70

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

НЕ ОПРАВДАВАМ ДЕЯНИЕТО!НО НЕКА СИ СПОМНИМ САМО ПРЕДИ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ВЪПРОСНАТА РУТ КОЛЕВА КАКВИ НЕГАТИВНИ ИЗКАЗВАНИЯ ПРАВЕШЕ ПО АДРЕС НА БЪЛГАРИТЕ...

69

Тюлена Бобо

преди 7 години

Аман от роуминг в тая "държава"!

68

Анонимен

преди 7 години

Каква държава сме, дето първобитни местни полу-човеци, съешени с вносни азиатски полу-човеци работят в Министерство на външните работи? Министърът къде гледа, та не я разкара тая тъмнокожата животинка? Как изобщо я е назначил в българско министерство???

67

Анонимен

преди 7 години

като знам в каква държава сме, добре че има медии, че на полицията ако се разчита...

66

Анонимен

преди 7 години

Един интегриран ц...игaнин Замфиркьов управляваше България в периода от 04 март 1954 - 10 ноември 1989 година.И който казваше, че "социализЪма" бил недоносче. Недоносени са те ! И в ГДР, Чехия, Полша и Унгария имаше социализъм, но къде са те къде сме ние !Където виреят ц...гaни трева не никне !

65

Перко

преди 7 години

Тази "новина" може да се предаде много по кратко: Две пачи се плюли и си скубали косите...

64

Анонимен

преди 7 години

По принцип Рут Колева ми лази по нервите, но в случая се надявам жалбата й да бъде взета под внимание. Всъщност по-добре директно да заведе дело срещу въпросната представителка на изританата индийска низша каста.

63

банго Васил

преди 7 години

В пресслужбата на външно ли работи Деница Михайлова

62

Охоо

преди 7 години

Помнете ми думата, че накрая ще излезе, че Рут е виновна. А и доколкото я познавам най-вероятно е така - почнала е да лае и бълва глупости и после историйка за рейтинг. Лошото е, че от снимките се чудиш коя е ромката, като и двете са си чисти ***...

61

Партиен член

преди 7 години

Филмът двете кифли първи сезон.

60

ГУТ

преди 7 години

Тая за мн сериозно си е взела, Рут ли е ква е, без това няма никакви качества, на всичкото отгоре май не е и жена!

59

(-_-)

преди 7 години

Сега ако имаше държава, кафявата трябва да бъде осъдена поне на 6 месеца поправителен труд, да лъска бурдюрите, да заличава графити и да мете спирки.

58

Анонимен

преди 7 години

A разходи се по Мариа Луиза и няма нужда да си известен за да видиш поведението на камиларите. Просто е тъпо, че пускат такива евтини махленски новини. Ама аз съм си виновен, че отварям този сайт де.

57

Анонимен

преди 7 години

Супер дразнеща, нагла, арогантна- това е Рут Колева. Малко и е било. Госпожицата си е повярвала, че е звезда, ама май май никой не я слуша. Брутална и неадекватна.

56

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКоя е тази Рут Колева? Сигурно е известна? Не знам какво е станало, но ако беше обикновен човек щяхте ли да напишете статия? -------------------То, добре че е известна защото иначе никой нямаше да разбере за поведението на камиларите

55

Анонимен

преди 7 години

Интересно БХК каква позиция биха заели сега... От една страна "любимият" им етнос, от друга тяхна поддръжничка...

54

Анонимен

преди 7 години

Уволнение и да плати 200 бона обезщетение за телесна повреда! Стига мутри и мутреси!

53

Анонимен

преди 7 години

Бях възмутен до момента в, който прочетох - "Самата тя също е ромка". Нищо ново под слънцето, ром с някаква власт решила, че е принцеса. Ако потърпевшата не беше известна, това нямаше да стигне до медиите никога. Проблема е, че ако я глобят арабина ще плати и няма даже да усети. Трябва да я затворят в следственото за 2-3 месеца да и дойде акъла.

52

Анонимен

преди 7 години

Коя е тази Рут Колева? Сигурно е известна? Не знам какво е станало, но ако беше обикновен човек щяхте ли да напишете статия?

51

До дне БГ

преди 7 години

Цензурирали сте думата "редаkция" ...уникално .