17

Анонимен

преди 8 години

Това е животно..То няма воля... и както е уж кротко и неагресивно така може и в един момент да се нахвърли върху някой или някое малко дете. Всичките те отглеждат кучета като прасета в апартаментите си и след това ги пускат свободно да тичат.

16

без

преди 8 години

Браво. Аз съм кучкар. Но стане ли беля собственикът трябва да носи отговорност. Така е в Европа. Не може куче пълно с енергия да седи и да лчпи семки пред телевизора. НО всеки да си възпитава кучето.

15

стоян

преди 8 години

19 мен не ме е страх, тях ги е страх от шутовете ми

14

Факт

преди 8 години

Всеки знае, че кучетата нападат само лошите и/или страхливите хора. Май почти всички писали тук са били нападани от куче.

13

Анонимен

преди 8 години

Я колко хора ги било страх от кучетата!Направо не е за вярване.

12

стоян

преди 8 години

Значи тия трябва да ги научим по трудния начин да си връзват кучетата, сами се сещайте какъв, зима е врем е за антифиз :)))

11

dp

преди 8 години

Е то и да имаше санкция по закон нямаше да могат да я наложат, пълно е с *** кучкаридето "тяхното куче не е агресивно", бездомни кучета колкото щеш също....Човек просто трябва да си носи оръжие за да се пази, малка брадвичка върши работа срещу едно-две нападащи кучета (всъщност като я видят се отказват, трябва да е някое многоизперкало да се наложи човек да му цепи главата).

10

BG

преди 8 години

Е... си ..... депутаткски !!! При условие че колко пъти имаше случеи на нападнати и нахапани хора от кучета !!!! За кучешките ... по улиците, да не говорим !!!

9

Анонимен

преди 8 години

Ам може ли да ги избиваме сладурчетата?

8

por

преди 8 години

В южния парк, не беше ли влачено едно дете за гушата?! Пак ще стане явно.

7

Вуте

преди 8 години

"Без каишки, без глоба.." Е,ще компенсират с глобите от клошарите...

6

Факт

преди 8 години

Дано тази поправка в закона важи и за по-екстремни животничета, като крокодилченце,меченце или вълченце.Ако това не е така , ще ги съдя за етническо-расова дискриминация

5

Анонимен

преди 8 години

Това е лобистки закон, обслужващ собственика на кучето Борко в Банкя и приятелчетата му.Материала и децата на материла - КУЧЕТА ГИ ЯЛИ !

4

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДа, само така могат да бъдат мотивирани да подебатират и преразгледат закона.

3

Цецо

преди 8 години

Гадни продажни политици. Дано бясно куче ухапе всеки от тях, и до дни всички да се срещнат с Господа.

2

ДОЛНЮ

преди 8 години

СЪВСЕМ ПРАВИЛНО Е ...ОБАЧЕ Е ПРАВИЛНО И ДА ОГРАНИЧАТ ОТГЛЕЖДАНЕТО НА НЯКОЙ ПОРОДИ В НАСЕЛЕНИ МЕСТА...ИМАМ В ПРЕДВИД АГРЕСИВНИТЕ ПОРОДИ...СЪЩО ТАКА КАРАКАЧАНКА В ЦЕНТЪРА Е СМЕХОРИЯ...ХЕМ СЕ МЪЧИ ХАЙВАНЧЕТО В АПАРТАМЕНТ ХЕМ СТАВА АГРЕСИВНО...В ПОВЕЧЕТО ПАРКОВЕ СИ ИМА РАЗБИРАТЕЛСТВО МЕЖДУ КУЧКАРИТЕ ЗА ЗОНА ЗА МАЛКИ КУЧЕТА И ТАКАВА ЗА ПО ЕДРИ И СИ СЕ СПАЗВА..А И ДА СЕ ВЪВЕДЕ ГЛОБА ЗА НЕПРИБРАБО Л....КАКТО Е В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ...ВСЕКИ СИ НОСИ ПЛИКЧЕ И НЯМА ПРОБЛЕМИ...

1

Анонимен

преди 8 години

Оставка, не можем да дишаме повече...