6

Анонимен

преди 8 години

Руско-турска "война" няма. Докато се занимавате с вчерашни теми изпускате топ-новината.Путин пристигна в Крим, за да стартира работата на енергомоста Кубан - Крим. Енергетическата блокада на полуостров Крим приключи с пълен провал на жидо-бандерлогите на Потрошенко.

5

Анонимен

преди 8 години

Руснаците ще почиват в руския курорт Мармарис.

4

neee

преди 8 години

пичове тия фесове не са се променили ...500 години ни мазаха и продължават да са същитеруснаците хубави или лоши са гиизтикали от българия ...фактне мога да проумея тия про турски коментари .....ми те са си ориента и няма излизане от там за тях жените са ***..мързеливи и хитри са това е ...нестабилен партньор са...задни мисли и тем подобнизащитаваш ли буквално тъпанарските им деиствия означава да нямаш инстинкт за само съхранение ...значи си вече "европеец"

3

Фесконтрол

преди 8 години

Поредният словесен др.исък поднесен от дтес.тюрки. Руснаците са бесни на турция, а на пресконференция военните им дадоха снимков материал за нефтените колони идил- турция.

2

:)

преди 8 години

Турция е лесно заместима. Подозирам, че Ципрас ще си изиграе картите и хранителни стоки от Гърция ще заместят тези от Турция. Говори се, че че Русия ще вдигне ембаргото само за Гърция. В Гърция ще отидат и доста руски туристи. Затова не ги мислете рашките, мислете за България, че сме по-бедни и от Нигерия вече. С тая празна Тиква начело и по-зле ще става.

1

Анонимен

преди 8 години

На 46 години съм и с кеф бих се бил и загинал за руснаците!!!БЕЗ ПАРИ!!!