43

Анонимен

преди 8 години

Бреей, тия от ГЕРБ срам нямат! Крадат като за последно и с г*ъза си. Тц, ТЦ.

42

цецко цачев

преди 8 години

И този никой не го е виждал ,никой не го познава

41

Д-р

преди 8 години

Фондовете за лечение в чужбина на деца и на възрастни не заплащат транспорта на болния и на придружителя му,както и настаняването.Това се плаща от болния.Фондът заплаща само медицинската дейност в чужбина-изцяло или частично и тогава болният си доплаща разликата.Възрастни,които отиват за еднодневен престой за операция в Германия се настаняват в частни квартири и постъпват в болницата за 24 часа в деня на операцията.Ако фондът е плащал транспорт и квартири това е злоупотреба!!Ако лечението е по-продължително пациентът се настанява естествено в болницата,както и придружителя на детето!!

40

Анонимен

преди 8 години

До валериТе не само са знаели, най-вероятно и са си делили краденото. Няма как да крадеш и да не си платиш нагоре по веригата, иначе веднага изгърмяваш.

39

Анонимен

преди 8 години

До гербист-столичанКак точно е помагал? Като е крал парите и отказвал лечение на деца ли? Що нямаме китайското правосъдие, дето за едни бебешки млека с некачествена суровина, просто ги изправиха на площада с един взвод срещу тях. Следващия със сигурност много би се замислил дали да повтори делата на предшественика си. А тоя господ да му въздаде според заслугите и дано неговите деца са следващите, които да се молят за лечение! Проклет да е! Що за *** трябва да си за да крадеш от болни деца???

38

Анонимен

преди 8 години

Значи Орешарски го уволнява, а тиквата го назначава пак. И се чеше по кратуната че имало корупция. Ами тя е в герб! Оставка бе!

37

валери

преди 8 години

Много добре , почваите ги наред , и Ненков и Андреева са знаели какви ги върши , и те под отговорност, браво на Москов !

36

Анонимен

преди 8 години

Ей,няма отърване от тая нагла *** така наречените комунисти.Мафията е окупирала държавата и съдебната система.Бойко ги погна,но не е достатъчно.Време е и няколко съдии да търкат наровете в една килия с рецидивисти,за да се стреснат и си оправдаят заплатите и комфорта като богопомазани.

35

Само ГЕРБ

преди 8 години

Поредното доказателство за корупцията при Орешарски. ГЕРБ са го изгонили, а оная Андреева гинеколожката на Моника Станишева го р върнала веднага на работа!

34

Анонимен

преди 8 години

Толкова е отвратително деянието му, че направо нямам думи...А като се сетя, че наскоро родители осъдиха фонда, защото отказал лечение на детето им, междувременно детето е починало, наистина си мисля, че смъртното наказание даже му е малко на тоя!

33

Анонимен

преди 8 години

На времето Тато вкара в затвора сина на един от най-близките си съратници-Янчо Таков! А сега едини слязъл да пикае и му откраднали тефтера/ тогава най-вероятно щяха да ву отскубнат пикалото/,друг един *** цели 5 апартамента,*** той-най-невинен от всички,трети от парите за бежанци крал като невидял,сега и този никаквец.....Бантунстанско-мутренска държава!

32

Анонимен

преди 8 години

До 28Той Господ си знае работата, но някой трябва да уреди срещата...

31

Емигранта

преди 8 години

Наистина ще ми писне един ден,ще се върна и ще гърмя наред

30

гербист-столичан

преди 8 години

Лесно е да се каже че човека е виновен, но нека да бъдем реалисти. Човекът е помагал на нуждаещите се деца да получат нужното лечение в чужбина, голяма отговорност е висяла на плещите му и нека да не го обвиняваме напразно. Малко са хората които могат да понесат подобен товар, почти съизмерим с товара на политиците.

29

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Господа...другари,на мен лично ми се изясни,че изпълнителната власт в сегашния й...вариант е ялова,по отношение на собственият си самоконтрол по министерства,агенции и пр.държавни управленски звена.По тошово време,във всеки завод,комбинат и нагоре,имаше ухо на ДС и т.н. държавен и партиен контрол и немедлено се вкарваха без много шум в панделата тези,дето ближеха повече от медеца.Къде го сега тоз...контрол.Действа се на...принципа;ако се...размирише много,влиза ДАНС и си измиваме...ръцете.

28

Анонимен

преди 8 години

Противник съм на смъртното наказание, но ако това е вярно, аз собственоръчно бих го удушил публично. Като знам една колежка какво препати за да получи финансиране от фонда и да спаси дъщеря си - нямам думи.

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 30Не разстрел, бесилка трябва и то публично.

26

Е -н

преди 8 години

Поредният долен червей, който все още стъпва по тая нещастна земя, вместо да е под нея...

25

...

преди 8 години

Колкото и ГАДНО да звучи МНОООООООГО се СЪМНЯВАМ тоя да го ОСЪДЯТ! А и най-вероятно тоя не е САМ в тия далавери!

24

Deja

преди 8 години

Дано се разболее от всички болести, от които са се лекували децата!