66

Анонимен

преди 8 години

95 Елитни не стават, поради чисто генетични фактори. Само магистрални и домашни - такива се раждат.

65

Анонимен

преди 8 години

Я да видим кой е най-големия интригант тука?!

64

Анонимен

преди 8 години

Как е, интригантствате ли; най-уважаваното качество в османската империя. Тренирайте интригантстване за да сте рахат, нали така 258.

63

Анонимен

преди 8 години

Религиите играят съществено значение и аз не виждам европейска цивилизация и последователи на Корана. Предвид демографското састояние и т.н. "демографски империализъм", аз виждам запазването на Европейската цивилизация единствено чрез християнизацията на Китай. Национальный состав населения российской столицы сегодня выглядит следующим образом:русские 31%; азербайджанцы 14%; татары, башкиры, чуваши 10%; украинцы 8%; армяне 5%; таджики, узбеки, казахи, киргизы 5%; корейцы...

62

Ау!

преди 8 години

До 258Опасявам се, че нравствеността на мюсюлманските щерки не е чак на такова високо равнище, на каквото вие си въобразявате. Нито пък на младежите. Нравствеността иде отвътре, а не отвън със забрани. Като са толкоз благоприлични, защо трябва да ги държите толкова изкъсо? Как присъщата според вас само за мюсюлманката нравственост се съчетава със затварянето й в харем? Защо има нужда да я затварят, ако тя бездруго няма да предприеме забежки?

61

tur4cin

преди 8 години

tc ima 80 00 00 ataturk!!!

60

Тт

преди 8 години

Тъжно.

59

Ами Ататюрк?

преди 8 години

С портретите на Ататюрк, дето висят навсякъде, какво ще правят? Ще ги смъкват ли, ще ги завесват ли, ще ни обясняват, че малко посгрешил с възгледите си и посбъркал с реформите си ли?

58

Божо

преди 8 години

До 258И защо брадатите ти приятели забраняват да се слуша музика, защо унищожават исторически паметници, защо горят книги , защо държат роби ???!!! Тези лафчета, за които говориш , се превръщат в УЖАС, защото озлобеният човек използва красивите лъжливи глупости, за да упражнява насилие !!! Да се обяснява на зрели хора как трябва да се живее и да се налагат идиотии с насилие е първобитно !!! Връщате цивилизацията в каменната ера !!!

57

tur4in

преди 8 години

ha ha ha ha prodaljavayte taka!!!!!!

56

ечо

преди 8 години

Волжките българи не ми обясняват колко е хубаво в харема. Докато комшулука е малко инвазивен. Аз не искам дъщеря ми да е с бурка, а ти?

55

Г-н Харемски

преди 8 години

Не съм предполагал, че животът в частен бардак е школа за "живот". Тая е хем грозна, хем ***. В България не сме цвете за мирисане, но не мога да си обясня нормалните хора в Турция как ги търпят още тия двамата...

54

Баба Гануш

преди 8 години

От харема, като "училище" за живота, това е научила. То друго там не преподават - женственост и невежество или просташки казано - КИФЛИ

53

Анонимен

преди 8 години

До 62 "На колко години беше когато баща ти показа мъжката любов"Господин ли си , госпожо ли си незнам, но по коментара ти личи, че освен един *** нищо повече не си.На теб явно са ти показали нещо и питаш дали останалите са видели същото което си видял и ти.Предай го и на децата си.

52

Анонимен

преди 8 години

Тя си бленувала за величието на Османската империя, аз пък си викам що да не пробват какво е и от другата на страна - от страната на поробените народи, където всички наравно са работели, за да изхранват бейове, харемаджии и султанки.

51

Анонимен

преди 8 години

Жената обяснява, че най-големия майстор интригант става най-добрия султан. Може така да си обяснява успехите на семейството й в политиката.

50

Божо

преди 8 години

До 258Спрете да се ваксинирате, защото в исляма не го пише, спрете да използвате електричество, защото в исляма не го пише, спрете да се возите с автомобили, качете се на магарета, защо пишете в интернет, това не го пише във вашите книги , носете само пясъчни часовници, не използвайте мобилни телефони !!! ЗАГУБЕНИ ТАЛИБАНИ !!! Връщате цивилизацията в динозавърски времена !!! Същите сте , като тези , които се занимават с хазарт и наркотици !!!

49

Анонимен

преди 8 години

Ататюрк се обръща в гроба, като гледа как потъпкват идеалите му

48

Анонимен

преди 8 години

Една еврейка се гордее с величието на Османската империя! Нека се гордее жената, сега и е паднало. Ние българите обаче хич не се гордеем, че пак една друга еврейка- Сара, разцепи тогавашна България на три части и тези парчета бяха пометени от османлара. Последваха 500 години геноцид, който днес ни представят комшитата като рприсъствие. Да ви върне Господ подобно присъствие и върху вашите османски тикви, турци омразни!

47

брей

преди 8 години

Тая като я гледам на снимката-нищо чудно, че е така забулена! Всъщност май мюсюлманите добре са го измислили-като си гледат жените и се плашат здравата и затова за им наложили закон да ги забулват ! То не че и мъжете са стока- с тия квадратни глави, ама.. Но с това нагло опитване на налагане на изостаналата си религия показват само едно-че са спрели в развитието си някъде около 850г. и не искат да помръднат напред. Света ни не се нуждае от фалшивата им религия! Да ходят в Мека да мятат камъни!