди 7 години

За мен много по-отговорно е да вземеш пилот от гражданската авиация. Той поне е доказал, че се грижи за пътниците, да ги достави живи и здрави. Военният пилот кара един самолет. И ако види, че не може да го кара, катапултира."Жалък е, щом е стигнал до такива аргументи.

201

Един от Северозапада

преди 7 години

Като идея-много добре, но като изпълнение....Остави,че си мени мнението 3 пъти за24 часа, ами ще видите тогава,как ще започне едни..."В Името на България не подавам оставка, а ще продължим до края на мандата, за да помогнем на държавата и народа с административния си капацитет!"...Всички са един мол дренки, стане ли дума за власт.Станишев усуквадълго , като го питаха ще ходи ли в Бюксел, спомнете си Бареков, Янев, "Златния пръст"...Властта е много сладко нещо, и трудно се напуска.Само плаши.....

200

Анонимен

преди 7 години

Наистина прави впечатление, че на всички снимки от последните десетина дни Борисов гледа като ... абе гледа като Тодор Живков преди да го свалят през 1989 - уплашено, тъпо и неадекватно, което всъщност не е много далеч от истинската му същност.Както се казва - дойде време за падане на маските.Интересно е преди да си отиде дали ще върне откраднатото от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, което за почти 2 мандата възлиза на около 36 млрд (в това число се включват и заемите, които изтегли, както и фалита на КТБ)

199

Анонимен

преди 7 години

Ох, мъжкараната Бойка потропва с краче сърдито при изгледа да не спИчели. Нищо ново под слънцето.

198

наглост по банкянски

преди 7 години

Всеки ден крадат като за последно - няма събота, няма неделя, няма празници! Само че, банкянският бабаит на снимката мълчи като *** за грабежа на века - КТБ и АЕЦ "Белене"! Мълчи и за топлата си връзка с отколешните си ортаци от "Позитано", и най-вече, мълчи като *** за топлата му връзка с агент Сава и Дебелян Пеевски! Тези престъпници - банкянската мутра, агент Сава и Дебелян Пеевски погребаха България!

197

Анонимен

преди 7 години

Супер! Народната любов към ББ няма нужда от доказване. Достатъчно е да се види написаното и подкрепеното под тази вълнуваща статия!

196

Анонимен

преди 7 години

Защо ли гледа толкова уплашено?

195

Анонимен

преди 7 години

БОКО,КОЙ ЩЕ ВРЪЩА ИЗПОКРАДЕНИТЕ ПАРИ И ЗАЕМИТЕ.

194

izbori

преди 7 години

страната ни се превърна в последните години на нещо подобно на средноазиатските бивши съветски ребублики, един човек и една пратия, както и унас ги управляват по 20-25 години, като контролират всичко от медии, до съд, президенство, училища,кметове; обикновено денонощно 2-3 говорят на хората за миражи, бъдеще и политика. при нас е още по-голям абсурд, че само един човек се олицотворява с държава, избори, работа, институции, "вечно" управление и всички останали се чувстват излишни

193

Анонимен

преди 7 години

Няма проблем да си ходиш.Развали няколко големи проекта.Обаче новите да ви съдят или да ви накарат вас и вашите хора да Върните милярдите заеми

192

Анонимен

преди 7 години

Боко, ти докато масажираше ушите на Тато, човека е учил за летец. Почна да се излагаш много Боко и ще паднеш лошо.

191

Анонимен

преди 7 години

Горкият ББ, Путин му ритна канчето, на Меркел и се клатят краката, остана само с един господар, Ердоган.

190

анонимен

преди 7 години

споко цветанов ще купи индииските гласове и пак ше са пьрви ама сами нямада могат пак в коалиция

189

Анонимен

преди 7 години

Бочко с един удар се лиши от гласовете на цялата армия! При положение, че електората намалява главоломно, пренасянето на чувалите с правилните бюлетини става транспортен проблем. Цецо, това трябва да се уреди, иначе - приключваме!

188

Анонимен

преди 7 години

Не мога да разбера как може да говориш, да коментираш надълго и нашироко изборите без дори да имаш собствена кандидатура?

187

а де

преди 7 години

Бойко все повече затъва в собствените си г*вна.А тези си изказвания само плаши гаргите.

186

Анонимен

преди 7 години

Помни си Думата.И недей стряска хората че си номер едно.Българите не живеят добре.

185

Кмета на Симитли

преди 7 години

Така е. Така е - слушайте го човека.

184

Анонимен

преди 7 години

Това с приключването как да го разбираме. Демек оставяте на народа да връща 30 милиарда, затрихте Южен поток, ограбихте здравната каса затрихте Белене и оставяте да му плащаме дълговете и се изнизвате като пр...... от ***??