67

Бай Осман

преди 8 години

А знаетели че тия жълтите ученически автобуси които возят децата ви сутрин и обед са произведени до един в Турция. След празниците забренете на децатави които пътуват с тях да не се качват вече и да се прибират пеша

66

Анонимен

преди 8 години

Ердоган върна турция в 1век назад. Това е добре за нас. От цялата работа печели само България. В турция се води гражданска война. Ще има отлив на туристи, които ще дойдат в България, Гърция и в други нормални и цивилизовани държави, а не в турция.

65

Ястpеб Османлията

преди 8 години

Путин лекичко и без много шум отменя една по една забраните върху вноса на турските стоки и дейността на турските фирми в Русия! В момента турска правителствена делегация е в Русия по покана на руската страна! В турския парламент се прокарва закон, който дава специални права на Русия в района на Аккуйу, къде се изгражда ядрената централа! А някои балканоидни дзрурлатоиди си мечтаят за война между Рашъ и Тюркийе ... ах горките бюлгари ...

64

Турчина

преди 8 години

До 91Това го пише само във вашите учебници по история които са писани по времето на СССР

63

Анонимен

преди 8 години

Русия и турция са водили 10 войни. 9 войни са спечелили руснаците и 1 война турците. Явно турците не са си научили уроците по история.

62

Ястpеб Османлията

преди 8 години

До Анонимен 84Путин не посмя да се заяде с турците, дори след като една туркиня му тръшна самальотчето!, оти не сакал да види турския аскер да марширува на цървения площад!

61

обективен

преди 8 години

До гурбетчия, Е ти какво очакваше- след като им свалихте самолета, дави треснат Анкара и Истанбул с ядрени бомби ли, или пък да ви направят десант на черноморското крайбрежие? Въпреки всичко, Турция все пак е държава от НАТО и Русия не би рискувала нападайки я да стане инициатор на термоядрена ТСВ, след която света ще е едно ядрено гробище!

60

Ястpеб Османлията

преди 8 години

Българи да коментират държавни работи и политика е все едно пингвини да коментират радио-химия и квантова механика! Ако разбирахте нещо от държавно управление и политика, бихте ли превърнали една спретната и функционираща държава, построена от турците и подарена ви от руснаците миналия вторник! в една грандиозна полуразрушена свинска ***!!?

59

Анонимен

преди 8 години

Ердоган подписа смъртната присъда на турция още като свали руския самолет. Който е тръгнал срещу Русия, умира. Историята го е доказала.

58

Анонимен

преди 8 години

Турско било всичко по магазините. Промити мозъци! АЗ избирам къде да си похарча парите! Да те видя, какво ще ми направиш?!

57

Saew

преди 8 години

Vsi4ko e Tursko po magazinite...sike sike kupuva6

56

Saew

преди 8 години

Кюрдите не знаят за ко се борят.Искат държава.Ще я получат от зад.no problema

55

Анонимен

преди 8 години

Гурбетчийо, след отлива от туризма ви чака бойкот на земеделските стоки. И на текстила.Нищо, произведено в Турция не купувам. Лично решение. И в Токуда няма да стъпя. Знаеш ли, че в магазините хората почнаха да гледат кое от къде се произвежда? Търговците са задължени да го пишат! И врътките с реекспорта няма да ви спасят. Икономичекият бойкот е отговора на новия век, това е новата война. Насила как ще ме накараш да купя или да си дам парите?

54

Анонимен

преди 8 години

Жалко. Заради глупавата политика на турците умират невинни хора, а турците продължават да си навличат лоша карма. Затова ще страдат още много дълго, докато не се научат на цивилизация.

53

Ястреб Османлията

преди 8 години

Еселямун алейкюм колеги! Ще ми разрешите ли и язе да кажувам дума или две по този жизнено важен за българин инцидент в ... ъъъъ .... кой беше този български град .... ааааа - Газиантеп??

52

Бай Осман

преди 8 години

До 72Кой е казал *** българите са виновни за нещо си. Че вие сте капка в морето че да сте виновни за някакви икономически загуби на Турция

51

Saew

преди 8 години

Вас ко ва топли Русия.България не струва 5 пари за нея.И за това плашта най скъпия газ

50

обективен

преди 8 години

До гурбетчия,Минималната заплата в Русия вече е 95долара! Сметни си я сам по курса. Какво значение има колко длара е минималната заплата в Русия, след като цените там са в рубли? А след като са толкова добре заплатени турците, защо никъде по Европа не се обсъждат турските туристи, а навсякъде се обсъжда количеството на руските такива?

49

до турчина

преди 8 години

Ти за Русия не се притеснявай. Русия е велика държава за разлика от турция 7 века само се увеличават като територия. Ами гледай турция да не се разпадне, че май ще ходиш да обслужваш кюрдите без ръце и клекнал.

48

Анонимен

преди 8 години

На турците все някой им е крив и виновен. Пробвахте с ориенталските си изцепки да унижите Русия, тя ви настъпи здраво и сега българите са ви виновни за икономическите загуби и загубата на международен авторитет. А изнудванията на Ердоган към Ес да не мислите, че ще ви се размине?Слезте на земята, догодина ще се отчете срив поне с десет места надолу в стъкмистиката за икономика, а по догоодина не ми се мисли.