262

Су 34

преди 7 години

Еврокитки, загубихте позорно и сега нямате сили да си признаете загубата! Нямате сили да признаете, че светът, който бяхте си подготвяли е бил само за да ви храни вас, а милиони хора трябваше да ви слугуват и да бъдат мачкани всеки ден!Защо не напишете колко възрастни английски пенсионери бяха удушени, с разбити черепи, къщите им обирани по 50 пъти от същите тези имигранти, които вие издигахте с години на пиедестал и ми промотирахте "културното многообразие"?

261

Анонимен

преди 7 години

Няма какво да му се признава на референдум 49:51.Това не е резултат, а повод за дебати в Парламента.Особено предвид 10% пропадане на държавата.

260

Анонимен

преди 7 години

Со.росоидните шушу.миги се изяждат от яд усещайки накъде вървят нещата- Англия стабилизира бизнеса си с Русия. Ония умират от яд.

259

Анонимен

преди 7 години

Хубаво де, нека даде пак 10 млн жертви пък да царува.

258

Су 34

преди 7 години

Има сайт бе умник. това да не ти е да пишеш, тъпотии от типа, че България и Русия са един народ и една държава, какъвто навик имаш.------------Да, има сайт, но представи ми доказателства, че това не е хакерска измама!Чакам разпечатка от начина на "гласуване" в този сайт!

257

Анонимен

преди 7 години

до 354То може и 10 референдума да има след това ...признава се първия. капиш?

256

размисли разни

преди 7 години

Еми това е демокрацията - разписано е кой има право на глас - дали си на 90 , или си беден , или си на 18 и си богат , всеки има право на глас . Е сега - " пенсиите " определили живота на младите , другите не знаели за какво гласуват , трети се вързали на Фараж и повторен референдум да има . Все пак - може да се надяват , че парламента няма да се съобрази с резултатите от референдума / все пак щом Ципракис може..... /.

255

идиоти

преди 7 години

Като гледам коментарите,с тоя народ страната няма бъдеще.Все сме на мач-ту лефски и цска,ту руски ботуш срещу хамериканска крава...

254

да ама

преди 7 години

До Анонимен 36Но с тия пари няма проблем да си платиш тока и билетчето и все нещо ще ти остане,докато у нас всичкото отива за сметки и фандък.

253

Анонимен

преди 7 години

Ника си нарочно пропускам чат-пат, че рузкия *** ще почне да ми трие постовете. Вот такие дела.

252

Анонимен

преди 7 години

до 340 Да ти кажа икономическите санкции на запада от 2 години срещу Русия, така са сринали живота на руснаците, че те днес за заляли курортите ни- понеже са катастрофирали финансово напълно.

251

Анонимен

преди 7 години

до 36Шопе, ти даже от безпомощна злоба не можеш и ника си да напишеш. Толкова да трепериш.

250

ДО 1 г

преди 7 години

Абе хора , слепили сте ?Купувайте брашно , сол , захар и олио .Парите в банка ???Всеки си има глава на раменете и си пати от нея .

249

Анонимен

преди 7 години

Не смятам, че война се печели с човешки матерЯл, а с човешки ПОТЕНЦИАЛ. Не е нужна гореща война, а хибридна и икономическа, до превръщане на Агресивна *** в кротка китка васални княжества.

248

Су 34

преди 7 години

2 964 673Актуални данни към момента за подписали Петицията за повторен Референдум в ВБ-------Това за колко минути ги "събрахте"?

247

Шо

преди 7 години

*** не представлява НИКАКВА ЦЕННОСТ.Това е територия, населена с 86% алчни ретроградни индивиди, поклонници на грубата сила и византийските лукавства. Това само по себе си е присъда.

246

Георги Шопов

преди 7 години

Голям *** но в случая я точен.....

245

Су 34

преди 7 години

Както и да го въртите, 800 млн НАТО ще се удари със 140 млн Фашизка ***, пък ще видим по-подир...-----------Ай, давай! Нямам просто търпение границата на Россия да стане Ламанша!

244

Анонимен

преди 7 години

до 325Шопе, ти трябва да си най-изостаналият човек на тази планета, ако смяташ, че в днешни времена една война се печели заради численото превъходство откъм човешки материал.

243

Анонимен

преди 7 години

Той Сорос си знае работатаВ последните няколко месеца е купил за 19 милиона облигации на фирмите Barrick Gold и Silven Wheaton, които се занимават с добив на злато. Само в последните дни златото скочи много