17

Георги Шопов

преди 8 години

Достъп до фащ само за слуги които са склонни към самоунижение терористи от цвл свят и крупни крадци и предатели.

16

бе василев

преди 8 години

До Василевако искаш ела до виена ти да барнеш моите спестени а може и за друго да ме барнеш...от трите ди ланге....стой си в полицейските щати...ние в ес сме си добре.тепад !!

15

какво затягане

преди 8 години

До Анонименна режима има за България-ами ние и сега пътуваме с визи !! статията казва , че сега дори и гражданите на страните от ес за които има безвизово пътуване ЩЕ СЕ нуждаят от визи особено ако са посещавали преди това арабелите !!! ти какъв си по народност??? явно имаш проблем с българският език

14

Анонимен

преди 8 години

правилно , една страна като бугарско където има 20% мюсюлмани е в друг списък даже и Израел

13

ставри

преди 8 години

До OBAMA DO BALGARITEДали не бъркаш нещо?Има и такива,но има и такива като Джон Атанасов и други.

12

ставри

преди 8 години

Съединените щати затегнаха визовия режим за туристите от 38 държави, 30 от които европейски.-Г-жо Иванова,Европа от колко държави е?

11

Анонимен

преди 8 години

Вижте им "приятелството" ....А още преди много години ни дадоха статут на "Най-облагодетелствана нация". Да ви ... и приятелите.

10

Анонимен

преди 8 години

16.България е включена към затягане на визовия режим ?

9

ДЖО БАНАНА

преди 8 години

ОБАМЕЕЕ : БЪЛГАРИН ТЕРОРИСТ НЯМА ДА ВИДИШ , ТОЙ ИДВА ДА ТИ МИЕ ЧИНИИТЕ !!! ТАКА ЧЕ ГО ПУСКАЙ БЕЗ ВИЗА .

8

явно не разбираш

преди 8 години

До Анонименнаписаното-петте страни членки на Европейския съюз, които не част от американската програма за безвизов режим, да бъдат включени в нея. ес е поискал не затягане а ние също да бъдем включени към безвизовото пътуване .

7

Анонимен

преди 8 години

Представителя на ЕС в САЩ е поискал затягане на визовия режим за България , Румъния, Хърватия ...Ми той когае бил разхлабен . Без виза никой не може да стъпи вСАЩ !А отказите са много ! И какво правим ?За какъв Шенген ни пързалят ?Виж на мюсолманите от СА, Палестина им дават визи веднага ( същите които организират атаките в САЩ )!

6

Даниел

преди 8 години

Русия трябва да се обедини с ЕС и да изгони САЩ от НАТО. Само така можем да се преборим с американците. И за тези, които не знаят вчера Ислямска държава пусна клип, в който боготворят Барак Обама и го смятат за най-големият лидер на тяхната държава, благодарят му за всичко!

5

дали

преди 8 години

европейците и меркел най-после ще разберат истината ? американците знаят , че мюсулманите са опасни и не подлежат на интегриране...,че са потенциални терорист за това и защитават страната си. нека сега меркел да ги убеди , че емигрантите живяли в ес са приели нашите ценности и не са опасни !!!

4

ген. Вазов

преди 8 години

Ето ги големите ни приятели. Ние си продадохме държавата, изпълнихме всички техни заръки, скарахме се с руснаците, закрихме си АЕЦ-а, спряхме си газовите проекти, закрихме си армията, нарязахме си ракетния арсенал, а те не ни дават дори да им стъпим на "великия" континент. Има Господ, драги американци, и силно се надявам всички четящи тук да доживеем деня в който ще си платите за всички злини сторени срещу България! Ние сме на картата много преди вас, и ще бъдем много след вас!

3

az

преди 8 години

a nashite politizi tar4at i im ligat zadnika samo na ameriknazite....podlogi mrasni....garzite naprimer ili turzi iskat rediza nesta v zamjana, nas ni ebat bez pari, aman ot bulgaroubiizi

2

калина

преди 8 години

И защо така?Нали сме ваши хора?ББ - то така рече

1

sdf

преди 8 години

Така ли стана...В цялата картинка мисля, че ние се явяваме ***, на които не им се дава и стотинка, а само потупване по рамото.Американските централи, спиране не Южен поток, насъскването срещу Русия и др. за този чуден подарък... Съвсем заслужено за беззъба България.