31

да

преди 8 години

какви вили по Черноморието, какви вили на Халикидики.. човека се оказа с офшорни сметки за милиони в Кипър.. а вие тука за някакви трохи говорите.. тия вили са толкова.. нищо.. че сигурно са му като.. ресто.. от някоя далавера

30

Анонимен

преди 8 години

Болшинството от коментарите тук показват и доказват какво е отношението на народа към тази карикатурна личност, назначена от американското посолство.

29

Анонимен

преди 8 години

"Но тъй като до края на мандата му има още време за важни решения..." Колко още от съветниците си ще прати за посланници и.д. президента заслужен едномандатник преди да стане от затопления стол?? Или надеждата умира последна за службица и затова продължаваме с хвалбите?? То бива, бива викане на черното бяло, ама това вече на нищо не прилича!!! Един дребен тарикат, който няма мозък за нищо повече от плещене на заучени консервни фрази, е превъзнесен като най-великия държавник, който БГ познава! Това е наистина безобразие!!!

28

Майтапчия

преди 8 години

Е,след 8 месеца ще е напълно свободен и ще може да поеме някоя глобална мисия!Аз бих предложил Украйна като поле за изява.Там ще може да приложи огромния си потенциал в битката срещу Русия и току виж я спечелил!У нас си остана неразбран-целокупния български народ кой знае защо не прие ентусиазирано тези му идеи...В Украйна няма да е така-там ще е същи Наполеон!

27

Анонимен

преди 8 години

МНЕНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ВЪЛНУВА. ВАЖНА Е ОЦЕНКАТА НА НАРОДА, А ТЯ Е 80% НЕОДОБРЕНИЕ. КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КОМЕНТИРА?

26

АЛЕ УЯ

преди 8 години

Плевнелиев одобряван от едва 7% от българите за втори мандат

25

хм

преди 8 години

Кога е бил достоен, бре? На приемането на президентския пост от Гоце, сравнен с него, Роската приличаше на някое недоразвито дете-******тче и не можеше 2 приказки да върже. Безличен си прие поста, безличен го освобождава.

24

Анонимен

преди 8 години

Няма как да е безличен тоя лицемер със фалшивата изкуствена вдървена усмивк,а но когато маските паднат може и да си безличен.

23

до 32

преди 8 години

стига, стига се напъва не вървиш

22

Анонимен

преди 8 години

Виктор Орбан винаги е заявявал, че правителството е против приемането на имигранти от страни извън Европа и че Унгария ще реши демографските си проблеми и намаляващата работна ръка с конкретни политики, като например ПО-ВИСОКИ СУБСИДИЙ ЗА СЕМЕЙСТВА С ДЕЦА И ПО ВИСОК ДАНЪК ЗА БОГАТАШИТЕ ЗА ДА СЕ ОСИГУРЯТ И ПО ВИСОКИ ПЕНСИЙ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ! Тези думи на ОРБАН ако ги каже някой в парламата на бг ще го изкарат луд пупулист. Да ама Унгариия не е бг и там не избират мутри за министри и президенти.

21

да

преди 8 години

човекът на Ердоган нямало да се кандидатира за нов мандат.. каква загуба.. един безхарактерен некадърник.. нищо повече

20

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Смел, решителен, принципен... - разобличи жужето Пyтя с експанзионистичната му политика към България и хибридната му война спрямо българите... - най-отрицателният ни търговски баланс с Русия, най-скъпият газ който плащаме... - даже и един глас не получихме на Евровизията - ни от жури, ни от публика...

19

Kost bread

преди 8 години

Bg medii sa mafia...:-):-):-):-)

18

Анонимен

преди 8 години

18 апр 2011Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев не възнамерява да се кандидатира за президент или кмет в предстоящите на есен избори, не мисли да става министър-председател, нито е обсъждал това с премиера Бойко Борисов. Та питам - КОЙ Е ЛЪЖЕЦА ???

17

племе

преди 8 години

Познавам Плевнелиев като свестен човек и такива като него НЕ ОЦЕЛЯВАТ сред ***. Богоизбраните мутри и компатиините велможи са НЕКАДЪРНИЦИ, но понеже са като *** - оцеляват. Свестните - не.

16

Анонимен

преди 8 години

Президентът по Конституция трябваше да бъде на ЦЕЛИЯ народ и олицетворява Единството на Нацията, а не е на някаква крадлива мутро-милиционерска клика!

15

Анонимен

преди 8 години

Добре че се махна този Клоун.

14

Анонимен

преди 8 години

Той хубаво си отива, ама трябва да се почисти след него, че ще дойде още по-голям ***!Затова метене, чистене, дезинфекция ...

13

цък

преди 8 години

В съзнанието на огромна част от гражданското общество в Бг, Плевньо ще остане, като ПреЦедент, а не президент!!!

12

Пешко

преди 8 години

Кутевизмът си сака савецки ботуш да целува, Гоцко му е идеален. Може и Сайдеренко