63

даааа

преди 7 години

В този форум редовно упражняват антибългарска риторика членове и симпатизанти на ИД, Ердогановата партия и сектата на Гюлен!

62

Припомням - продълж.

преди 7 години

Когато няколко виетнамци хулигански нападнаха в един подлез актьора Наум Шопов, самата виетнамска общност скочи възмутена от това безобразие и онези бързо бяха заловени.Та, нека да не ни набеждават, че сме ксенофоби.Отношението спрямо чужденците зависи от това как се държат и какво целят самите тези чужденци.

61

Анонимен

преди 7 години

Ами те навремето индианците в Америка приеха белите и културни бежанци от Европа, и сега живеят в резервати. ?

60

Анонимен

преди 7 години

Бьлгария за бьлгарите останалото да се хвьрля в Черно море

59

Припомням

преди 7 години

Преди повече от 30 г. тук живееха и РАБОТЕХА много виетнамци. Знаехме, че купуват долари на черно и мнозина от тях са изкушени от контрабандния алъш-вериш, но никой не беше настроен срещу тях.Те не стояха тук на социални помощи, не вършеха нищо лошо срещу България, нито обиждаха и закачаха населението на страната ни. Знаехме, че се занимават с черноборсаджийство с цел материално замогване на семействата си във Виетнам и им съчувствахме.Когато няколко от техните си позволиха хулиганска постъпка

58

даааа

преди 7 години

Днес.бг вие сте антибългарска и ислямистка медия!

57

Има мяра

преди 7 години

Крайно падение на българската журналистика. Верно, че са зависими, но все пак ... Има някакви граници, отвъд които не могат да искат разбиране от читателите.

56

Непълна информация

преди 7 години

Не ни се съобщава кое плужече от БАН ще се уреди за по-висока научна степен и длъжност, след като изквичи нещо в защита на онези, заради които нормална българка не може да мина сама вечер през Лъвов мосСлед като авторът /или авторите/ на изследването вече демонстративно бият тревога за негативното отношение спрямо нашествениците, и БХК ще нададе вой.Само дето великите изследователи са забравили да питат анкетираните, поради какви причини са настроени срещу тези бежанци?

55

Защо и как/

преди 7 години

Може ли мен да ме спират за проверка на границите, да трябва да преминавам само през КПП и то с изрядни документи, а те да могат да нарушават границата, както, когато и където си поискат? Може ли аз да съм длъжна да плащам такси и данъци, а те, които с нищо не са допринесли за бюджета на България, да бъдат подслонявани, хранени и обгрижвани даром? Защо помощта не им се дава във вид на заем? Какви спогодби имаме с техните държави да им поемаме населението и да им издържаме гражданите?

54

Бобчо

преди 7 години

Щом признават, че преобладаващата част от българите са против, значи реално гоним 100%. Но защо ли нещо чевадно и ясно за всички е някакво ново откритие за властимащите, завряни с глави в ауспусите си?!?!?

53

Анонимен

преди 7 години

Интересно ! Думата *** се цензурира а в сьщото време е на заглавието в статията !!!

52

какви ги пущате тука

преди 7 години

До АнонименПитам акива като номер 80 защо не ги триете, а триете всеки който има пробългарска позиция? Ей сега веднага звъня на СЕМ, а относно 80 и подобните му на ДАНС!

51

Анонимен

преди 7 години

До Анониментози що не го триете бе модератори?

50

Анонимен

преди 7 години

Kolkoto i da se penim Turcia shte ni pogulne skoro,zashtoto balgarkata ne rajda i nikoy nqma da ostavi tazi prekrasna strana bezlyudna

49

Анонимен

преди 7 години

пак подвеждащо заглавие. българите са против криминалните групи паравоенни, нахлуващи в страната ни, не срещу бежанците. първо, бежанци са само за съседните им държави като пакистан, индия, турция, занзибар и тунис. второ, бежанци, след като са регистрирани надлежно в изборените държави, влизат през КПП/зелена граница, показват си документа и кандидатстват за убежище. Онези, които носят оръжие, телефони, пари и се състоят само от мъже 20-30 г. възраст, влизащи през гората, бежанци ли са?

48

Наш Асан не е ли ора

преди 7 години

Добре, де, кога ще се заинтересувате как живеят самите българи? Как се живее с пенсия, с минимална заплата, със средна заплата? Как се живее с ненаказуема престъпност? Как живеят разделените семейства на гурбетчиите? Как се подпомагат семейства с 35 лв. детски?

47

Анонимен

преди 7 години

До БерлинТака е , истината боли , за това ще ти плющят минуси !!!

46

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да си емоционалничим по темата-файда никаква!По света и у нас от никого не чухме адекватна оценка на ситуацията, точна статистика за броя им и т.н. Кой измисли термина "мигрант" и какво означава той?Защо продължават да ги наричат И "бежанци", след като 99,9% от тях сигурно не отговарят на определението.Не чухме дали граничните полицаи знаята арабски, персийски, пущу-мущу.. Как ги определят кой какъв е и от къде е?Как се хващат каналджии? Пълен хаос и обществена поръчка за превоза им!

45

Анонимен

преди 7 години

16 годишната, колко внучета имаш?

44

Берлин

преди 7 години

Обиколил съм много свят и съм общувал с най-различни хора. С чиста съвест мога да кажа, че по-прoст от българския народ няма. Това е реалната причина България да е в такова окаяно състояние. И крадливите политици, и корупцията, и мафията, и лошото обслужване, и ниссото качествo, и лошото здравеопазване са производни на простотията на народа.