17

Петко

преди 8 години

Много пъти са ме провокирали, но съм си подминавам, защото знам, че ако реагирам остра, ме очакват само неприятности и нищо няма да спечеля ! Ако ме нападнат да, но за една реплика няма да сляза да се бия ! В тези времена народа озверя и се изнерви...

16

Анонимен 2

преди 8 години

А ти какво правеше за тези 10 минути, гледаше кой ще е победителят ли?????Най малкото можеше да се обадиш до полицейския участък, нали???Толкова млади момченца си отиват, ей така за едни кифли.

15

Анонимен

преди 8 години

Тая мноооого лъже .- били го млатили 10 минути с бокс?? Това означава да те праскат 10 мин. с тесла, че ти и на кайма няма да приличаш. Посмали малко.

14

Анонимен

преди 8 години

Бокса лесно ще се определи кой го е държал по отпечатъците, но ако първо малкия го е извадил и те са му го взели тогава неговите отпечатъци ще са заличени

13

Анонимен

преди 8 години

ТОВАСЕ ПОЛУЧАВА ЗАЩОТО ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НАЧЕЛО С ПРЕМИЕРА И МИНИСТРИТЕ СЕ ДРУСАТ ОТ ***.

12

Анонимен

преди 8 години

От статията: "Той излезе, защото има чест"... (facepalm)Нямам повече коментари...

11

Селянина

преди 8 години

Така наречените медии изградиха една тотална манипулация около този случай. По потвърдена от свидетели информация младежът каратист е слязъл да се бие с хора пресичащи пешеходна пътека , защото били бавно пресичали. След като каратиста е тръгнал да бие братята са му хвърлили един бой. Каратистччето е бил превъзбуден и си е глътнал езика. Жалко че никой не му е помогнал. Направо ми се повръща от цялата врява която се вдигна около "невинно убития" ученик.

10

Анонимен

преди 8 години

Стига с тия шествия бе ! Направете нещо !

9

Елемаг

преди 8 години

Правилно 5:просто не е попаднал на авиоинженер ,като в Бургас и се е случило непростимото.

8

Анонимен

преди 8 години

Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

7

Анонимен

преди 8 години

малката духла сега ще си търси друг дудук, да гледа да е без бокс този път

6

онбашията

преди 8 години

реакцията на обществото към тоя инцидент е демонстрация на чист култ към слабащината, винаги победителя е виновен, а жертвите са едни кротки и добри.

5

ИСТИНАТА

преди 8 години

Изключително просто и агресивно младо поколение.Този "Бияч" е бил същия като онзи, който преби възрастния човек в автобуса в Бургас.Този път обаче не е случил на жертви.Слязъл е да се прави на мъж, но е срещнал рунтави мъжки гърди.Каквото е търсил - намерил го е !

4

онбашията

преди 8 години

абе защо в училище учат толераски гнусотии като "свят и личност" а не учат как се вади глътнат език?

3

Анонимен

преди 8 години

Май малката духла послъгва. А защо не се е обадила на 112 ? И защо не му е помогнала, когато са го били 2-мата братя?И защо тя и майката на момчето не са му помогнали, като се е задушавало ?

2

Елемаг

преди 8 години

Въпросната млада госпожица нещо да каже.Има ограничения на количествто думи,иначе да пусна целите показания на очевидците?Ауу, на 18 да се возим на колата, да се гъзареем а?Вместо да учим за изпити?

1

Елемаг

преди 8 години

"и след словесни разправий единият от пресичащите му е затворил вратаат и явно по ягресивно му е наритал колата след като има и счупено огледало тогава момчето е взело бокс и е слязло от колата и е нанесло удари в лицето на двамата (от тримата пресичащи)","видях как починалото момче си дръпна ръката и се опита отново да удари този дето му е от ляво","след което този от таксито взе бокса от ръката на починалото момче и го прибра в джоба си а аз тогава чак се намесих и му казах да върне бокса"Опа