15

Анонимен

преди 8 години

Ами как няма да мълчат, като някои впрегнаха цялата държава срещу тях и ги готвят за изкупителна жертва за липсата на държавност.Както казаха колегите по-долу не оправдавам убийството, но да се разхождаш въоръжен е най-малкото незаконно.Този млад мъж - защото по законите на България той е пълнолетен, е тренирал бойни спортове и е ходел въоръжен, защо?Да не забравяме, че на всичкото отгоре все още е бил и ученик, не ми се мисли какво би направил в училище, а имам двама ученици...

14

Анонимен

преди 8 години

Таекуон-до няма да тренирам, много ненадежден спорт! Аз си нося верига от колело, и кухненски нож за всеки случай! Хехе

13

вм

преди 8 години

Откъде знаеш по колко умират в Сирия, дай достоверна информация

12

bolbov

преди 8 години

Капитализма и фалшивата демокрация водят директно до битов фашизъм на улицата,където по силният има право над ввсички.

11

Pr.

преди 8 години

Тези ще ги оправят, защото се вдигна много шум. Иначе ще се разклати властта. Реално не са виновни. Ако Тодор не беше умрял и се бяха съдили те щяха да осъдят него при добър адвокат.Изтеглиха късата клечка. Дори и да се отърват ще лежат бая време по арести и затвори. Късмета си е важно нещо.

10

вм

преди 8 години

Горчивата истина е, че този път и тримата биячи си намериха майстора - единия в сандъка, двамата в затвора. Честа съдба за хора изтъкани от злоба, агресия, ненавист, безнаказаност...

9

Кузма Кузмич

преди 8 години

До факт Дори и не подозираш колко си прав...Всеки месец в България от катастрофи,убийства и инциденти умират 1200 души...Наистина повече от убитите в Сирия...

8

Анонимен

преди 8 години

Значи келемeто е извадило оръжие и братята е трабвало, да седят безучастни, докато кeлемето ги пребива? Ами, ако вместо келемето, на негово място, беше някой от братята или даже и двамата? Такива като малкото копeленце, трябва да се избиват!

7

КойтоНожВади

преди 8 години

Не е ясно още кой до каква степен е виновен в случая. Нека се надяваме на справедливост.

6

факт

преди 8 години

В СИРИЯ ИМА ПО МАЛКО УБИТИ ОТ КОЛКОТО ТУК !!

5

Анонимен

преди 8 години

По никакъкв начин не защитавам тези убийци. Но се замислете за момент. Тодор е тренирал мислй, че 5 години таиклондо също така е отишал при двамата братя с бокс. Сега не е нужно да си гений, за да разбереш, че момчето е отишло да се бие, ако и ги напсувало ето ти провокация. И дори така да е не може да пребиеш някого до смърт, макар и всеки път когото се биеш да има вероятнос да убиеш противника си, с някой по точен удар, или ако вземе, че се спъне и падне.

4

да

преди 8 години

Не искам по никакъв начин да защитавам двамата братя!!! Но защо това 18 годишно момче е носело бокс със себе си? Ако вместо двамата въпросни братя беше някой 70 годишен пенсионер нещата щяха да са съвсем различни - сега щяхме да говорим за поредния младеж който проявява насилие.

3

Елемаг

преди 8 години

Ако наистина си е глътнал езика,бая смях ще пада в присъдите.А и 10 човека казват,че е нямало кръв и бокса е от "каратиста" изваден.За мене всичко е ясно.Абеее, каратисти и такуендоисти.Цялата държава я управлява един такъв.

2

макето

преди 8 години

до 1 щот сите са лекенца за тва и умрелио па и тия не са цвете за мирисане абре мутренска работа

1

Анонимен

преди 8 години

Защо не им теглят по един 7,62 милиметров?