30

222

преди 8 години

Лудите по света и у нас край нямат.

29

Ха

преди 8 години

Вегетарианец в превод от индиански е ... калпав ловец . Да рупат треволяк и да си траят !

28

Анонимен

преди 8 години

""Протестът е против геноцида който хората извършват над животните"А животните, които ядат животни какво извършват? Тези смешници не могат да разберат, че яденето на месо е естествен процес за човека, неслучайно човекът яде месо откакто съществува. Яденето на месо ни е в природата, точно както е природно заложено на хищните животни.

27

Я ?

преди 8 години

.....да се появят 20-ина пакетирани като пилета в тарелки хора,....===================Не бях виждал пилета със сутиен. Препоръчвам им да легнат в тарелкита ТОЧНО както пилетата - без бельо и обезкосмени т.е. обезперушени :)

26

Анонимен

преди 8 години

Със същия успех могат да влязат в клетката на лъва и да го накарат да яде краставица. Това са хора с психични отклонения и изкривени представи за храненето.

25

Да бе

преди 8 години

А те като изяждат храната на животните , ние не можем да ги оставим да умрат от глад и ги колим и ядем ... ко да п'райш хуманизъм ...

24

Анонимен

преди 8 години

Шайка безделници си въобразяват, че могат да убедят месоядна нация да започне яде трева.

23

Тия пък

преди 8 години

Вегани мегани.....това са глупости! Най здравословно е човек да се храни разнообразно. И да се редува постно, със месо. Естествено пресните зеленчуци и плодове заедно със млякото и млечните продукти са задължителни. Ние тука в България поне си имаме традиции за тия неща от 1000 години. Обаче без месо или риба не може. Месото дава енергия, и незаменими мазнини и протеини. А сега разни болни мозъци ще се опитват да откриват топлата вода. Аре бегайте от тука!

22

Анонимен

преди 8 години

Убийствена е само глупостта на вегетарианците.

21

Анонимен

преди 8 години

Учените са установили, че при популации, които от поколения консумират основно вегетарианска храна, се среща генна мутация, развила се за да улесни усвояването на незаменими мастни киселини. Въпросната мутация обаче увеличава производството на арахидонова киселина, която се свързва с възпалителни процеси, спомагащи за появата на сърдечносъдови болести и рак

20

Анонимен

преди 8 години

Ханибал Лектър харесва подготвените ястия : ) ))))---пп С удоволствие ще мина около протеста с някоя пилешко бутче в ръка

19

Я ?

преди 8 години

Не яде месо? Ами аз да не съм от трева ***? Що го ядеш всяка вечер , та и пиеш даже ... ?????

18

касапин

преди 8 години

Поредните болни хора, решили да протестират за нещо, което само в техните мозъци е правилен начин на живот. Ок, нека да си живеят както искат, но да се опитват да накарат всички да живеят по техния "правилен" начин е вече нагло и безочливо като поведение. Не ме дразнят веганите, дразни ме ,че налагат философията си на останалите, като дори осакатяват децата си, като не им дават избор да опитат месо.

17

Анонимен

преди 8 години

Ей, ***, що не протестирате срещу геноцида над родителите ви, децата ви и самите вас? Или животът на едно животно ви е по-ценен...

16

Анонимен

преди 8 години

"Те обещават на 8 май в техният "пърформанс", както самите те наричат протеста си, да се появят 20-ина пакетирани като пилета в тарелки хора, както и чинии със "сервирани" в тях хора."С радост бих посетил "пърформанса" хапвайки кебапче в хлебче или джоб със свинска пържола.

15

Анонимен

преди 8 години

Това веганци и вегитарианци са психопати. Аз не съм видял някой нормален човек, който яде месо да издига плакати на окървавени хора в тарелки. Ненормална работа са това веганците и вегетарианците.

14

Анонимен

преди 8 години

Тези като са се родили овце, нека да си пасат трева, ама да не ми казват АЗ какво да ям!?!?!?

13

Анонимен

преди 8 години

Наскоро учените установиха, че вегетарианството е вредно и продължителното вегетарианско хранене може да предизвика генни мутации, които повишават риска от сърдечносъдови заболявания и рак.

12

Анонимен

преди 8 години

"Месото е убийство!"А яденето на растения е расизъм спрямо растенията от вегани, вегитарианци и всякакви тем подобни умопомрачени и неестественни хора. Нима растенията не заслужават да живеят? Яденето на домат = на убийство. Щото и домата е форма на живот и има своите права. Болни мозъци. Чак и издигнали плакат на уж мъртав човек и го считат за месо. Аз като ям месо канибал ли съм да ви питам веганците и вегитарианците. Защо сравнявате човека с животни? Яденето на месо не е убийство.

11

Анонимен

преди 8 години

Ей веганьете,пасете тревица и не врякайте.