94

Анонимен

преди 8 години

ДА ВЯРНО Е, ДА. ДОРИ В БОСНА, В ЕДНО СЕЛО ИМА ОСТАНКИ ОТ УНГАРСКИЯ КОДЖА ТОП -- ОРЪДИЕТО С ОГРОМНИТЕ КАМЕННИ ТОПКИ ! ДОРИ ЕДИН БОШНЯК, ЛУД ПРОФЕСОР, ПРАВИ УФО-ПРЕДАВАНИЯ ЗА ТОВА ТОПЧЕ, КЪДЕТО ВИКА ЧЕ БИЛО ОТ ВЕЛИКАНИ И ИЗВЪНЗЕМНИ..АБЕ ИСЛЯМ = (БОЛНА СМАХНАТА РАБОТА).

93

Анонимен

преди 8 години

126 и 128 коментар за номер 137

92

Иван

преди 8 години

Ястреб, намали дрогата-тотален мозъчен дефицит те налегна.

91

РККА

преди 8 години

е и ние честваме 3 март и ми се струва че на тези балканки полуостров кръвните връзки са така омесени че не се знае кой отгде е...та тези в истамбул май са повече гърчуля защото ако дедо ти е турчин а баба ти византийка то баща ти е наполовина византииец и ако *** е византийка то ти си 1/4 турчин и 3/4 византиец...та не случайно в близкото минал се използваше за някой групи БГ израза ,,българомохамеданин,,..па сега всички станаха турци,че и в Пазарджик от маалата...

90

Анонимен

преди 8 години

За грабливата птица, коментар 126 и 128...

89

Анонимен

преди 8 години

Y tu mama tambien en la cona. А преводът вече ти го написах.На два пъти...

88

Анонимен

преди 8 години

Закачулен женски ***, *** със селска карирана риза и за фон , я *** ...!

87

ОСМАН

преди 8 години

Статията трябва да се казва така.НАД ЕДИН МИЛИОН ДУШИ ЧЕСТВАХА ПОБЕДАТА НАД РИМСКАТА ИМПЕРИЯ.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СИНОВЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ................Все пак живеем в ерата на телевизията.интернет. И 4.5,G. Само че това руските *** не го знаят щото 4.5G засега от целия свят го имат само турците.ПОНЯЛ!

86

Анонимен

преди 8 години

Биляазерите са неспасяем случай. Ислямът е дрога, която зомбира хората и ги кара да оправдават дори и убийства, заради идеите си. Не съм им чел идеите и изобщо не ме интересуват, но от всичко, което виждам, оставам с впечатление, че той осакатява духовно и унищожава човешката душа, безвъзвратно. Иначе просто не знам как да си обясня самоубийството, целящо да повлече след себе си и други човеци.

85

Анонимен

преди 8 години

Някой още да се съмнява в подлостта на султан подлоган?

84

Анонимен

преди 8 години

Оттогава насам Източна Европа изостава спрямо Запада. Тази загуба ни върна няколко века назад.

83

Анонимен

преди 8 години

Правилно казва Камерън - след около 1000 години, тия азиатци може и да са дорасли, за да ги броим за цивилизовани и да водим преговори за влизането им в ЕС...

82

Грух

преди 8 години

грух! ще ги черпя ушета и крачета, т.е. онази супа...забранената тук!

81

Анонимен

преди 8 години

турците са подли и криви в чepватa, както личи от последните им коментари накичени с много минуси. Нека вярват, че Бог ще им помогне. Бог винаги отговаря на молитвите. Но понякога отговорът е "НЕ".

80

Анонимен

преди 8 години

"""Поздравявам всички наши сестрински столици - от Сараево до Баку""".....................и Ердоган, както и Путин са хора с мислене от 18 век ... и двамата са АНТИПОД на Европа и всичко Европейско.и двамата искат да възстановяват вехти териториални империи в епохата на интернет.и двамата са обречени на горчив провал, но колко съдби ще завлекат след себе си ... само те си знаят.

79

Цанъо

преди 8 години

115 години от рождението на другаря Тодор Живков ! Да живее НРБ!

78

Бивши гяури са

преди 8 години

Ердоган е лаз-народност близка до грузинците,приела исляма през 18-19 и той не го крие.Пародия е той да организира празненства в чест на поробителите на предците му.Ататюрк е българомохамеданин от солунско.Всичките им везири са потурчени християни защото оригиналния материал е боклуук.Всеки който е търсел келепир е приемал исляма.Османските турци са били диво племе от 10-20 хил души.Всичко останало до 80 млн. са потомци на вероотстъпници-гърци,българи,сърби,арменци.Не е гордост да си турчин!

77

Боя за Одрин

преди 8 години

Ей ако сърбите и гърците не бяха толко алчни и бяха ни оставили Македония сега турция щеше да е в далече от цариград...Ама и ние Българите сме си за е..не понякого сме п..ки и за това ни мразят всички!!! Аз поне имам муда да призная....

76

Пълен Член

преди 8 години

Повече от явно е, че ердоган се опитва да угоди на егото си, като величае изчезнали неща. Нека обаче не си прави илюзии, че ще може да реши нещо сам в голямият пъзел на политиката. Както и че никой не забелязва подлите му намерения и намеци. Има достатъчно държави и средства, с които там мястото да бъде изравнено. Дано да греша...

75

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Коментар 103 е мой.Само бих искал да добавя,че близо 7 века преди...черната дата,българският хан Тервел разбива 100 хилядна арабска армия в покрайнините на Константинопол и спасява Византия.За съжаление,след столетия следва османският варварски погром.