170

Анонимен

преди 8 години

Билета Румъния е 1.60 лей които се равняват на 22 евроцента !1 Romanian lei =0.221479852 Euros

169

Анонимен

преди 8 години

Явно образът на облещена глупачка, плещеща празни брътвежи е много печелив сред софийските избиратели. Иначе животът си тече, ли тече и Юраднака си краде ли, краде.Естествено не сама и не без закрила отгоре. Както и не само за себе си де. То това се подразбира.

168

до 209

преди 8 години

Не само това. Ние сме пример, че без да има комунизъм, само поради наличие на комунисти на управленски нива, не може да се опраеим вече 25 години.

167

Анонимен

преди 8 години

Увеличиха Билетите ,Винетките а ДНЕС домуправителката ми звъни да изляза да чистя БЕЗ ПЛАТНО общинска собственост ! НАГЛОСТ

166

ром с манго

преди 8 години

Защо лъжете че пътуваме без билети? Ние дори не се возим в градския транспорт,имаме си коне и каруци.Родната полиция ни пази и ние пак ще гласуваме за бат*Бойко и ГЕРБ.Само ГЕРБ !!!

165

Анонимен

преди 8 години

А с ония "велики" шефове от ЦГМ и зам-кмета какво правим. Краденето им включено ли е в новата цена на билета или не? Кой ще поеме финансирането на новите спирки след 1-2 години!

164

Анонимен

преди 8 години

Другари кажете ми една държава където е имало или има комунизъм-социализъм да е просперирала . Вижте Венецуела , вчера имаше гладни бунтове на хората , защото няма храна , ток , вода , нищо няма . Да ви пи..кая на социализЪма .

163

Маке

преди 8 години

Абе нали асфалто не го ядете, за що са ви билетчета?Карайте си каруците на село по селскиот път, там билетчета нема

162

факт

преди 8 години

ГЕРБ=БКП Всички ГЕРБерасти са "бивши" членове на БКП,милиционери или мутри,а що се отнася до цената на билета то тя е нереална.Факт

161

Петър

преди 8 години

До Анонимен 195не знам кого лъжете другарю, но ме плаши това, че в последно време има доста манипулатори като вас, които се опитват да реабилитират тоталитарния режим в България, които всички помним като режима на ГОЛЯМОТО НЯМАНЕ. Аз един съм запоминил неуспешния съветски опит, наречен "социализъм", точно с това, че нямаше нищо! Нямаше дори стоки от първа необходимост и най-елементарние неща се намираха само с връзки! За липсата на каквато и да е свобода на личнистта да не говорим!

160

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 189А-А НЕ СИ ПРАВ. ЗНАЕШ ЛИ КАК БОЯДИСАХА НАШАТА СПИРКА НА КРЪСТОВИЩЕТО НА БУЛ. РОЖЕН И ДЖИНОТ -СОФИЯ СЕВЕР, БАБИЧКИТЕ ХОДЯТ ДА СЕ СНИМАТ ПРЕД НЕЯ, ОКО УСПЕЯТ ДА ПРЕОДОЛЕЯТ РАЗБИТИЯ, ВИСОК И СКОСЕН КАТО ЗА ВЕЛИКАНИ И ИЗРОВЕН КАТО ОТ ТАНКОВЕ ПЕРОН. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КОЛИЧКИТЕ КАК ЩЕ СЕ ИЗКАТЕРЯТ. ПЪЛНО УДОБСТВО ЗА КЬОПАВИ, СТАРЦИ, ДЕБЕЛАНЦИ И ПО-НЕДЕБЕЛАНЦИ, ДЕЧУРЛИГА, АБЕ ФИЗКУЛТ-УРА, ДАНЧЕ-ТУРНИР...

159

Анонимен

преди 8 години

Браво на Фандъкова, дойде преди време от Самоковско в София само с едни изтъркани дънки и едно сакче от мачкан лак, а сега има 3 собствени кооперации в Манастирските ливади и строи четвърта.Защото знае кога и на КОЙ да се подложи.

158

Шопиянец

преди 8 години

Неотдавна присъствах на проверка в рейс 204, някъде преди 07:00 на спирката му зад НДК. Спира шафьорът, оставя вратите отворени, 3-4 контрольори се показват, изчакват всички роми да се събудят и да избягат и после започват проверката.

157

Анонимен

преди 8 години

Колко случая има на наказание на дружеството с половината от цената на курса, защото шофьорът няма билети? Ей така като число да каже кметицата. Щото аз съм сигурен че наказанията са... нула.А колко случая има за наказан шофьор за това, че пуши в автобуса. Напоследък толкова често ги виждам да пушат, че ми се струва, че се превръща в масова практика.

156

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали ви е ясно,че ако не ги свалим сега,ще ни съдират кожата с все нови и нови такси и повишения на цените

155

булгаропитек

преди 8 години

Общественият транспорт в Букурещ:inyourpocket/bucharest/Bucharest-Public-Transport

154

Професор

преди 8 години

Браво Фъндъкова! Мачкай Kyмaнизите!

153

Анонимен

преди 8 години

Отговори не виждам, виждам само оправдания като на ученичка.

152

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 154С какво те смачка комунизЪма бе? С 5 ст. билетчето, с 30 ст. хляба, с 10 лева парно, с 30 ст. кило грозде кехлибар, а не гръцки киселач, с 15 ст. кило ябълки - ароматни, сочни, а не полските отровни плондери, с 10 ст. кило диня - сочна, без инжектирана пиkня, с пловдивска капия 20 ст. , без 15 пъти над нормата нитрати, с храна без ГМО, сирене без палмово масло и чоз, ама не ти стигаха бананите, та сега ядеш гнили. Смачкала те е ***, че ти седнала на главата кога те родила.

151

Анонимен

преди 8 години

И какво произвеждате, та искате цената на билетчето да е ниска. Да не би да имате икономика. Цяла България се препитава от комисионни, крадене и далавери. Няма никакво производство на нищо - само КРАДЕНЕ, КОРУПЦИЯ, КРАДЕНЕ, КОРУПЦИЯ ... и пак същото.