14

Анонимен

преди 8 години

а 4 милиарда ще дадат за 2 ръка военна техника !!!!!!!!!!!дайте ги за училища за болници за инфраструктура !!!!или пак се приготвят да крадат !!!!

13

Родолюбец

преди 8 години

Имай търпение, бабче, през следващия мандат ще вдигне пенсиите, ти само му вервай и гласувай пак за него.Глупав и зомбиран народ - пропаднала държава!

12

психолатор

преди 8 години

Остава и Живков да изпълзи отнякъде,идилията ще е пълна

11

младен

преди 8 години

До умиленЩе ми се да ти отговоря подобаващо ама съм зает да си бърша сълзите че плача от умиление. ;)Ама какъФ ми е убавец само. Пу на бати тиквинчуто. А и...втора снимка кърти!!!

10

da

преди 8 години

Как може хора, които са станали милионери за една нощ с крадени пари, без да влагат ум, творчество, иновации, мисъл и усилие, последното е НАЙ-ВАЖНО, и влезли в политиката благодарение на парите си, които са взели с крадене и сехми да правят политика или да градят социална държава? Ами близо е до акъла- не може. Те са научени, че да дадат на няко- трябва да вземат от някой. От кой? От данъците. Ама икономика от бедняци не внасят много в бюджета. А милионери за една нощ силна икономика и пазар не

9

Анонимен

преди 8 години

Ех защо бабата не беше някоя шахидка с поясче, па да дръпне шнурчето....

8

Играта е ясна!

преди 8 години

Вдигне ли Боко пенсиите ......ПАК , ШЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!!!!!!

7

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Боко вдигна пенсиите...вече,по швейцарското правило,което значи с 3-4 лева на най...малките.Понеже софиянци вземат...повече,реши да ги...коригира,като увеличи билета за градския рейс с 0,6 лева,което ще рече,че с увеличената пенсийка,ще пътуват 3-4 пъти до Халите в едната посока.Кво ще правят там не се знай;на Халите не дават месо за Бокови...мили очи.

6

умилен

преди 8 години

***, то трогателно! Народът гали бащицата по бузата, а той разпорежда на градоначалника!***, как да не пролееш една сълза от умиление!

5

Анонимен

преди 8 години

Тая баба е идеална за ало-измама.

4

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ПАК ШЕ БИЕ ГЕРБ!!!ЯЗЪК ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МЕРАЦИ!

3

Анонимен

преди 8 години

80 евро пенсия - живеем в ЕС ?

2

Анонимен

преди 8 години

Пак му го казаха на Боце-сега ще се разсърди и на бабите,че искат по-големи пенсии и ще се заяде с тях.

1

Тиквата

преди 8 години

Ей сега баби, само да дръпна още 16 млрд. заем и тогава ша видим.