43

Анонимен

преди 8 години

Merkel..I tn. I cialata evrogeiska pastmina sa marionetki. . Kukli ka konci

42

Анонимен

преди 8 години

така, резултатът който нашичките соро.соидчета така и не разбраха е, че русия и сащ вече си поделиха бл. Изток, разчертаха си зоните на влияние, а турците са пратени директно в канала. Колкото до украйна никой вече не се интересува от нея. За русия беше важен Крим, западът няма не гори от желание да налива милиарди, за да я възстановява. Бъдещето на украйна е бавна и мъчителна смърт до момента, в който потропат на руската врата. Само че и русия вече няма желание да се занимава с нея

41

ДИДО

преди 8 години

Леле как се е оял....Браво на Путин - ранъта прави борбъта....майната му на народа....

40

до 90 осман

преди 8 години

Абе къв а тоа несвързан коментар, да не е си са надрусал с нещо?.

39

до 80

преди 8 години

Да не сте си взели двойна вечерна "евроатлантичаеска доза"?

38

Анонимен

преди 8 години

Путин е велик - даде урок и запуши устите на всичкш ЩороЩоиди - включително и на нашите, начело с Присадената коса, Помашкия чехъл и Банкянската тиква.Направи ги за 2 стотинки, при това без да каже дума. Вкамени ги с мълчание, както се казва.

37

ОСМАН

преди 8 години

Троен успех дудук.още ердофан не е раздал стингърите и си свиха перките.великая русь .много бързо им паднаха батериите....

36

Анонимен

преди 8 години

Коя перла? Тази, която беше буфера с НАТО? Ами буфер пак има, но Украйна вече няма. Няма промишленост, няма Крим, няма значение като транзитна страна за газта...Има разруха, прескъпи комунални услуги и дългове, дългове...А после неизбежната инфлация и всички следващи красоти от нашите последни 26 години. Демокрация и пазарен капитализъм с толерантност. Ще си отживеят тепърва.

35

до ястреб

преди 8 години

При тази гражданска война в ТУРЦИЯ не знам след колко месеца тя ще се разпадне на 2 или 4 части .Нямат шанс да победят кюрдите /подкрепяни от РУСИЯ и САЩ/.....Само не знаем имената на новите държави . но имената им няма да започват с буквата Т..А колкото до ЕС и НАТО вече са в историята...За миналата година само ДОЙЧЕ БАНК има 5.9 милиарда загуба...в ЕЛЗАС /Франция / за да си изтеглиш пари кеш от банката чакаме....1/една /седмица....ако и това не е криза. ЩЕ БЯГАМЕ В РУСИЯ...

34

Анонимен

преди 8 години

И кой ще затъне в "блатото"? Русия, която си утилизира старите оръжия и тества новите, с загуба на трима души от личния състав на армията?

33

Анонимен

преди 8 години

Е, за сега четенето на турски се отлага, затова и ще бъдем "повечето за Русия"

32

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че от всички играчи в сирийската авантюра най губещи се ще излязат турците. Тръгнаха с голяма кошница и сега им я пълнят. Ама с лакомия и мераци за величие до тук се стига. Бабаитлък, наглост, непочтенност, изнудване. Ако мине...е, не мина!

31

Анонимен

преди 8 години

Този сайт още ли се води български, ще има ли скоро опция за четене на новините на руски? Те така или иначе са повечето за Русия.

30

до 59

преди 8 години

"Изглежда само русофилите още не са разбрали, че Путин капитулира в Сирия"Значи според тебе Ню Йорк Таймс са русофили, които не са разбрали, че Путин е капитулирал? Ей добре, че си ти, форумният анализатор да кажеш как стоят нещата.

29

Анонимен

преди 8 години

Цената на нефта, заложена в руския бюджет в момента е 35 долара за барел. Та, докато се чудеха как да им навредят, стана като сламката в чуждото око и гредата в своето. Нали не сте забравили, че не ползваме само местна информация?

28

от котето слон

преди 8 години

ЦРУ вчера официално обяви, че разширява подкрепата за бунтовниците, които се бият с Асад!За какво да говорим повече?Целият свят иска с Ислямска държава да се приключи, САЩ ги подкрепят, Турция директно си ги внася и въоражава и лекува, а Германия и Белгия ги приемат, като лъжат народите си че са клети сирийки с по 5 деца, порязан ахилес и едно око!Турция, т.е. НАТО е ИД и това трябва да ви погнусява всяка вечер и сутрин ако имате по капчица мозък!

27

(-_-)

преди 8 години

Колкото и да ви е тъжно Русия славно се завръща като сериозен фактор на световната сцена, а ние.. Не ми се мисли какво ни чака с тия некадърници, които ни водят право под кривата круша :-(

26

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам, че обикновените украинци мразят руснаците. Въобще, омразата е едно лошо чувство.

25

До 47

преди 8 години

Абе престанете най-сетне с тоя нефт бе!!!! Че руснаците си живееха и когато барела беше по 10$!!!Седнал да плаши руснаците, дето през блокадата са живяли с по 125 грама хляб на ден!!! Ей, ашколоуууу, това не си ти или нашего брата, дето и главица ще преклони и на чужди з....... ще си даде!

24

Анонимен

преди 8 години

Путин - барак 1:0, Путин - Меркел 1:0, Путин - И.д 1:0, ... Ердоган, Украйна...- има ли други клиенти- неГейм, сет, мач путин