17

Ауслендър

преди 8 години

Вече е безсмислено да коментираме и да се възмущаваме, нали.... Това вече е ежедневие! Без контрол , санкции и най-вече култура сме обречени!

16

комунист

преди 8 години

До АнонименСамо не си спомням по време на комунизмът при такова обстоятелство какво щеше да му се случи на шофьора. Не казвам, че тогава бяхме много добре, но поне имаше ред и дисциплина.

15

Анонимен

преди 8 години

До Защо?Демокрацията тук няма нищо общо! Я направи такава простотия в САЩ, например и после говори за демокрация.

14

Защо?

преди 8 години

Не е виновен човека. Искахте демокрация, при която всичко да е позволено, е имаме я. Защо искате да връщате тоталитарните времена, когато за престъпленията се наказваше?!

13

Анонимен

преди 8 години

Множество наказания пък пак има книжка. Няма такава държава!

12

Анонимен

преди 8 години

;(

11

Анонимен

преди 8 години

Идеално сега ако прокурорът е човек ще го обвини в опит за предумишлено убийство.Ако съдът е нормален ще го осъдят и десетина годинки ще е по затворите.После излиза прави същата селяния и отново е в "голямата къща".Някои хора просто за там са родени .

10

Няма оправия

преди 8 години

Няма оправия - 80-90% от българското население е с умствения потенциал на паяк. Че дори и паякът може би има малко по-голям капацитет.

9

Анонимен

преди 8 години

На тоя и...т му пожелавам следващия път вместо да нецели невинни хора да нецели някое дърво!!! Ясно е, че нашето правосъдие няма да се размърда, ама Господ си знае работата и рано или късно тоя *** ще си го получи!

8

АНТИ

преди 8 години

Нали скачахте като изоглавени за Свобода?Ето ви свобода по български!

7

ostavime

преди 8 години

Ако това, недай си боже ми се случи, няма да има медийни изяви и разгласяване на случая. Минават месец или два, след което просто ще го прикюча тая гад долна. Това е спасението! Сега ще си признае и ще има условна от 6 месеца! Същото и с тоя мазен *** Евстатиев. Защо толкова приказки. Просто, ако съм на името на бащата на момичето, му режа пикалото и му го завирам отзад. Без много приказки. ПРАВОСЪДИЕ ОТ ХОРАТА. Така ще е, след като няма нормално такова от властта!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Територията България. Всеки си прави каквото иска стига да не е нещо законно тогава и да иска не може да го напарви.

5

Отрепки

преди 8 години

Поредното доказателство, че България е държавата на отрепките...

4

Анонимен

преди 8 години

Шофьорът е задържан, а книжката му е отнета за пореден път. Санкциониран е за различни провинения на пътя многократно...ДААААА В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ Е ТАКА!!!!

3

bms

преди 8 години

Гилотината е много лесно и бързо . Лошото е че такива като него колкото искаш и държаватане прави нищо по въпроса , защото просто няма държава .

2

Homer

преди 8 години

R.I.P България!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Такъв направо на гилотината. Да му се търколи главата в канавката, пък нека се присмива колкото си ще.