254

Пентагона

преди 8 години

Нямат срам тези руснаци, ние съвсем кротко и най-нагло си шпионирахме руската отбранителна система, когато пристига един лош руснак да ни изгони, намеквайки ни, че разузнавателния ни самолет се е отдалечил с няколко хиляди километра от САЩ. Изключително непрофесионално, поречи ни да си свършим шпионирането и да съберем разузнавателна информация.

253

тролгеносен

преди 8 години

хахахахааа!! Троля 395 ме умори от смях!! Цитирам: "излита пряк конкурент на Боинг 737!!! Олеееееееееееее!! Непроизведен "пряк конкурент" на самолет от 1967!! Пряк конкурент на самолет съставляващ 1/4 от авиопарка в света. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не, не ,не!!! Не е лесно да си ***!

252

Анонимен

преди 8 години

аз се чудех защо хората в америка се оплакват от поскъпването на памперсите а то имало причина , явно ги купуват в количества да имат резерви

251

Анонимен

преди 8 години

до 395Уфффффф, поне да беше прочел, че на този "велик " самолет двигателите му пак са американски:))))) И ще влезе на производство нейде към 2025-та.....:)

250

Анонимен

преди 8 години

да питам аз защото съм от село . какво прави тоя американски военен самолет в балтийско море

249

Анонимен

преди 8 години

Пиян е бил, кучето! Чудно как световните цивилизовани държави и демокрации още се церемонят и не са бутнали това прогнило азиатско корито претенциозно наричащо се Русия! Пияни, бедни, нямат икономика, технологиите им 3 века преди Христа, мързеливи, малко откачени, а световният блясък още ги търпи.

248

Анонимен

преди 8 години

Два коча в едно стадо не може.Ще се кюскат, докато единия бъде убит или направен кебап от овчаря! Да се запукват и да се знае от всички, включително и от смуглянките, кой управлява планетата!

247

Анонимен

преди 8 години

Първо трябва да си крайно глупав, за да вярваш, че американски разузнавателен самолет е в такава близост до Русия защото е на туристическа обиколка и второ- сканиращият обхват на този самолет покрива част от руската територия от това разстояние, дори и ако самият самолет не е на руска територия. Трето, това е пореден случай, в който същият модел на Боинг е на същото разстояние от руската граница и за пореден път руснаците се налага да гонят натрапника. САЩ продължава да търси провокация.

246

Анонимен

преди 8 години

Тези прихващания могат да доведат до тарани-тежки наранявания от двете страни на екипажите,сякаш карат по въздуха без въздух- въздух.

245

До 391

преди 8 години

Пич, те мужиците не можаха да произведат 1 читава кола, ти за самолети говориш.........

244

прости бушмени

преди 8 години

един път не отговаряш на провокацията два пъти не отговаряш третия път ще го светнат като комшийте и алилуя бейби

243

379

преди 8 години

Абе не ми шлякайте минуси бре!! Отговорете ми!! Защо такава "велика авиационна" сила като Русия не може да произведе читав пътнически самолет?? Не знаете???? Ей ся ще ви кажа: Защото разликата между Ту и Боинг е същата както между Су и Ф-ка. Поняли товариши?

242

до 386

преди 8 години

Украински изрази не искам да ми натрапва никой. Кое е агресивна политика, когато летят чужди самолетеи до границата ти агресия ли е или не? Слава на бога, че Русия си има такъв силен президент.Много добре правят руснаците, единствено те в целия свят не се подчиняват на тъпите американци. Американците както е тръгнало ще останат в скоро бъдеще без самолети.

241

Анонимен

преди 8 години

Какво е това прилагателно "USA"? Напишете щатски, американски, на САЩ.

240

Пуйло

преди 8 години

Поредната проява на неонацистката, агресивна политика на джуджето пак е сбрала всичкото небългари, *** да брани своя президент и СССатРапия. Слава на бога, че не страдам от путинофилия, това е най-страшното, неличимо заболяване...

239

Иван

преди 8 години

Американския самолет да си лети над САШ, а не до Русия. Следващия път може да му се случи случка.

238

DreamTheater

преди 8 години

Търсят си белята.После да не реват като им свалят някой аероплан.

237

да 379

преди 8 години

Абе като са толкова велики американците защо летят в космоса с руски ракети?

236

Анонимен

преди 8 години

Абе като са толкова велики в авиацията руснаците защо Аерофлот е само с Боинг и Аербъс????? Мухахахаахах. Сигурно и това е "ширпотреба", а тролчета???? Муууухахах!

235

да

преди 8 години

тенекията F22 рухва още при първия си експериментален полет 1992 година-пилота катапултира2004 година отново експеримент - рухва на земята - пилота се спасява с катапултиране тая пародия освен за вторични суровини за друго не става. днес САЩ отказва да го продава на други държави - нормално после ще трябва да връщат парите обратно.. хахахахахахаха