7

пешо

преди 7 години

да, пазят се концлагерите и всичко което показва каква грешка е бил режимът. тук ще го направят красиво и прекрасно, да си мислят хората, че се е живяло хубаво тогава... толкова им е акъла, затова съм против. и защото много добре знам каква ще е реакцията на днешните комунисти. а ако историята на комунизма започне да се изучавав истинския си вид, вие ще изчезнете, защото никой няма да ви търпи повече.

6

Анонимен

преди 7 години

Най-добре ще е да го ремонтират.

5

Анонимен

преди 7 години

Неотдавна паметникът е удостоен със сертификат за атрактивна туристическа дестинация от форума tripadvisor---------Трипадвайзор е просто един от многото туристически сайтове , който инразнебитен дървен кен еф на село може да обяви за атрактивен. Атрактивна дестинация не означава паметник на културата.

4

Гъдю

преди 7 години

До Шопти 1000 лева си виждал само като фърлен в кофа бандерол от пачка

3

голф 3

преди 7 години

До пешоЗа теб култура ще значи нещо, когато се ограмотиш.

2

Шоп

преди 7 години

Това не е паметник на културата, а паметник на тоталитаризма и болшевишкия идьотизъм. Паметник на отделно взета партия, която не е искала разрешение от народа, за да и зака бетонното си лъйно навръх Стара планина. Районът трябва да се рекултивира, откривам сметка и слагам първите 1000 лв за взривяване и извозване на отпадъка.

1

пешо

преди 7 години

голям смях ако се ремонтира с европейски пари. после комунистите като се събират, пак ще викат долу европа, европа ограби българия, а нижте ние какъв хубяв паметник си имаме. що русия не плати? аз съм против признаването му за паметник на културата. комунизмът не е култура, а престъпна идеология.