42

Хуйло

преди 8 години

Искам стогодишна война в Сирия! И още една база на Средиземно море...

41

Пян_Гъ

преди 8 години

То бива (евро)гейщина, бива малоумие, ама чак толкова... Потресаващо безпомощна е Европа. И аз не харесвам Путин, но на мястото на европолитиците и Плевнелиев щях да съм по-уважителен и внимателен с Русия. Тя показва смазващо НАТО военно-политическо превъзходсвто, с което, харесва ни или не, трябва да се съобразяваме. Не е в интерес на Европа да "поучава" Путин, а да каже: "Г-н Президент, кажете как да излезем от кризата?" Той ще каже, защото знае (а те - не) и всичко ще свърши. Това е.

40

VP

преди 8 години

Западняшкото лицемерие вече го видяхме в Донбас, кой каквото и да направи все Русия е виновна.

39

Karpuzan

преди 8 години

Западнала Европа няма стратегически военни ресурси за да размахва каквито и да е органи на руския мечок .

38

Три от пет

преди 8 години

И той им показа един пръст-най дългия от петте.

37

Путю

преди 8 години

Мир в Сирия е смърт за Русия!

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен62Асад изкара без руска подкрепа много дълго, ама му беше трудно да удържа ислямска държава подкрепяна от краварите и турците.

35

Анонимен

преди 8 години

Това на снимката горе Ленин ли е

34

****

преди 8 години

Тези хубавци къде бяха когато господарите им зад океана правиха цветните революции,рабуниха целият район,и защо мълчаха тогава и не предвидиха какво ще се случи и да се намесят тогава,а сега ревнали.

33

Иван

преди 8 години

Русия върши черната работа в Сирия, а европейските страни стоят отстрани и казват на Русия каво да прави. Това се нарича наглост. Европейските страни наложиха санкции, Русия върши работата в Сирия, а западняците имат лице да поставят условия на Русия. Сигурен съм, че Путин с удоволствие им казва "гледайте си работата" или...

32

Анонимен

преди 8 години

Путин = убиец

31

Анонимен

преди 8 години

Верно ли. Путин ще си го премести.Те да гледат той да не им размаха пръст нещастни.

30

тия са

преди 8 години

из.кукали ...какъв мир сънуват без асад не знам.нали махнаха кадафи...в либия има и правителсво признато от оон НО няма мир и пълнят италия с мигранти. примирието е подписано от 89 опозиционни групи!! е запада разбра ли се с тях кои точно ще управлява или пак либия 2??

29

радио ереван

преди 8 години

офицялния представител на ислямска държава в оон също така е заявила на путин че иска две седмици преди бомбандировки да бъде уведомявана. подпис: а. меркел

28

бай Иван

преди 8 години

Ако умерената опозиция се приема за страна в преговорите ,срам и позор за САЩ ,ЕС и Турция,след като застреляха пленения руски пилот.Що е умерена опозиция,подкрепяна от Турция с цел завладяване на територия от Сирия???

27

Мишо

преди 8 години

Заглавието е неправилно интерпретирано. Мислите ли, че пендалите от ес са в позиция за преговори.

26

шоко

преди 8 години

кой ги упълномощи да разговарят с путин

25

Арнолд

преди 8 години

А кои искат да идват на мястото на Асад? Терористи, главорези, изнасилвачи! Финансирани от западните служби, използващи американско оръжие и униформи.Башар Асад има светско образование, той е очен лекар, завършил в Лондон. По неговото управление Сирия беше туристическа дестинация, в днешните ислямски бастиони, вместо главорези, имаше разхождащи се туристи, които посещаваха християнски храмове, джамии, културни забележителности, древни градове. Всичко това беше съзнателно разрушено.

24

АТАКИСТ

преди 8 години

до 31Само дето ако Хитлер беше като Путин щеше Европа да е една Гермамния, а Русия щеше да си е Русия такава сега, каквато и преди 70 години.Само че Европа се ислямизира, а Русия си остава чиста. Впрочем на САЩ това им е забавно- ислямизацията на Европа. Да видим продължението, защо бушонът скоро ще изгърми с тия бежански и ще се прекрати европейският театър за хамериканците.

23

Луцифер

преди 8 години

Пука му на Путин,че някакви женчовци му размахвали нещо.