36

Анонимен

преди 8 години

ужааассссс..

35

bolbov

преди 8 години

Като млад бях обект на сексуален тормоз от типажи описани от имама.Не е толкова страшно дори е приятно и забавно,но тогава бях младоженец и ми беше малко притеснен. Разголените германки бързо ме заредиха с яки дози водка Абсолют бира свински наденици и всички приключих ме доволни.Когато се върнах при моята млада съпруга ми беше гадно.Не след дълго се разведохме и *** сексуално събитие съсипа живота на трима души.

34

Анонимен

преди 8 години

имам,ти не си в арабия,ти си гост в християнска държава и трябва да спазваш правилата на домакина,когато германките са ти гости в арабия,тогава ще ги поучаваш там

33

Бибси

преди 8 години

Швабите да се замислят дали трябва тези препатили душици да седят без работа по цял ден.Имат си лагери,да ги постегнат и да ги настанят там,да бачкат та чак пушек да се вдига!

32

факт

преди 8 години

НИКОГА няма да забравя думите на Доналд Ръмсфелд ,че Европа се измества на изток .Колко прав излезе.

31

е

преди 8 години

Да направим нов ЕС ,но само на източни държави ..........

30

мда

преди 8 години

Да не плачем на чудж гроб ,защото Германия е точно това.Не ЕС ,Германия ,западна Европа се ислямизира. Какво общо имаме ние ,освен ,че хитрите гърци и турци си отмъстиха на Европа.

29

Анонимен

преди 8 години

Толеранстността е виновна. За да накараме малцинствата да се чувстват конфортно, прецакахме мнозинството. В Германия един политик преди 2-3 седмици се възмути, че мнозинството да решава не е демократично?!?!?..За психиятрията са политиците ни, но няма кай да им покаже пътя натам.

28

Чистач

преди 8 години

Тия,с брадите и косите изповядващи радикалния ислям да се въдворят в конзлагери - германжите сигурно не са забравили как се поддържа ред там и ще могат ли тия юначаги да правят каквото им кефне - аланкоолу,Европа не е пустиня мякаква,че да яхате всичко живо! Връщайте се в пусти нята и си се наслаждавайте там,колкото искате!!!

27

Анонимен

преди 8 години

chalma вече е цензурирана дума. Е какво носят на главите си арабубиите тогава?

26

Анонимен

преди 8 години

Имамът казва щом жените ходят с къси поли и парфюм могат да бъдат изнасилени. Случва се. Аз казвам, щом ходиш с брада и *** можеш да бъдеш пребит и кастриран от скинари. Случва се.

25

Една добра идея

преди 8 години

За новия германски химн:Дойчланд,Дойчланд,Аллах акбар!Майне либе Халифат!Ха да ви е честито,скопени господа!

24

Анонимен

преди 8 години

А у Ае виц искаш ли???

23

И какво?

преди 8 години

Да не би да не сме го очаквали? През цялото време коментираме, че интеграцията няма да е за новодошлите, а за местните! Само бабет и пригласящите и не го знаеха. Сега вече и те са наясно какво става.

22

М

преди 8 години

Арабските принципи и виждания - на арабска територия! Като не им харесва в Европа - камилите ги чакат!

21

Анонимен

преди 8 години

Ей! Имам ваща партия е Русофилска прав си. Руски учиш ли?

20

boc

преди 8 години

Изказването на този имам, трябва да се приемат, като начало на исканията на мюслитата за ислимизация на Европа.Всичко това ще лежи на съветта на Меркел и на еврогейците!Европа е обречена!Пътник е, ако не се появи нов Хитлер!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Тъй ами , не е според исляма жената да мирише на псрфюм. Трябва да мирише на сахарски пор. Като арабите.

18

Анонимен

преди 8 години

Скоро ми се чини,че ще има саморазправа и с политици и с мигранти из цяла европа ...)))

17

Анонимен

преди 8 години

Има едни лагери в Германия в момента са музеи. Дали мигрантите са чували за тях? И колко време ще им трябва на Германците да ги отворят?