20

Българин

преди 7 години

А вчера какво се случи на мен по АМ Тракия едни нагли софиянчета изпреварваха в аварийната лента ,какво правим ако там имаше някои пак черна хроника заради тапаци с мерцедеси крайно време е да има камери навсякаде по магистралата и такива *** да им свалят табелите на колата и затвор😉 иначе само трагедиите на пътя ще продалжат👍

19

Xxxx2

преди 7 години

И какво сега всички е трябвало да спрат,за да мине ,,бизнесмена""

18

анонимен

преди 7 години

Мутрата е от БСП - признал си е.

17

Вариант 2

преди 7 години

Ако не бяхме овце, и я имаше държавата, шофьора щеше да отвори вратите да слезат десетина мъже, да му огънат кухата лейка на тоя! А после полицията щеше да им изкаже служебна благодарност! Отделно, че *** щеше да остане без книжка за две години поне!

16

анонимен

преди 7 години

2016 г, все още се страхуваме от псевдо мутри и селяни. До кога такива ще са '' герои '', до кога ще търпим.

15

Анонимен

преди 7 години

В Сърбия и Хърватия е пълно с цивилни Аудита,БМВ-та и Мерцедеси по магистралите,които са всъщност полицейски и с радари.Много често летящите с над 150 км/ч биват спирани и глобявани със солидни глоби...

14

nina

преди 7 години

А на анаболната маймунка резултата от наркотеста ще побликувате ли?Че нещо много нервничък е милият,освен комплексите да няма и друга причина?

13

Анонимен

преди 7 години

Защо ми мирише на Герб тука? Какъвто и да си бабит, никой няма да те остави да направиш пари за Ес класа без да си обързан с разни кръгове. Ако беше интелигентен човек който си е изкарал парите, нямаше да се прави на орангутан по улиците. Тази случка много рязко ще се покрие.

12

Анонимен

преди 7 години

Кастрирайте го да не се размножава и общественополезен труд докато умре.

11

Анонимен

преди 7 години

Четиридесет човека в автобуса, щяха да му направят главата мека. Кво стоят и блеят? Ако чакат корумпетата да свършат нещо, просто се лъжат. Те са на хранилка при тези,а този щом е толкова нагъл, нищо чудно да е някой нещатен клесавец.

10

pepinho

преди 7 години

кога ли ще му се случи да засече автобус с отбор по гребане,борба или бокс или нещо подобно :)

9

Анонимен

преди 7 години

10 години затвор за този да му дойде акъла

8

Dinosaurus

преди 7 години

Самонадеяното п*шлеме, на което Мерцедеса му е по-умен от него, нагло парадира със скорост два пъти по-висока от разрешената за автомагистрала. Ало, КАТ, спите ли? Камерите ви ловят само таратайки с 15 км превишение, що ли? Този ще продължи ли да е правоспособен водач, докато претрепе няколко човека?

7

Мишо

преди 7 години

Хайде кажете наистина кой е бабаитът? Защо при такива инциденти гледаме по ТВ само потърпевшите? Покажете му лицето на тоя бургаски *** да го видят хубаво всички. Само че няма да го направите, защото тати вече работи по потулването на нешата.

6

Боколенд е гето

преди 7 години

Явно в тази скапана ***, жалбите за престъпления не трябва да се подават в полицията, а в Нова или БТВ. Само след излъчване на видео, правоохранителните органи се задействат. Тиквата само дебне за такива случай, за да покаже, че нещо се прави. УЖ!Истината е, че това влечуго ще бъде пуснато след 24 часа. Ще му държи влага 5 дни и отново ще започне да се прави на мъж.. докато някой по-силен и по-*** не го смаже от бой.

5

Анонимен

преди 7 години

Другият път да кара с 350 тоя селянин ***. То се чува, че говори с диалект. *** смотан. Ето заради такива *** държавата ни е на този хал.

4

Анонимен

преди 7 години

Също така се похвали, че ще викне неговите полицаи, ама медиите за това не говорят.

3

Анонимен

преди 7 години

Шофьора на мерцедеса може да направи нещо полезно като се пише донор. И без това с това поведение няма да преживее 5 години. Това е статистика, а не клетва.

2

Анонимен

преди 7 години

бил син на татко си и толкова, сега да видим кой е татко му? бургаски бизнесмен ли е, политик ли или проста мутра

1

Анонимен

преди 7 години

За Велиев всички разбраха, от кога е шофьор, къде живее и тн, но не разбрах кой е бил агресивния шофьор? Имена поне няма ли??