25

Д. Димитров

преди 8 години

На всяко гърне, мерудия! При тях няма полицейско насилие, при тях границата с Мексико е отворена, при тях не се арестуват хора и не се държат без съд и присъда в затвора, тяхното ЦРУ не продава оръжие на терористи и не помага за вноса на наркотици, когато и е изгодно! Тези пиявици трябва да бъдат отстранени и да не се допуска да се разпореждат с целия свят! Без USA светът щеше да е едно по-добро място.. Нямаше да има арабска пролет, нямаше да има милиарди загинали хора от 50-те до днес! ДО КОГА?

24

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството,че докладът е писан от някакъв робот.Няма връзка с действителноста.

23

Анонимен

преди 8 години

Единствените *** на света, които пуснаха атомни бомби над мирни граждани и заличиха не един, а цели два града!?! Единствената пасмина на света, дето няма нито една година, без да води война някъде по света. Утайките, които доскоро имаха робовладелска система. Измметта, която ликвидира цяла цивилизация - индианската. Тези ур0ди неземни имат дебелоочието да ми правят забележки, че не толерирам мързеливи, смрадливи, крадливи екземпляри, които цял живот паразитират! ?!?! Много нагли, много!

22

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг продулжават да ни заливат с новини, които ни карат да съжаляваме, че сме българи. Бих запитал съставителите на този доклад, защо не са обърнали внимание на престъпленията на тази общност спрямо хората на чиито гръб живеят. Май целта на доклада е да се подкопаят основите на българската идентичност.

21

Хм

преди 8 години

Като престанат сащците да застрелват за нищо черни деца по улиците, тогава да се обаждат...

20

ььгь

преди 8 години

аааха видиш ли ти, при тях всичко е супер седнали нас да критикуват. тук поне не продаваме оръжие като хляб, не стреляме по улиците на поразия (за което по скоро съжаляваме), нямаме смъртна присъда. Корупцията им и там е на същото ниво, да не се правят на ни лук ял ни мирисал... преди няколко години ги хванаха техни банкери в най-голяма кражба на 10-летието, а това целия им конгрес е само от представители на бизнеса с цел да си прокарват закони (оръжейни,петролни и тем подобни...)

19

Анонимен

преди 8 години

У Парламенту са ше спретнат ли комисия за разследване дали има намеса на хамериканците у вътрешните ни работи, а?

18

Анонимен

преди 8 години

Така е, ние не се крием! Е и?

17

Анонимен

преди 8 години

Индианците ви живеят в резервати като животните в Африка, така, че си гледайте вашата къща. Що не ги интегрирахте, а ги унищожихте.

16

SSS

преди 8 години

Държава, която е изградена върху робство и дискриминация, в която до скоро една година имаше малка гражданска война заради полицейско насилие и дискриминация, в която децата са заплашени повече от бедност отколкото в България или почти всички други европейски държави, в която за корупцията не се правят доклади, просто защото е на космическо ниво, тръгнала да критикува... Баси иронията...

15

П.Петров

преди 8 години

Щатите могат да направят много повече ! Да им дадат зелени карти и да ги интегрират !

14

Анонимен

преди 8 години

САЩ е установил тотален контрол над милата ни България. Имаме колониална администрация и американски НПО-та вместо правителство и парламент, които упорито, нагло и безочливо отказват да използват референдуми за вземане на решения по най-важните въпроси за държавата. Имаме и окупаторски американски войски, които следят за съблюдаване на американската власт и са в готовност да защитят протежетата си, в случай, че народа се надигне да ги избие справедливо.

13

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Предлагам и България да разкритикува индианските резервати, застрелваните от полицията черни и подслушванията. Не е лошо да разкритикуваме войните по целия свят, разпалени от САЩ.Един вид другарска критика.

12

До САЩ

преди 8 години

Господа от САЩ, в България има невероятна дискриминация и не е възможно да живеем в мир в настоящите граници. Българите унижават,псуват, дискриминират ромите и турците, а има и религиозна нетърпимост към помаците. Крадат ни данъците, а нямаме никакви права! Крайно време е да ни помогнете да се освободим от българско робство. Поробиха ни!

11

Анонимен

преди 8 години

А те що бият ***?

10

Анонимен

преди 8 години

ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ ОТ РОМИТЕ СА ХРИСТИЯНИ.ЗА КАКВА РЕЛИГИОЗНА ДИСКРИМИНАЦИЯ СТАВА ДУМА?НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ СА ТАПИ КООПЕЛЕТА, ТАКАЧЕ ДА СИ ГЛЕДАТ СВОЯТА СТРАНА - ТУК РАБОТА НЯМАТ.

9

A

преди 8 години

Нормален БГ политик не би трябвало да обръща внимание какво е казал някой си от сащ, а да защитава интересите на Българските граждани!

8

BG

преди 8 години

Акъл от африкански *** неща !

7

Анонимен

преди 8 години

"Режима във вашингтон що не си гледат в тяхната паничка,а постоянно плюят в паниците на другите.САЩ,а може би в същност ФАЩ която е избила милиони от местното си население-индианския етнос,избиха мирни граждани "по погрешка" в Ирак,Афганистан,избиха мирното население в Хирошима и Нагасакиспонсорират тероризма в Сирия(среща на сенатор Маккейн с терориста Багдади) и навсякъдесъздават хаос и конфликти,Е такава държава с такъв режим като във вашингтон- НЯМА ПРАВО ДА КРИТИКУВА ДРУГИТЕ"

6

Анонимен

преди 8 години

Аааааа не така чичо Сам, знаем че си двуличник, не ни го напомняй пак, а си оправи гетата и резерватите и тогава търси теле под вола.