54

Анонимен

преди 8 години

МАЛИ КАК СА СЕ АКТИВИЗИРАЛИ РУСОФОБИТЕ...ГОЛЯМО ШУБЕ ГИ Е ХВАНАЛО..ТОГАВА ЕДГАР КЕЙСИ ПОЧЕТЕТЕ ИЛИ И НЕГО ЩЕ ИЗКАРАТЕ ЛУД? САМО ЧЕ ЧАСТ ОТ ЛЕКАРСТВАТА КОИТО ПРИЕМАТЕ ДА ЗНАЕТЕ Ч Е ТОЙ ГИ Е ДИКТУВАЛ И ПРИ ТОВА ОТ РАЗЛИЧНИ БОЛЕСТИ...ТАКА ЧЕ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СТЕ НЕЩО ПО-ВЕЛИКО ОТ СВЕТА И НЕГОВИТЕ ТАЙНИ...ПЧЕЛИТЕ В КОШЕРИТЕ СЪЩО НЕ РАЗБИРАТ ЧЕ ДО ТЯХ СТОИ НЯКАКЪВ ЧИЧКО-МЕДАР

53

анти

преди 8 години

Ванга предрече че Вова, ще е последния президент на русия. По време на управлението му русия ще фалира, понеже петрола ще падне под 20$ за барел. Ще се разроят няколко държави, две от които ще бъдат хаганати и мужиците яко ще се бият, а в Европа ще свършат пуканките.

52

Анонимен

преди 8 години

62По-тъпо изказване не съм чел. Бразилия-Баджо, защото Баджо изпуснал дузпа хахаха, хайде бегай.

51

Анонимен

преди 8 години

Еййййййй, още помня когато ми каза - Тиквата, Тиквата ке ви унищожи ! Той ке е ! Ония дивиот селянин !!! ...... Сега разбирам че е била права .......

50

Анонимен

преди 8 години

Руснаци ще направят качествен телевизор и смартфон !

49

Анонимен

преди 8 години

Чукалина ще забременее от белокосия сокол и ще се роди новият пророк !

48

ДО 41

преди 8 години

Голям си ***, толкова години ли си живял в заблуда за финала от 94-та хаххахахах Вярно Ванга каза 2 Б-та на финала Бразилия и Баджо с който приключи свтетовното като не вкара дузспата. толкова години да не си го чул просто е голяма каръщина...

47

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 51,бахахаха, баш

46

проблеми

преди 8 години

А позна ли Ванга,че БПЦ ще затъне в грях към парите .Ето ви важен въпрос.Изврати ли Църквата учението на своя си пророк Христос за свят без търговци и лихварство . И ако днес света се напълни за гадателки за пари с какво са различни поповете молещи ни за кинти .Христос днес би изгонил поповете от Църквата си ,а те биха го обявили за лъже пророк .Църквата днес мяза по скоро на иудеизъм по Каяфа.

45

анти

преди 8 години

Ходенето по гледачки и баячки е признак за малък мозък. Човек ако сам не си реши проблемите, как може да разчита на някакви набедени "пророци"?

44

Анонимен

преди 8 години

Това което някои е предрекъл винаги е относително, но това че българите са безверници и че не се обединяват за основни неща, които да помогнат на държавата са си прости истини които всеки знае. Също и че алчността ще погуби света.

43

Анонимен

преди 8 години

Ванга позна за Владимир, който ще бъде начело на най силната страна-Русия! Както и че църния президент на сащ ще им е последен!

42

Анонимен

преди 8 години

хахахаха 51-ви ох сълзи ми излязоха да се смея

41

анти

преди 8 години

Само *** може да се върже на руската кагебистка пропаганда, ползваща Ванга за основно оръжие. Чак и филм направиха за нея смешните руснаци. Ванга направи голям грях - направи фалшива църка в рупите. Светлион Русев, който окепази Патриаршията на Царевец нарисува там поредните халтури.

40

Анонимен

преди 8 години

Всички врачки баячки чародейки, ходжи и магове, астролози и нумеролози са слуги на дявола.И който ходи при тях, добро няма да види.

39

Анонимен

преди 8 години

ДО СТАНОЙ ОТ АХЕЛОЙДА СИ ЧУВАЛ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТА НА АЙНЩАЙН ПРЕЗ 43 ПО ТЕЛЕПОРТАЦИЯ НА ВОЕНЕН КОРАБ? ИМА И ФИЛМ СЪЗДАДЕН ПО ТОЗИ ДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ. ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ЗА ДА ПРОУМЕЕШ НЯКОИ НЕЩА...

38

Анонимен

преди 8 години

Македонката си плещеше на посебниот и кой какво разбра и какво не разбра, остана да го нищят поколенията. Например, като и писнало да я разпитват за СССР изругала "Кога на путкjата и го набуте курот во газот, Русия ке се возроди!" И тия руснаци като почнаха : Та Курск ще потъне, та Путин ще възроди Русия с газовия износ, та цяла политика стана, та и войни се започнаха. Ха, кажи после, че нямало причинно-следствени връзки!!!

37

roro

преди 8 години

Ми, глупости. Съжалявам, но така ми изглеждат всички тези предсказания. Разбира се, че от време на време стават по-големи войни, природни бедствия, белиите намаляват, нарастват другите раси и т.н.

36

Анонимен

преди 8 години

КГБ винаги много е разчитало на вещерството в своята пропаганда.Питам къде отидоха "ПРЕДСКАЗАНИЯТА" на Нострадамус за свършека на Света , тиражирани от кадесарските медии у нас по време на "Пустинна буря"?КЪДЕ СА СЕГА?Кажете, дрОгари?

35

Анонимен

преди 8 години

До ГенадиГенади, тази тъпотия за Ванга и Хитлер пророк Тиквоний ли ти я каза ? Няма кой друг да е ! По-*** човек от него не познавам !!!