17

Анонимен

преди 8 години

До дежа вюТи *** по рождение ли се или на такъв се правиш?То Москов разправяше в началото и ,че ЕУВАКС си е добра ваксина и че ще даде на съд тези които разпространяват лъжи за високото съдържание на живак в нея / ако не ти мързи нали си му фен прочети какво казваше/Млъкна и почна да разправя че турците просто са му ги набутали тези, когато му показаха документите доказващи наличието на завишени дози живак .Но идвете произведени ваксини в Турция нямат разрешение за ЕС и България.

16

истина!

преди 8 години

С "Пентаксим "в България се работи от 1998 гПървоначално пратела и имащите семейства си я закупуваха и носеха риска на някакво нидо да не е нарушена хладилната верига , а нямащите финанси си правеха ДТК -дифтерия ,тетанус и коклюш - една ваксина с много странични реакцииОт около 5 години се внесе безплатно за всички подлежащи" Пентаксим" и това е една от най- леко приеманите ваксини!!Пред 2014 незнайно па какви причини дългогодишното безпроблемно снабдяване с ваксини спря!Кой и защо не д

15

sdfsd

преди 8 години

А не беше ли преди два дни във Франция някакъв инцидент с тестване на лекарства?

14

Анонимен

преди 8 години

На зле отиват нещата. Разделението на властите е само на думи, но се вижда, че прокоратурата и съда никой не ги бръсне за слива пък камо ли да спазват закон и конституция.

13

ПреЦедента

преди 8 години

Тоя защо не са го арестували още?

12

Анонимен

преди 8 години

Няма да бъдат спряни защото?(А) Има сделка(далавера) и неможе се разтрогне(Б) Москов е Луд

11

Анонимен

преди 8 години

До дежа вюНарочно писмо от френската фирма има само за единият компонент от турският пентаксим .Става въпрос за Hemophilus тип Б .Турският пентаксим е производство на фирмата MEFARA Турция,и френската фирма никога не е давала гаранция за нейният пентаксим.Така че не ЛЪЖИ.Та ти пожелавам когато ти се наложи да ти поставят от турските.

10

Анонимен

преди 8 години

Махай се Москов! Ти си срам за България и цялото лекарско съсловие.

9

Анонимен

преди 8 години

В природата несъм видял Лъв или Вълк да бият инжекции със съмнителни субстанции на бъдещите поколения . Много хора твърдят че тез ваксини водят до тежки инвалиди

8

Яне Янев

преди 8 години

Москов влюбен съм в теб! Ела да ми биеш една инжекция отзад в Сандански! Плащам в бяло.

7

Не!

преди 8 години

Този е опасен за България. Има някакво заболяване, специалистите ще.кажат какво и цялото ДСБ е ангажирало ресурс да го прикрива защото освен него и Радан друго нямат. Махайте го, не разбира какво прави. А как ще докаже, че ваксината само е пакетирана в Турция? Те и много маркови дрехи и стоки са от там - я Adibas, я Nikke...

6

Анонимен

преди 8 години

Ти си за Белене бе Москов! Ама "демократите" за това го сринаха Белене, за да си "разиграват коня" новите управници както си искат. Ако беше бай Тошо, а не бай Боко до сега да си "изчезнал безследно" *** долен.

5

Асен Генов

преди 8 години

Оставка бе!!! И да спреш бялото,че мозъка ти е на акумулатор..... Пръстови отпечатъци ще ти вземе Лозан Панов пращайки те към затвора където ти е мястото и на теб и на Буда и на цялата ви клика....#Оставка!

4

дежа вю

преди 8 години

народе ???? Кое е по -безопасно пред тези навлизащи със съмнителен вак8инационен статус мигранти и едни ваксини доказано с френско производство нарочно писмо от "Санофи"?Няма далавера! Едни правини добросъседски отношения - размяна на необходими ваксини-Ние даваме наша жива ваксина с/у френска. В какво е проблема?Министър Нанков внесе Тамифлу и отнесе години съдебни процеси?? Кому беше нужно това??

3

Анонимен

преди 8 години

*** бии си ги в себе си тез ваксини , ***

2

Анонимен

преди 8 години

Този пак лъже като разпран.Само една от компонентите е произведена във Франция -- Hemophilus тип Б. Турската ваксина вече няма тя е направена на децата. А сега това което се използва е ФРЕНСКА. Така че няма какво да забранява.

1

маче

преди 8 години

Оставка бе ***......Плевен падна и ти също....