231

Анонимен

преди 8 години

НАЛИ САНКИМ ИМАМЕ СВОБОДА НА СЛОВОТО???

230

Анонимен

преди 8 години

От бунактв лижат сладоледи"Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция "Шоуто на Слави, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев", се чете в съобщението.

229

toto

преди 8 години

Мисля,че Слави вече много се *** ! Не мисля, че "народен будител" като него,трябва по този начин да трупа дивиденти .А как ли ще реагира,ако някой си зад..ка с неговата снимка ,а ?!? Все пак това е институция,която трябва да се уважава !

228

Анонимен

преди 8 години

В САЩ имаше цял сериал, който се бъзикаше с Буш младши, пък не съм чул някой там да се самосезира

227

простак

преди 8 години

В национален ефир всеки трябва да се държи прилично, уважително и морално. Когато си се явявал за национален ефир си имал програма за вида на шоуто. В нея едва ли записано гавра с хора - политици, певци, артисти и други. Не може забавно шоу да го превръщане в клоака и царство на простака. Като иска да се прави на герой - всяка вечер от 22,30 на улицата, да къса портрета на майка си и баща си, да псува и обижда сестра си. Мислех най-гнусната твар е учендолеца, но се оказа че сценариста го бие

226

gtf

преди 8 години

и да го заплюеш плевньо публично - пак ще му е малко.. какво наказание се полага на родоотстъпник ?

225

Анонимен

преди 8 години

Президент, който се подиграва с подписите на 700 хиляди пълнолетни граждани заслужава точно такова отношение, а и в момента може да сте сигурни, че ако на пазара се появи тоалетнахартия с образа на президента, това ще е най-продаваната стока

224

До 271

преди 8 години

Митивите на президента са съвсем други, а и в конституцията никъде няма ограничения, за това колко референдуми може да бъдат направени по един въпрос, ако прочетеш мотивите на Президента ще разбереш, че той самият си оспорва законоста на неговия въпрос, което е странно поведение за всеки един нормален човек, но явно президента ни не е ракъв

223

Лавина

преди 8 години

Поредната проява на лош вкус....то така или иначе това шоу е един от виновниците за опростачване на нацията....нищо ново от Слави....трябва да се поддържа някакъв рейтинг...в с. Учиндол е скука.

222

dnes1

преди 8 години

До АнонименПрезидентът прати питането за електронното гласуване, защото народът вече беше питан за това. Представям си колко информирани са били подписалите се за референдума на Слави под какво точно слагат подписа си. А и самите автори на въпросите, които между другото непрекъснато повтарят, че не са юристи, но раздават квалификации наляво и надясно.

221

Стършел

преди 8 години

До Анонимен 263За Ваша информация не Президента бърка Пирин със Скалистите планини, а такива като Вас, които са част от екипа и монтират видеото.....и не само него.

220

Анонимен

преди 8 години

Чак пък и СЕМ се самосезирал))) Що некой не се самосезира когато гръмна скандала с Мишо бирата

219

Анонимен

преди 8 години

Единствено късането на снимката на президента може да се окачестви като шоу, но мотива за късането е абсолютна злоба. Така нареченият сценарист се тресеше от параноичен пристъп на ненавист, че неговия ментор едвам го одържаше да не изпадне в истерия. От обяснението на другия сценарист разбираме, че се упражняват в конституционно право, но пропусна да каже, че президента по право може да отнесе всеки въпрос към Конституционният съд...не само въпросните три.

218

Президентът

преди 8 години

България не заслужава интелигентен и образован Президент. Дайте да изберем Слави за президент - хем *** хем нахален. Ако не му скъса някой снимката значи в родината на чалгата много го обичат.

217

belafonte

преди 8 години

Винаги съм твърдял, че простотията ходи по хората, не по маймуните. Да скъсаш снимката на някой (дори на тъщата да е) ..не знам какво цели ама не е прав.

216

Анонимен

преди 8 години

Според мен тук въпросът е: кой мразим повече президента или Трифонов, защото не мога да си обясня по друг начин защитниците на първия.

215

Анонимен

преди 8 години

Президент, който бърка скалистите планини с Пирин, заслужава иненно такова отношение

214

Анонимен

преди 8 години

*** гласуват за *** ДА СЕ ЧЕТЕ НЕ МНОГО УМНИ ХОРА ГЛАСУВАТ ЗА КРАДЛИВИ ХОРА С НИСЪК МОРАЛ

213

Анонимен

преди 8 години

*** гласуват за *** и ги бетонират доживотно там във властта където се краде. А народа кучета го яли. Какви РЕФЕРЕНДУМИ, каква Конституция какви 5 лева. Народа е безгласен няма ПРАВА, а само задължения и ОСНОВНОТО му задължение е да ПРИСЛУГВА, а който не иска марш в ЧУЖБИНА ДА ОСВОБОДИ МЯСТО ЗА ДРУГИ ЕТНОСИ!!!

212

Анонимен

преди 8 години

Да попитам само привържениците на президента, защо Пкевнелиев прати до КС и въпроса за електронното гласуванее, нали самия той предложи такъв въпрос??? или може би страда от раздвоение на личността