122

Анонимен

преди 7 години

Дори тревопасните бозаят месеци, години (слоновете), така че веганите да си пасат марулите тихо.

121

До 149 Щайга

преди 7 години

Давали са му да пасе трева ...

120

Беселина

преди 7 години

До Дъб ЩайгаЯвно не са му давали и мляко даже - строга веганска диета изключва всякакви храни от животински поризход.

119

Дъб Щайга

преди 7 години

Хайде де! На едногодишно бебе пържоли и кренвирши ли да му дават? Мислете с главите си!!!

118

До 145 ЧЕТЕТЕ

преди 7 години

Ти чети! Веган е вид вегетарианец.Този случай само доказва, че СЗО е била права като в включила вегетарианството в списъка на психичните болести, с които трябва да се борим. Вегетарианството не е толкова безобидна болест, както им изглежда на много хора и тук не става въпрос за личен избор, както упорито се опитват да ни убеждават някои пишещи тук.

117

Ани

преди 7 години

До 129: Странно е, колко пъти си употребил "Аз" формата. Лично за мен, вегетарианството и веганството са въпрос на личен избор. Никого не съдя какво е избрал да си хапва, но не разбирам, кому е нужно да натрапваш хранителния си режим и навици. Интересното е, че всички тревопасни човеци, говорейки за себе си, изтъкват "Аз" при всеки удобен случай. От чисто психологична гледна точка, това говори за брутален егоцентризъм, себелюбие и издигане в култ на Азът. И това е масово явление. Досадно е!

116

Анонимен

преди 7 години

Вегетарианстото е болест и този случай го доказва.

115

ЧЕТЕТЕ

преди 7 години

Може би не знаете, но едно е да си ВЕГАН , друго е да си ВЕГЕТАРИАНЕЦ. И на дете на 12 месеца не му е проблемът толкова в месото, колкото във вида храна, количество и т.н.

114

Мънго Джери

преди 7 години

Веганството е психично заболяване и случая с това дете просто го доказва

113

Анонимен

преди 7 години

Този случай доказва на 100%, че вегетарианството е полово извращение като зоофилията. Вегетарианците трябва да се лекуват принудително защото са опасни за нормалните хора.

112

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВегетарианството много ми прилича на гейството.Звучи като професия.Да си видял вегетариански парад? Или европейската комисия да налага условия за влизане на ЕС на страна кандидат да оргабизира вегетариански парад както искаше от Сърбия да организират гей-парад за да приемат кандидатурата им.

111

Lan

преди 7 години

134 Това е глупаво! Хората с възрастта започват да се деформират и наистина имат нужда от различна храна, за да са възможно най-пълноценни. Да, има и хора, за които месото е вредно и са добре на вегетарианска храна. Това обаче са единици хора. А "модата" и войнственността на едни "възвишени" вегани довеждат до такива нелепици. Децата определено имат нужда от малко месо, повече яйца и риба и МНОГО млечни продукти, защото те са жизнено важни за развитието им.

110

Анонимен

преди 7 години

Вегетарианството много ми прилича на гейството.Звучи като професия.Нека всеки да избира храната си и да не малтретира останалите.Тези от тарелките, никому неизвестни, искат някой да ги забележи.Не е загриженост за другите. Ако беше така, щеше моралът им да забележи най-важното - огромната социална пропаст между хората. Направете анкета между клошарите-вегетарианци ли са или вегани? Ама вие не ги виждате - те не са хора.Афиширате се като извисени над обществото?!Хахахах!

109

Хмм

преди 7 години

Не стига, че родителите ядат като овце ама и мислят като такива!

108

Анонимен

преди 7 години

До До 129Нека не се обиждаме, защото Вие, господине, не сте представили нито един факт. Осланявате се на андекдоти отдавна изживяли времето си.

107

Анонимен

преди 7 години

До 125 Аз нека съм се разписал цял ферман, ама май-май веганите наистина еволюират с по-интелигентни същества, имайки предивд, че аз се обръщам към Вас уважително, а Вие говорите като човек неизлизал от Люлин 10. Ако до това води месоядството, слава богове, че се отказах от него. Лек ден!

106

ало

преди 7 години

Шашавите, еволюирали сме от маймуни в хора точно щото ядем месо и подлагаме храната си на термична обработка! Ако не сме били предвидени да се храним с месо и животински продукти, щяхме да си седим на ниво ***.

105

125

преди 7 години

Аз лично нищо не искам. :) Аз никога няма да тръгна да се търкалям в тарелки по Витошка. Аз вярвам в личния избор, единственото нещо, към което се стремя е това да водя конструктивни дискусии и да показвам на хората, че може би балона,в който са се затворили не е панацея и че този мозък ни е да мислим, ама критично. И да ме наричате сектант, и каквото там пожелаете, е странно и жалко, имайки предвид, че аз с 1 дума никого не съм обидил.

104

Соня

преди 7 години

До 113Не знаех, че културите ги съдят? Имат ли добър адвокат?

103

125

преди 7 години

Значи все пак не сме хищници, така ли? И месото е абсолтно годно за консумация сурово, обаче човек не обича вкуса на сурово месо, нали? Щом човешкият организъм е толкова съвършен в обработката си на месо, това значи, че не би трябвало да има проблем с бактериите, които идват с него.