142

Анонимен

преди 8 години

До 281Очаквам след още някой и друг ден да си дадем и Черно море за НАТОВСКИ кораби.а на пeдерашките ли трябва да го дадем бе каскет?

141

Анонимен

преди 8 години

Първо небето, после земята ще дадем на Турция, ъъъ исках да кажа НАТО. Без никаква съпротива ще станем продължение на Турция, на новата Османска империя, която Ердоган иска да възроди, а ГЕРБ намериха цаката как да фалшифицират изборите в своя полза и така до края на света ще властват и ще теглят като обезумели нови и нови заеми, докато не се изравним с американския външен дълг. Така че...Терминал 2, но накъде?

140

Анонимен

преди 8 години

До $hopАльо-о! Ти май съвсем изпуши! Релето ти е залепнало и сега двете самотни неврончета в чорбицата съвсем са увряли!

139

кака

преди 8 години

Срам! Позор! Предателство!Родоотстъпничество!Продажничество!На чии бог се кланяте?Чии интереси защитавате?Май само имената ви са български, но не и вярата, а за патриотизъм и родолюбие да не говорим.Да се направи допитване до народа!

138

Анонимен

преди 8 години

Супер, сега когато някой руски самолет ПРИБЛИЖИ българското въздушно пространство, когато бъде свален от някой турски изтребител, без за това да е имало причина и Русия като запита България защо сме й свалили самолета, тогава какво ще отговорим? Ааа не бяхме ние, а кой прие тъпия закон? Ааа... май бяхме ние... ***...

137

Анонимен

преди 8 години

Турският братски народ ще охранява българското небе от руския башибозук.Тези отночо свалиха Альоша от наряд

136

Анонимен

преди 8 години

Всички чакат Русия и Турция да се заплющят в Сирия. В Украйна конфликта ескалира, а ние си даваме небето на НАТО-вски самолети "да го охранявали". И кои са тези "Натовски" самолети, на всички ни е ясно. Ами ако утре избухне война недай Боже, между Русия и Турция, тогава какво ги спира Турците да използват нашата територия за облитане и водене на бойни действия срещу Русия от наша територия???? Очаквам след още някой и друг ден да си дадем и Черно море за НАТОВСКИ кораби. После и парламента.

135

Анонимен

преди 8 години

Буквално вкараха вълка в кошарата и то законно.Сега Мустафа ще си летин дад *** когато си поиска.Всички са протов турските самолети ама като опре за гласуване и напускат залата хахаха,както с Кунева и АТАКА

134

чешит

преди 8 години

До Родинолюбников-за какви данъци говориш след като една винетка не ви се плаща и съответно никва армия...даже за селскостопански самолети няма пари а камо ли за военни самолети

133

DreamTheater

преди 8 години

Няма по- добро решение от това.Поне докато си купим свестни изтребители.

132

Анонимен

преди 8 години

Отдавна трябваше да има масов отsтрел на продажниците-всички от 89-а г.насам!

131

Анонимен

преди 8 години

Безродните хрантутници ни продадоха окончателно!Да горят в ада до 9-о коляно!

130

Анонимен

преди 8 години

Лъжи ,лъжи,лъжи....Срам и позор за една държава,,....да нямат пари за образование,да нямат пари за социално подпомагане,да нямат пари за медицинска помощ,да нямат пари и за охрана на собственият си народ,......КРАЙ , ДОСТАТЪЧНО ,...СЪБУДИ СЕ НАРОДИ И ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ВСИЧКО ,КОИТО БЯХА ДОСЕГА НА ВЛАСТ. И ПРИСЪДИ,...МНОГО ПРИСЪДИ.....

129

Гунчо

преди 8 години

Който няма пари да храни своя армия, ще се наложи да намери, за да храни чужда! Ако някой си мисли, че западни или турски самолети ще се трошат над нас от братски чувства, нещо е ял развалена риба! През носа ще ни изкарат тази солидарност, щото самолетенето е скъпо занимание - всяка минута на изтребител във въздуха е хиляди долари! Ще видите, като изпратят сметката!

128

Родинолюбников

преди 8 години

Пуснахме НАТО да пази небето ни!Пуснахме кучетата без каишки !Пуснахме властта без отговорност!Пуснахме БГ по нанадолнището!Нека празваме празника на наркомана: Ден на независимостта от зависимостта.Нека за в бъдеще не родната, а НАТО-вска полиция ни пази.Жените и децата, комшиите да ги пазят (и без това парите и активите ни чужди банки и фондове ги пазят).Днес, работейки, понадрасках в ъгъла едно листче А4 и сега се чудя какъв % данък уикенд да му начисля.Само данъците ще спасят BG!

127

чичо Гошо

преди 8 години

Окончателно си дадохме *** на американци и турци.Не е далече денят на възмездието!Очакват се конкретни действия свързани с предателите на България!САЩ никога няма да накарат българите да мразят Русия и да обичат Турция!

126

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 262И д и о т!!!Руското самолетостроене започва след пренасянето на българските самолетни заводи в СССР! Тука се напълни с пси хично бол ни

125

Бивш пилот

преди 8 години

Срам за България.Както винаги е ставало в нашата история,шепа алчни политици продадоха родината си.Тези от които 20г съм бранил нашето въздушно пространство сега щели да го охраняват.Върнете се в началото на "демократичните" промени и прочетете как за да ни приемат в НАТО и ЕС ни поставиха условие за съкращаване на войсковия състав.Прочетете как трябваше сами да унищожим скъпо струващите ни военни бази.Позволихме да ни нарежат ракетния комплекс и закриха всички бази на ПВО по южната граница.Срам

124

до 253

преди 8 години

Само продажници може да са съюзници с тези, които ни затриха икономиката, войската и ни смучат природните богатства, както и с тези, които ни клаха 500 години. И ако сргашните управници си въобразяват, че ще мине време и българинът ще прости и забрави много се лъже.

123

Анонимен

преди 8 години

Извънземни маневри: Изтребител Су-35 спира насред въздуха (видео)