165

Анонимен

преди 8 години

До 275А ти забрави ли ,Виетнам,Панама,Либия,Ирак,Афганистан ,Сирия....с изкл .на първата страна -днес всички в които американците се опитаха да налагат демокрация ,-са разсипани и де факто не съществуват като държави .А Сърбия забравихте ли на бомбите какво пишеше -" За вашия Великден" ...а ракетите които падаха в Горна Баня ...а бомбите с обеднен уран ....нещо мнооого ви е къса паметта -ще ми говорят за путин -мутин !!!!!!!!!!!!

164

Анонимен

преди 8 години

До До 273Страната беше разсипана за 27 години евроатлантизъм и американско партньорство.

163

До 273

преди 8 години

За 50 години "братска" и безкористна помощ от руснаците, страната ни беше разсипана и още берем плодовете на "братската" и безкористна помощ от руснаците. Страната ни заприлича на пустиня, с 2 мил. избягали зад граница българи именно заради руско/комунистическо/болшевишкото робство и тоталното разсипване на държавата. Комунистите с "братската" и безкористна помощ от руснаците, разсипаха икономиката на държавата ни. Фалираха България 3 пъти и подариха златния ни резерв на "братята" руснаци.

162

до 270

преди 8 години

България е незаконен и нелигитимен член на ЕС, както и на терористичната организация Нато, защото бяхме приети без референдум, което нарушава конституцията на страната и Лисабонския договор за присъединяване към ЕС, факт. Никой не е питал суверена за това членство, факт. А тези които наричаш руски тролчета, са 95 процента от българите, факт. Има едни 5 процента, като тебе ***, които скоро ще бъдат съдени и затворени в Белене до живот, много скоро, няма да ви чакаме този път 45 години.

161

пирин

преди 8 години

Да живее братска Русия! Господ да я благослови!

160

да

преди 8 години

както онова смешното султанче Сюлейман се върна напикан от обсадата на Виена - така и султанчето Ердоган се върна напикан от Сирия

159

Анонимен

преди 8 години

До До 242видяхме и какво направи сащ с арабския свят!

158

До 242

преди 8 години

Напротив. Русия не е заплаха за САЩ. Русия е заплаха за Европа и конкретно за по-слабите държави. Видяхме какво стана в Грузия и Украйна, видяхме анексирането и отцепването на територии от суверенни държави (Крим, Ю.Осетия и Абхазия). САЩ защитават Европа и техните съюзници от НАТО. САЩ имат най-голям принос за възхода на НАТО. Техните бази в Европа са единствено и само с цел да възпират руската агресия!

157

Анонимен

преди 8 години

Гледам дебата пак се е изместил в посока -русофили -фоби не съм нито от едните нито от другите ,но не мога със ръка на сърцето да призная ,че за 25 г. "братска" и безкористна помощ от американците -страната ни заприлича на пустиня с 2 мил. избягали зад граница българи с разсипана икономика и селско стопанство което съществува само за да се "усвояват" пари от субсидии и да произвежда ГМО, бяхме един от лидерите във военното производство -днес премиера ни баламосва и съветва как да садим картофи!

156

Анонимен

преди 8 години

А как ще реагират краварите ,ако руски разузнавателни саволети започват да летят над Мексиканския залив и на 50-60 км до Вашингтон.Естествено в неутрално международно простравнство.За сведения на пишещите тук,този тип самолети могат да сканират на 400-500км и няма защо краварите да се правят на неразбрали ,че руските самолети ги прихващат .Вярно ,че не са в руското пространство но са на 70 км от руските бази.Така ,че някой ден ,някой руски изтребител ще кацне върху такъв самолет и *** ще се

155

да

преди 8 години

страхливецът Ердоган запали телефоните на НАТО след сваления руски самолет да моли за закрила - кой знае колко памперса е сменил от страх:)))а после по срещите на високо ниво гонеше Путин по коридорите и му се молеше пред тоалетните -

154

Анонимен

преди 8 години

Другия път ще бъде свален.Какво търсят там.

153

да

преди 8 години

такъв страх ги тресе турците от Русия,че вече не нарушават ничие въздушно пространство - дори своето:)))

152

Анонимен

преди 8 години

Защо САЩ изострят напрежението в района на Балтийско море. То не е близо до САЩ и нямат работа там!

151

До 244

преди 8 години

Не ги знам Руските проценти те сигурно са по друга система,но знам чеТурските сили са си на 100 процента а Руските са с един самолет и един пилот по малко бог да го прости.Можеби и на това ще се посмееш.Да е жив и здрав ПУТИН.

150

Анонимен

преди 8 години

Значи Америка като разполага бази по целия свят (те са стотици) няма проблем, но ако руски изтребител прелети близо до американски оревават орталъка... Така да ме дразнят тези кравари, просто не е истина. Дано се разцепи тази отвратителна държава по-скоро

149

да

преди 8 години

Америка пак трепери от страх :))))ама не били влезли в руско въздушно пространство - вярно е..то за това и напикалият се от страх щатски екипаж от латиноамериканци(цялата американска армия е от латиноси ) е още жив:)))

148

Анонимен

преди 8 години

Тоя път Малкото СССР няма да има съюзници, освен Мадурко и Кимчо. Няма английски бомбардировки върху Берлин, преди СССР да нападне. Тоя път СССРчето е само срещу всички. А Китай само чака Кремъл да стъпи погрешно. И Сибир ще бъде върнат към майката Китай. После ще ви казват,че и с Крим така е станало...

147

:D

преди 8 години

Всичко е далеч по-прозаично. Вероятно руснака е искал да се докосне и той до богатите и високо технологични цивилизации. Или предвид настъпилия глад в Рассия е искал да грабне сандвича на случайно преминаващ американец. А дали не е искал да скочи в американския самолет и оттам до мечтаната Америка? Или просто е искал да източи малко гориво, понеже руснаците нямат денги за керосин?

146

Анонимен

преди 8 години

Колко ви се иска да са велики, не бързайте ще дойде ред и на вас.