11

Анонимен

преди 7 години

До Турчинатам ли те тяга чепикасъдба ....и след 1000г пак ще е така.

10

надежда

преди 7 години

Не ме учудва пресата в Турция.Многократно са изразявали претенции за "обединение "с България , на което е нямяло контраотговор.Мълчанието е тихо съгласие.Всички граници се прехвърлиха. Аз имам един въпрос : Бойко, защо ти, а не румънец,унгарец или друг, трябваше да си машата в ердогановите ръце ? Ти си българин, най-малко заради това трябваше да откажеш.Отврат !!!! Българин не звучи вече гордо.

9

ъ

преди 7 години

В Сърбия магистралите не тръскат и са равни и прави .

8

Турчина

преди 7 години

На снимката виждам един *** и един бял мъж. После ми обяснявайте че българите са били бели хора

7

е

преди 7 години

Голям късмет извадиха сърбите ,че след Балканските войни нямат граници с Турция. Затова и по -бързо се оправиха и имат по -хубави пътища.Ако пак се сдобият с обща граница ще ги приемат в ЕС и те ще тръгнат надолу.

6

rrr

преди 7 години

в този спор и тоягите ще изядем и солта и накрая ще платим жълтиците

5

Анонимен

преди 7 години

а ако беше излязъл коментар да се обединим с русия ... щяхте да се радвате, нали другари

4

нямам думи

преди 7 години

такова предателство от боко не бях очаквал !! срам и гняв би трябвало да обхване нас БЪЛГАРИТЕ ...които са останали още такива ! за съжаление и на идващите избори хората ще отидат пред урните...едните да гласуват за боковият кандидат а другите за кандидата на партията разцелувала турците на лъвов мост и поскали прошка !!

3

Кхан ювиги

преди 7 години

Ще се обединим с тия само когато изтрепят и последния българин от тази земя. Всички плюят Русия, САЩ, Меркел, че ни се бъркат. Никой ли не вижда, че Турция е най-опасния враг на България? Те открито имат териториални претенции и в смесените райони насъскват потурченото (преди години) българско население?

2

Анонимен

преди 7 години

Няма да ме учуди, ако Борисов наистина го каже. А Митов, дето много се ежеше на руските изявления, къде е сега ? Оставка!

1

д

преди 7 години

Не,просто Бойко едно приказва на Ердоган ,едно на Путин и друго на Меркел .Ние отдавна му свикнахме .