14

Анонимен

преди 8 години

ИДИЛ са творение на ЦРУ с цел да се скърпи дълговата криза на САЩ така,че не ИДИЛ са умните.Задавали ли сте си въпроса -защо синковците от ИДИЛ са със скрити лица?Тези пичове бас ловя,че половината са натовци.

13

АТАКИСТ

преди 8 години

Марешки оня ден свали дизела на 1.59 и конкурентите му край него свалиха дизелака на 1.58 във Варна!Нямам думи какви са смешници конкурентите му.

12

аноним

преди 8 години

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ЗА БЪЛГАРИЯ Е РУСКО -БЪЛГАРСКОТО МАФИОТСКО ДРУЖЕСТВО -ЛУКОЙЛ - НАГЛИ КРЪВОПИЙЦИ, СЪСИПАХТЕ НАРОДА !!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Всьщност ИДИЛ излязоха много умнни евалла им давам. Сега и САЩ ЕС Русия трябва да се сьобразяват с тях. Определено

10

Анонимен

преди 8 години

Ниските цени на петрола разрушават социалното напрежение във всички страни производители. На практика нищо не поетиня толкова драстично, независимо в каква степен се влияе от цената на петрола. Сриването на монополи, срива и други структури. Наистина идват интересни времена.

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Всеки жител на Люксембург дължи над $ 3 400 000, но и те си живеят добре.

8

до 15 некъФ си еец

преди 8 години

За пореден път се уверявам ,че вятъра между ушите ти не е случаен добре е да отидеш на обстоен преглед казват ,че когато заболяването се открие на време има шанс,макар че при твоя случай това да е малко вероятно.

7

Snejinki gaz

преди 8 години

Oo, che e hubavo na Pamporovo! Jet sky gaaaz!:-):-):-):-):-)

6

man

преди 8 години

преди "демократизирането" на този регион не си спомням да е имало такива проблеми. Също и в Либия, Сирия.

5

някой

преди 8 години

Аз изключително, извънредно особено много, ужасно супер яко се кефя на ниските цени на петрола, ако ще да помагат и на Торбалан и на Сатаната и на Лилит и на Луцифер и на всички дяволи.Единственото нещо в тая загубена държава наречена България което поевтинява е именно петрола и петролните продукти и просто няма начин как да не се изкефя на тоя факт!Всичко друго го поскъпват до небесата а аз съм пред фалит!Не ми пука ни за Ирак ни за Русия!!!

4

до 4 некъФ си

преди 8 години

Ало не българина още ли си тук хващай пътя и право при господарите си или при ИД явно им симпатизираш.

3

!!!

преди 8 години

Ниската цена на петрола май не тревожи само Русия, понеже те изнасят петролни продукти, а не суров петрол. Както знаем от цените на горивата в България, там спад на цените няма.

2

Сабайдин

преди 8 години

Ясна тя работата. Нема пари, действайте.

1

Анонимен

преди 8 години

На всички помага само на БГ не