68

0

преди 8 години

Извинявайте, просто ми писна от щампирани хора, които следват едни и същи модели на поведение и понеже това е масоворазпространено се счита за НОРМАЛНОСТ, женственост, мъжественост. С такива хора, щампирани, клиширани, маркирани прогрес няма. Има едни закостенели в моделите си страхливци, лъжци, тарикати, необичани жени и мъже, които се хващат за сламки и много еб?не, което няма абсолютно никакъв смисъл освен чисто физически. Продължавайте в същия дух. Викайте си Минко...да ви задоволява.

67

0

преди 8 години

Най-обичам нормалните разговори като тези между Неа и Гларус. Толкова са банални и нормални, че той пише за чисто сексуални изцепки, а тя дрънка за приятелство между мъж и жена. Един такъв плиткоумен диалог, от който нищо не можеш да научиш освен, че жената Неа е удобна за правене на секс, защото е клиширана, нормална, женствена и там, каквото си въобразят въздишащите по снимки читатели, а Гларусът е някакъв поостаряваш чичага, който с удоволствие би изръчкал някоя прясна, щот жена му е ***.

66

Анонимен

преди 8 години

НеО, кво има толкова да обясняваш, че е дълга темата. Елементарно е. Защо да задържаш в живота си ЧОВЕК, който не е искал да задържи теб?! Ако пък ти си ги зарязвала, защо да задържаш в живота си ЧОВЕК, който си разбрала,че не е за теб? Кому е нужно това лицемерие? Пък и говориш, че мъж и жена можели да бъдат приятели. Могат да. Чапкача има 1 истинска приятелка - след 15г брак. За Мъжете и жените ПРИЯТЕЛ е различно. Мъжете:жени, които могат/или искат да чапкат сексуално, жените-мъже, като братя.

65

0

преди 8 години

Резултатът е господата като Чапльото!Горко на всички, които не се били влюбили! То влюбването, чапкачо става така като щракнеш с пръсти нали? Насила? Колко невеж трябва да си и колко заблуден човек, че да обявиш, че някой бил инвалид, защото не се е влюбил? Е, разбира се, ако си Чапкач като теб Чапльо и определяш влюбването като секс с жена, която след 15 години брак ти е станала физически безразлична или пък секс с жена, която не си могъл да минеш и това е било катастрофално...Да.Инвалид си!

64

0

преди 8 години

- външни белези. Фототапетите. Да се нагиздят с някоя или с някой. Като поостарее или като им омръзне го сменят като лист от календарника.- пари. Чисто материално. 90 процента от жените са такива. Плитки. Ако имат деца и са плитки в мозъка и не могат да се оправят сами процентът нараства на 95.Ако в основата на горните 4 няма онова, което недорасляците и големите тарикати не знаят какво е, резултатът е:- съпругата му е приятелката- любовницата му е сексуалната партньорка- децата му -пари.

63

0

преди 8 години

За недорасляците и големите тарикати:Има няколко начина, по които един човек може да хареса и да се гаджелоса или бракува с друг:- сексуално. Пример - един долу, който щял да си зареже булката, заради СНИМКА НА ЖЕНА,която не познава. Плитко. Много плитко. 90 процента от мъжете са плитки.- емоционално. Има някакви чувства там. Чапльо, опа Гларуса го описва - оставало ПРИЯТЕЛСТВОТО и децата, тоест там всичко е ПРИЯТЕЛСТВО. Братче и сестриче си отглеждат децата. Скука!- по външни белези...

62

Неа

преди 8 години

То пак добре , ако останеш близък с някой който ти е бил любим . Сигурно е благородно . Аз обикновенно не задържам хора от миналото си ..но това е нова и дълга тема . Между другото на 27 години съм .

61

hahahaa

преди 8 години

Katastrofalno?!LOOSER!!! Invalid si TI!

60

hahaha

преди 8 години

Toz pyk Chaplio!!!Kato se brakuvash za priatelka, sled 15 godini shte ti ostane priatelstvoto!Ako se brakuvash po lubov, sled 15 godini shte imash lubov, a ne skuchna priatelka, skuchen myzh i skuchni deca, s koito da se opravdavash i toplish. Chaplio mai se e vlubil i e obichal, ama ne suprugata si! Loooosers!!!

59

Гларус

преди 8 години

до Неаче то след 15 години брак ...какво мислиш че остава от Любовта .....освен едно приятелство ..... и децата разбира се ..... и все пак е хубаво човек да се влюби яко ...поне един път в живота си .....дори и това да свърши катастрофално ...горко на тези които никога не са се влюбвали ....инвалиди ...та дори да са преспали с най красивите жени на света ! любовта и секса са свързани ...и двете са хубави поотделно.... но заедно ....това е велико

58

неанонимен

преди 8 години

....руски пляки.

57

Анонимен

преди 8 години

Престанете вече с тези клишета , наследени от миналото...

56

Анонимен

преди 8 години

Рускините са много красиви наисина повечето докато са на 18-25 години, но после нещо им става, претърпяват винаги някаква огромна трансформация и се превръщат вече на 35-40 години в едни отвратително грозни сбръчкани хипопотами, които не са за поглеждане. Наистина е стряскащо как толкова красиво нещо може да се трансформира така...сигурно е от "качествения" живот който водят, за разлика от "краварките"

55

Аз

преди 8 години

Туй Неа, туй гларус, туй любов, туй приятелство - хайде холан - всичко опира до секса! Истината ви я казва бат Минко 47 г ергенин който разлива менмилх фостенцата! Хайде Минко чакаме те търпеливо с нетърпение батка!

54

Анонимен

преди 8 години

Жени полицаики в България,, това ще спаси нацията и демогравският сриф,,, ще раждат до 15 деца.

53

Неа

преди 8 години

А причините за предположенията ти какви са , дете ?

52

Киро Хикса

преди 8 години

До НеаОбзалагам се, че пишещата с ника "Неа" е на минимум 50 години. Дори на 500 може би!

51

Неа

преди 8 години

Купидон е от римската митология , аз чета гръцка принципно .... но няма значение . Исках да кажа , че не съм наясно с историята на Купидон, но никога не съм го свързвала със секс, по скоро с любов . Хубаво е да вървят заедно , но като чета коментарите малко странно ми е на първо четене , как даже не се допуска приятелство между мъж и жена . Само ще споделя , че от моят опит и позиция - мъжете са много по верни приятели от жените . Странно !! Но факт !

50

от Неа до 68

преди 8 години

Не разбрах кое те възмути повече , че сме се харесали , че сме се подушили под опашките или че сме си легнали по отделно .....

49

Анонимен

преди 8 години

Минко ергена 47 г. е Елтън Джон. Той обича мъже и техните ласки.