264

Зак

преди 8 години

Затова и щатите бяха много против китайския банков съюз за инвестиции. Докато долара остава свързан с петрола и споразумението Брент Ууд е в сила и МВФ и Световна Банка контролират нещата, щатите ще продължават да ограбват целия свят и да манипулират икономиките на суверенни страни. Саддам искаше да откъсне Ирак от петро-долара и затова бързо му видяха сметката. Когато връзката петрол-долар бъде прекъсната това ще е началото на края на американското грабителско влияние по света.

263

инфо за "умни&q

преди 8 години

До Анонимен 344руска и българска клавиатура е много идентични

262

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 343 по алфа и первий канал няма да ви го пуснат а вие друго не гледате нищо така ще ви заболи повече

261

Анонимен

преди 8 години

МАЛЕ УСА прие бюджето и троловете полазиха (за колко печенки бре )

260

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен "Къде са видните" до тебе бе насрания обърни се или си в поза Г

259

Зак

преди 8 години

Това са типичните мръсни номера на щатите, използват бойкот и икономически мерки срещу този който не им играе по свирката докато го свалят от власт. В България го направиха при Жан Виденов. Правеха го в Куба и срещу Иран и на много други места по света. Сърцевината на този метод лежи във влиянието което имат МВФ и Световна Банка тези криминални и р0бовладелски структури които си позволяват да диктуват на суверенни държави вътрешната и външната им политика. Те трябва да бъдат разрушени.

258

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 337 и къде в москва намери бг клавиатура да се изтролиш бе волене

257

Анонимен

преди 8 години

Хаха нали днъз.гб и Bulgaria ON AIR са дуупе и *** добре че пуснаха клип та да видиме че има такава ТВ :)

256

ХААХАХАХАХХААААА...

преди 8 години

До Удар в гърба на Путимечтите украински нео-нацистите

255

Анонимен

преди 8 години

До РФ комедияСАЩ започнаха да купуват руски петрол Urarls!

254

Удар в гърба на Пути

преди 8 години

Европейский парламент сегодня, 21 января, принял резолюцию, в которой призвал страны члены Европейского Союза не допустить строительства газопровода "Северный поток-2", а также полностью использовать транзитный потенциал Украины, через территорию которой ежегодно в Европу поставляется около 40% от общего объема российского газа.

253

Анонимен

преди 8 години

Такава новина само сайт като днес.бг може да напише. В момента съм на командировка в Москва и не съм чул или видял да има протести навън

252

Анонимен

преди 8 години

До На война като на ... 322 ами борете се с цял свят да ви видим колко ще изкарате преди да измрете от глад

251

Анонимен

преди 8 години

Путин (извинете ме за нецензурната дума) е гробокопач на Русия, както другаря чЛенин беше гробокопач на капитализма.

250

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 331 много си кръвожаден бе уши ок щом искаш цени виж ги в нета руските магазини си имат каталози не им ги пише Сорос Гледай радвай се пардон РЕВИ щото са по големи от тези в БГ

249

Анонимен

преди 8 години

До за по-убедително"Покажете за по-убедително, умрели от глад руснаци."С мъдрото ръководство на товарищ Путин съвсем скоро ще има и умрели от глад руснаци, безсмислено е да се съмняваш в това, още по малко да се опитваш да иронизираш. Ирония на гърба на любимия ти руски народ, лично на мен ми звучи като кощунство от твоя страна към Путин, Русия и рускоговорящите и то от човек представящ се за русофил. Пфу, ***.

248

Боби

преди 8 години

До Анонимен 326Само една забележка кооолегаКъде се настаниха МИГРАНТИТЕ отишли в Европата да *****?В Производствения център на Германия и Франция, Опитват се през Кале и във Великобритания да влезнат.Въпрос ако техни протести и бунтове спрат Френския и Германски промишлени райони за 3 месеца КАКВИ ЩЕ СА ЗАГУБИТЕ?На мушката ли е ЕВРОПА??? или вече е почти надената на ***** на някой дето ползва арабеските за собствени цели???

247

за по-убедително

преди 8 години

Покажете за по-убедително, умрели от глад руснаци.

246

Боби

преди 8 години

До 323Умнико не разбра или не искаш да го приемеш в РАША има ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ. Ако нещо се търси или се внася, или ако не може се произвежда аналог, ако не става по някаква причина и е много важно с Контрабандира.

245

Боби

преди 8 години

До Анонимен 320Значи на брат ми са показали завод от бъдещето за заготовки е построен в бъдещето 4444г който в бъдещето е фалирал в Турция и опаковките на зап частите дето е натоварил за БГ още не са пораснали като фиданки някъде по Рашките простори ...Е Ама мноого се изхвърли