70

Анонимен

преди 7 години

До Калина Калинче недей стоя тук, ами върви да им направиш по една свиркa и да изкараш някой лев. За писане по форумите руския посланик раздава само рубли, а те и за тоалетна хартия не стават.

69

Майтапчия

преди 7 години

Ха-ха,трябваше някой со.ро.с.оид да се метне от високо с вик:"Руснаците идват",та да привлече малко внимание!Иначе като гледам-поддръжници и противници са една маршрутка хора.Представете си колко е значимо събитието.То Митьо Очите и Божо Кравата събират по повече хора за бой/престрелка.

68

Анонимен

преди 7 години

свършиха рублите и проруската сгaн се умълча.

67

Калина до 62

преди 7 години

А където стъпи американски, мед и масло се лее.Като започнеш с Афганистан, Иран Либия. Сега Сирия...толкова прекрасни държави след американската "демократизация", че чак да им зависи човек.Изказвам това мнение, за да започват минусите, че днес не сте много заработили.

66

Анонимен

преди 7 години

местя си го от единия в другия....

65

Анонимен

преди 7 години

На Балканите сме били номер едно преди да ни окупира червената армия. Когато фактите говорят дори и предателите мълчат.

64

Анонимен

преди 7 години

До 64:Царство България е била толкова богата държава, че е хранила, поила и е плащала заплати в долари на 700 000 окупационна армия 6 години, като добавка на това е плщала репарации на Сърбия, Гърция и СССР. Или и това не е вярно, щото не отърва на рубладжиите

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69А тоя ниския с цайсите вляво какъв е? Едва ли може да се покатери на мотор, най-много на скейтборд, ако се набере.той можел да кара електрическа моторетка, от тия детските по панаирите :)

62

Берлин

преди 7 години

Еничари vs. нормални българи

61

Анонимен

преди 7 години

Казват се нощни вълци, а не вълците на Путин. Ночние волки. Поняли?!

60

Пешо с фадромата

преди 7 години

Малеее, тия ако ги подпукам с фадромата по петима на нож ..пардон на кош ще ги товаря.

59

Анонимен

преди 7 години

Вълците на Путин не се страхуват да минат през "Свободна България", на 9-май в Берлин и от много други неща. А нашите паленца едва ли им стиска да отидат до Москва ( ако изобщо оцелеят през "братска ***". Както всички с западна ориентация си боядисват в кафяво гащите само като чуят руска реч. Хайде пиите по една боза с баничка без сирене.....

58

Анонимен

преди 7 години

Отврат!

57

Анонимен

преди 7 години

А тоя ниския с цайсите вляво какъв е? Едва ли може да се покатери на мотор, най-много на скейтборд, ако се набере.

56

do 50

преди 7 години

Пълни глупости говориш с това 90 % славяни, тези лъжи ги натрапваха още през социализъма в училищата. Вземи се порови малко за генетичния ни състав.

55

патко

преди 7 години

До Петко... правят обучения по стрелби, а тези, които ги подкрепят в България, носят униформи и палки за бой... Нещо да сте чували за СА, СС, черноризци и пр... Много съвпадения взеха да стават. На зле е тръгнал светът.

54

Шаран БГ

преди 7 години

Доколкото разбирам, мотористите си карат американските мотори, минават и заминават. Още не дошли, нашите високодемократизирани европейски серсеми се сбили - помежду си! Защото едните щели да викат "браво", а другите " дю-ю-у-у-у" И полицията /когото хванала/ ги арестувала."Какви е чеда хранила, хранила храни и днеска, българска майка юнашка ! " Все нормально -като във вица за Петка и Чапаев- только лопата сломалась !!

53

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60Като не са участвали рокерите в сбиването, как така сблъсъците са били с тях?я пробвай да прочетеш началото на статията, ама мноооого бавно - като за бавноразвиваща се ушaнка."сблъсъци заради рокерите" - това успя ли да го прочетеш?

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 37Стига с тази басня, че България била богата преди 1944. Това е толкова смешно, че чак е жалко.България е била изостанала аграрна държава.

51

Анонимен

преди 7 години

Откривам сезона за лов на диви вълци. Много се навъдиха, а даже и от чужбина идват