123

Боко е лъжеш!

преди 8 години

Боко е по-нагъл лъжец от всеки преди него. Ако му растеше носа на всяка лъжа, сега щеше да е обиколил 1000 пъти Земята.

122

Avatar

преди 8 години

Единственото от което се интересува Борисов в своето "държавно управление" е да обслужва с държавни управленски решения една мафия. За пред народа са тези лъжи, за които Бог един ден ще му потърси сметка, циркове и театрални постановки.Искам да кажа на Борисов следното: Ние, българите не сме чак такива ***, та да продължавате с евтиния цирк наричайки го политика. Ние сме интелигентни хора, владеем, четем и пишем на по 2-3 чужди езика и компютърни технологии. Бедни сме, заради вас, Борисов

121

8

преди 8 години

НА КАЛПАВА РАКЕТА И БАЙКОНУР,И КОСМОСА Й ПРЕЧАТ!

120

Анонимен

преди 8 години

ба си мамата , кой гласува за тоя *** с ум , познания и действия на първокласник от Столипиново

119

Анонимен

преди 8 години

Кажи си как наложихте санкции на Путин и му замразихте проекта вие от ЕС сте много силни бе ама да ви остави Путин на ИДил воювайте като сте толкова бабаити.

118

БАБА КУНА

преди 8 години

ЛЕЛЕ БОКО ЧАК ПРЕЛИВА ОТ СКРОМНОСТ! НА ЕЗИКА МУ Е ДА КАЖЕ, ЧЕ АКО ГЕРБ НЕ БЯХА ГИ ИЗГОНИЛИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ ДАЖЕ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ПОСТРОИЛИ КОМУНИЗМА!

117

Анонимен

преди 8 години

Ако нямахте глупостта пак да си изберете ГЕРБ на власт,сега нямаше да плащате 16 милиарда дълг,защото е ясно,че не ГЕРБ,а вие ще го плащате,защото толкова ви е бил акъла.

116

Анонимен

преди 8 години

Все някой друг му е *** в гащите, абе вземи слез на земята бе величие погледни си недалновидната политика и се замисли ако имаш със какво.

115

Анонимен

преди 8 години

> "Хубаво. Там нищо не правят случайно.Боко, Путин даже не те помни. И да те помни за нищо няма да те бръсне.

114

Анонимен

преди 8 години

Путин не е забавил как се прегръщахтес влечугото Уорлик плямпай си. Под лозуните за евроценности и прочие ама те не се ядат и не носят полза от такси.

113

Анонимен

преди 8 години

Ако не те бяха турили на власт щеше да има ЮЖЕН ПАТОК и нямаше да има заем.

112

Да Вярно

преди 8 години

Ако ГЕРБ не беше се пръкнала, Бойко Борисов си беше още некой от СИК, то щеха да бъдат построени и:1) АЕЦ Белене2) Южен Поток3) И България нямаше да е фалирала като Гърция!Ех АКО, КОЙ ще ми каже!Ох забравих за ЩЕ-ЩЕ-ЩЕ и КОЙ КОЙ бяха забранени от ГЕРБВсе пак КОЙ и ЩЕ ни управляват ...КОЙ+ЩЕ=БУСТАН

111

Кронос

преди 8 години

Все повече в ума ми изплува един образ, от учебниците по литература за 9-ти клас, пък и във връзка с новата година и мислите ми за времето-кронос. Бог Кронос, който е отворил една огромна паст, за да изяде децата си. Така си представям все повече и повече "бащата на нацията" (по неговите думи) Борисов. Отворил страшна, огромна паст, обузумял ръфа ли ръфа, *** ли *** децата си, ръфа и *** България.

110

Анонимен

преди 8 години

*** да го беше построил досега 100 пъти вместо да плямпа ама тоя ама оня. На никой не му реме ни за ЕС ни за НАТО.

109

Анонимен

преди 8 години

Прав е човекът.Точно този отрязък от 10 месеца,в който Орешарски наруши седемгодишното управление на ГЕРБ,което и в момента продължава бяха най-решаващите и нищо не може да се поправи.

108

янев

преди 8 години

ОТ БЪЛГАРИЯ И ПОЛИТИЦИТЕ НИ НИЩО НЕ ЗАВИСИ - ТЕ СЕ КОМАНДВАТ ОТ ЕС И САЩ А ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ СЕ РАЗМИНАВАТ С НАШИТЕ КОЛКОТО ПО БЪРЗО СЕ РАЗБЕРЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ В ЕС ДЕКОКРАЦИЯ И ДРУГИ КЛИШЕТА ВЕЧЕ СА НА ИЗТЪРКВАНЕ НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ

107

Лъже и краде

преди 8 години

И да продължим с умното управление на Борисов, който безумно лъже, краде и не му пука за българските интереси.Вместо да даде разрешение за строителството на Южен поток, от който България би печелила по 400 млн.евро/год.и работни места, той финансира гордо електроконектора през Черна гора и Хърватска,по който да се изнася евтиния ни ток от Козлодуй за Италия, която го препродава. А за нас остави грижовно скъпия от американските ТЕЦи ВЕИ. Реакторите ни за АЕЦ Белене отидоха в Турската АЕЦ Аккую

106

бре

преди 8 години

Ти да видиш!.........

105

Аз Малдив

преди 8 години

Утре мастъра може да каже, че ако ГЕРБ не беше паднала от власт, България щеше да е на три морета или нещо от сорта...

104

баба Гицка

преди 8 години

Както е казал Айнщайн само Вселената и човешката глупост са безкрайни. Първото обаче, не е много сигурно.