36

Анонимен

преди 8 години

Навън се запролети и кърмачките от мола пак взеха да спретват акцийки.

35

Занзибар

преди 8 години

До CartmanАве, плебей, искам да ви питам всички ***, дето идвате мърсите, плюете и храчите по София, какво правите тука бе, тор? Стойте си по провинциалните дупки и се оправяйте. Но не, вие идвате тука за по-добър живот. ОК! Нормално е, но щом тук си вадите хляба, живеете и си отглеждате чаветата, ще уважавате градът, който ви дава всичко това. Иначе, места за роби в чужбина - бол! И не ми ги хвалете странниците, за мен това е признак на слабост - да си биеш камшика от родината.

34

Анонимен

преди 8 години

В САЩ например отпускът при раждане на дете е 20 дни и никой не ти плаща нищо.Не се ли оправиш и не се върнеш на работа след тези 3 седмици си аут и просто слизаш от влака.Никой не ти дава някакви пари, които не си изработил.

33

Анонимен

преди 8 години

Искам да направят продължителността на майчинството както е средно за Европа и проблемът ще се разреши! А не да лентяйстват по две години и да се правят на Жана Дарк, че са станала мааааааааайки УААУ, а и по-цветните *** ще понамалят да се развъждат като им секнат парите след пет месеца и готово!

32

Пътуващия

преди 8 години

Всъщност не съм чул в друга държава да има толкова дълго майчинство... Иначе, да парите са малко, но това е и индиректен стимул майката да се върне на работа по-скоро...И преди всички да почнат да пишат срещу този коментар, уточнявам че го пиша в качеството си на баща на 3 малки деца...

31

Анонимен

преди 8 години

До 33пич ти в нормална държава ли живееш щото аз живея в България

30

Анонимен

преди 8 години

До 31е па ти кои щеше да избереш - Кутев ли аре стига глупости софианци си избрахме Фандукова - а селяните гласуваха за другите

29

Анонимен

преди 8 години

Интересно защо не съм чул в някоя нормална държава да има така наречените майчински.Крайно време е да се сложи край на носталгията по соца и всеки сам да си планира живота.Държавата с нищо не ви е длъжна.

28

Анонимен

преди 8 години

Никоя нормална жена, българка имам предвид няма да разчита на детските за отглеждане на детето си. Реват единствено тези с по-*** цвят на кожата. Защото така са научени.

27

до 27

преди 8 години

А като е *** София и постоянно я оплювате и мърсите, какво тогава правите в нея, а ?Отговори ако искаш. Защкото такива като теб за стотици хиляди. Живеят в града ни, цапат, не плащат нищо, а за капак на всичко и го оплюват и ни избират Фандъкова, може би със скритата надежда да го скапе напълно и по този начин да си отмъстят на софиянци, избивайки комплексите си.

26

Анонимен

преди 8 години

С тия майчински стимулират манга.лките, тоест да се дават повече пари е заплаха за националната сигурност.

25

Cartman

преди 8 години

Продължение до коментар 13. Та ако си мислиш че вечно ще е таа до след 10 години ще видиш как *** те ще са мнозинство дори и в София и твоите деца ще трябва да се съобразяват с тях. Тогава тези, които наричаш селяни отдавна е са избягали в чужбина защото те са трудолюбиви хора, които се адаптират. А вие, които единствената ви гордост е, че сте софиянци а идват хора от цяла България и ви взимат работните места ще сте си пак на същото място и ще ви командват ци га ните

24

да 5

преди 8 години

До аса20аз незнам някоя да се е отказала от майчинството си колокото и да взима мъжа и нека се предвиди в закона и тази възможност тогава да видя кои какъв морал имаа пък ти сигурно нямаш деца щото живот и здраве като имаш ще видиш че не 450, а и 4500 няма да ти стигат

23

Аз

преди 8 години

До Анонимен - довлЕкла се е у Софията баба ти от кой знае кое село и на теб! Хората, ако имаха избор и добри условия за живот сигурно са хахави да идват в *** София, дето само да си подадеш носа навън и ти трябват 5 кинта. Аман от комплексирани ***, с претенции за "столичани".

22

Анонимен

преди 8 години

340?Вземете им и тях та да има за вас трътлести и шкембести депутати

21

Анонимен

преди 8 години

И откъде накъде, някой, пък бил той и самият Борисов ще ме задължава да плащам за чужди деца.Защото тези майчински ги плащаме всички ние, данъкоплатците.Крайно време е веднъж за винаги българите да разберат, че авантата свърши.

20

Анонимен

преди 8 години

Ето това е ГЕНОЦИД!Браво на управата!

19

Злостър

преди 8 години

Честито на всички *** дето гласуваха за ***! След няколко месеца пак така....

18

Анонимен

преди 8 години

КомунизЪма свърши, както се казва. Кой ял - ял.Сега е демокрация и всеки сам трябва да си гледа детето.Отглеждането на дете е и отговорност все пак.Не е само да го родиш и да чакаш всички да ти ръкопляскат.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен До 13Ми то ако почнат всички да се замислят - то тогава няма да има български деца