35

Д. Димитров

преди 8 години

За пръв път ще направя нещо, за пръв път ще поздравя Dnes.bg и автора на статията!Браво!Само сега да не ви звънне някой от някое посолство и да уволните човечецаХора, разберете... спим и сънуваме, а в действителност с нашия народ се извършва геноцид и най-голямата гавра в хилядолетната ни история! Няма ли да се направи едно събиране пред президентството, да питаме оная толерантна карикатура българин ли е... или да идем пред МОН и да ги извлечем от там и право на съд за предателство! До кога?

34

Либерастите са луди

преди 8 години

Според Роско и Боко, това стихотворение е част от хибридната война на Путин. Руснаците пътуват във времето и подменят историята ни. СПЕЦНАЗ под командването на Путин са виновни за зверствата в Батак. За милионите избити българи, за кръвния данък и т.н. През цялото време турците са се грижили за българите като за братя. А през руско-турската война дори ни освобождават и от руско робство.

33

Гацо

преди 8 години

До Станой от АхелойАз па знам, че в партията приемаха по заслуги и само най-кадърните. Иначе 2/3 от българите щеха да си живият в Белене. И помним, че по мое време в Белене пращаха тия, дето сега тарашат на хората къщите и се разхождат с по 20 висящи дела за кражби, грабежи, насилие и едро хулиганство. А ако пак дойде съвеЦко, пак неколко години Белене ще е пълно с гербери, цоциалисти, десебисти, седесари, депесари и техните спонсори. Е, може и некой обикновен ***...рас да изгори покрай сухото.

32

Ешексикито

преди 8 години

Кумунизма и Русия отрепаха повече българи от колкото османската империя за 5 века......

31

чичопей

преди 8 години

Искам да запитам тези ''умни''люде,аджаба като енямало турско робство защо войната се казва рускотурска иот какво сани освободили ''милите''братушки на които все още някй им *** дупето.

30

Изчезващ вид

преди 8 години

На времето ме учиха, и научиха, да браня честта и земята на България с живота си. И съм готов да го направя и сега. Но колко такива останахме. Плачи ми се, тази държава е на доизживяване. Скоро няма да я има. Но на кого му пука. На все по-малко Българи. Сбогом!

29

Анонимен

преди 8 години

Седнали някакви тъмни субекти да коментират произведения писани преди повече от век.Те нашите професори от министерството много добре знаят историята,а вие ще им опонирате.Та те учат от учебниците написани от турското външно разузнаване(МИТ) и са одобрени от финансираната от МИТ партия на Касим Дал(Реформаторски блок)Сега какво?Искате да види народа как се изпълняват наставленията на Давутоглу.Той вече е платил на когото трябва и всичко се изпълнява.Начело с премиера.

28

ИЗБИРАТЕЛ

преди 8 години

ЗАЩО ИЗБИРАМЕ САМО *** ДА НИ УПРАВЛЯВАТ

27

реалист

преди 8 години

Добрия пример да защитаваш вярата си и семейството си не е национализъм. Сега има нужда от такива стихотворения, а не примера чалгарите.

26

Анонимен

преди 8 години

Сигурно и Под игото ще преименуват на Съжителството, така както са почнали!

25

до: 27

преди 8 години

Въпросът ми е защо Манипулативно се прикрива истината за Българеещи се роми в България , а се говори за съвсем друго , каква е причината да не се знае Истината , има ли нещо за което трябва да ни е срам

24

ytu

преди 8 години

И глава даде и яна даде.

23

Тевтобург Форест

преди 8 години

Тодор Танев е предател той провежда турска политика в България и е агент на вияние, беше на откриването на книгата на Давутоглу заедно с Лютви и Главния Мюфтия. Плевнята и той е предател, но той клони към транс-атлантизма който му е много по-скъп от нацията. Плевнята щеше да изпадне в апоплектичен шок когато Попова каза че европейските елити са некадърни и трябва да си ходят, направо не знаеше какво да прави с ръцете си. Той им е пръв слуга и шока му дойде в повече.

22

Анонимен

преди 8 години

Като "няма време" за всички автори и произведения да намалят ваканциите, плюс това ние как сме успявали да ги изучим...А в чуждите автори също няма нищо лошо, но все пак приоритетите трябва да са други.

21

партия „Зелена Бълга

преди 8 години

- Г-н Динков, във вашата книга твърдите, че присъединяването на България към Османската империя е спасило българския народ. Защо смятате така?- Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея.

20

db

преди 8 години

Всички до един трябва да се засрамим!!

19

КГБ

преди 8 години

За Побългарените роми кога ще учим , някои неща Манипулативно се прикриват а други са на показ:Дасикане рома (роми християни, български *****):християни, спазват православните празници. Говорят ромски език, а някои групи само български. Също се разделят на множество групи по професионален признак: бургуджии, калайджии, звънчари и др.

18

ОТ СТАМАТ ДО 14

преди 8 години

НЕ СЪЗИРАМ ПРИМИТИВНА РУСОФИЛЩИНА В ТАЗИ СТАТИЯ, КАКТО И ГЪЗОЛИЗНА АМЕРИКАНЩИНА!САМО ДЕТО НАПОСЛЕДЪК СЕ ЧУДЯ ДО КОГА ЩЕ ТЪРПЯ НЕКВИ ПОЛУГРАМОТНИ ЧАНТАДЖИИ ДА ПРОМЕНЯТ И ПОДМЕНЯТ ПО НЕЧИИ ЗАПОВЕДИ ИСТОРИЯТА И ЛИТЕРАТУРАТА НИ. ВЕРОЯТНО С ЦЕЛ ДА ЗАЛИЧАТ НАЦИОНАЛНОТО НИ СЪЗНАНИЕ И СЛЕД ВРЕМЕ СЕ ЗАТРИЕМ КАТО НАРОД. ЖАЛКА РАБОТА ЗА МАЛКО ПАРИ

17

Anonimen

преди 8 години

детето ми е малко, но като стане ученик категорично няма да учи тази история и тази литература. Това което става не мога да го определя. Думи като СТАМ, ПОЗОР, ВЕРООТСТЪПНИЧЕСТВО... ми звучат твърде меко казани. Крайно време е народа да се вдигне срещу тази безчовечна наглост на управляващите

16

до 19

преди 8 години

Са? А ти какъв си, марсианец? Гледам, че си се справил с езика, как успя?