9

Црън арапин

преди 8 години

Малеййй, докато ревахте на гро.ба на Путин и Русия, докато дъртата крава Изперкел интегрираше украински нацисти и африкански гибони в Европа, европейските градове станаха опасни за европейците! Ми сега? Къде да бегаме ние, къде да спасяваме жените си? Май само при Путин се очертава да е сигурно по улиците за християнските жени...?Много неща се случиха, дето никой не е очаквал! Може и да дочакате германци/ки да емигрират в Русия! Муахаха

8

М

преди 8 години

Още преди много години Чичкото е прозрял кой е заплаха за цивилизацията! Времето и сегашната ситуация само потвърждават колко много е бил прав!

7

Анонимен

преди 8 години

Аз пък си пия сливенска ракия и ям карловска луканка

6

Анонимен

преди 8 години

Германия е кофти страна- първо бяха руснаците с посегателства над тях, сега арабелите

5

Анонимен

преди 8 години

Ужас страшно е. Полицията защо бездейства по този нелеп начин. Май ще се окаже че нашите полицаи са песен в сравнение с онези там.

4

ЕС на кого

преди 8 години

Ми това си е чисто и просто тирания на Меркел .Народа може спокойно да я свали от власт .ЕС е един отвратителен римейк на СССР.И там до последно слагаха някакви неща между себе си и народа.И отричаха реалностите.Това е син съюз на нео болшевики писали се за мулти културалисти .Изопачена представа за морал и толерантност превърната в престъпен режим срещу своя народ .

3

Анонимен

преди 8 години

Време е оня чичко с мустака да се събужда.

2

Анонимен

преди 8 години

Няма да има карнавал тази година, защото в центъра е опасно! Кво да правиш - сътба.

1

ha ha

преди 8 години

Аааааа, няма да се криете по домовете си, ами грабвайте плюшените мечета и плакати с "ьошгюидулм" (или нещо такова) и бягайте на гарата.