7

Анонимен

преди 8 години

До 8Дреме и на кифлата.Сигурно вече е в колата на новия.

6

Анонимен

преди 8 години

Kakvo mu trqbvashe na Toshko, da se isfuka pred gajdeto si?! İ na kraq, priqtelkata mu nai nahalno go isporti za Boxa! Lapeshka rabota...

5

Анонимен

преди 8 години

БОЖЕЕ къде живея Боже...двама бабаити ме срещат,гледам ги лошо или им казвам да побързат..А ТЕ МЕ УБИВАТ!И СИ ОТИВАТ В КЪЩИ..ПАЗИ НИ БОЖЕ,НЯМА КОЙ ДРУГ,цяла Германия се вдигна да каже,че жените ще си ходят с късите поли ,а ТУКА УБИХА ЧОВЕК И НЯМА КОЙ ДА СЕ ВЪЗМУТИ...

4

Анонимен

преди 8 години

Обществото трябва да натиска за присъди когато селски тарикати убиват деца на пешеходни зони, когато карат с превшена скорост и полицаите им махат за поздрав "Здрасти, Батка". Това е което смачква народа. В случая, Тодор да не е налитал на бой! Други са точките където медиите трабва да следят и да не изпускат от поглед.

3

Анонимен

преди 8 години

Боксът не е намерен...моля...моля....хайде сега приятелчетата там на Тодор дето са били на селската свада един по-един в РПУ-то докато боксът се намери. То много е смело да искаш справедливост, а дефакто да не и разрешаваш да се случи.Протести, смяна на показания.... Не защитавам Поничките, обаче става въпрос за присъда за убийство, и с всеки изминал ден си мисля, че такава не заслужават. Да ги вкараме в затвора, защото тълпата е нервна. Браво Цацаров! Браво!

2

Bit

преди 8 години

Някой да очаквал друго развитие, м?Сега спокойно си отиват в къщи, спретват по един куфар с дрежки и фуийл....дим да ги няма.Туй то.

1

Таня Гачева

преди 8 години

Най после! Това е надежда, че имаме справедлив съд!