203

така е то

преди 8 години

коментар за коментара ми:това --> *** да се чете "онези, чието име не бива да произнасяме"

202

!

преди 8 години

Да го д*хат наглите рашисти, ще правим каквото си искаме.

201

Редник

преди 8 години

Волен Сидеров ще го сложа да води щурма най отпред и а е отстъпил а съм го заклал

200

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Видяхте ли бе ***... - а после вярвайте на ИТАР ТАСС и РИА Новости...

199

Баси Държвата

преди 8 години

До НаблюдателЗа първата част от коментара ти съм съгласен,но аз перди 89-та не си.И знаеш ли защо?Защото нивото на Т.Живков като политик от световна величина не виждам ,кой в скоро време може да достигне.И друго,той беше добър политик защото ,обичаше народа си и провеше всичко възможно да е добре.Питай родителите,ако не си живял през това време,колко беше парното,колко беше бензина и на колко се изпращаше кредит за жилище-аз ще ти кажа,нашето беше на 0.20%.Важното е че имаше работа и спокойств

198

До 278

преди 8 години

Не ние заемаме грешната позиция, а политиците, които ни натрапиха. Ние. българите добре знаме, кое е против българските национални интереси, но политиците винаги са против интересите на България, както е и сега. *"Ние" ме обединява и с политиците, а те са едно продажно нещо, а народът е нещо съвсем друго.

197

Котарака Леополд

преди 8 години

За пръв път в българската история мъдро решение...,защото знаете ли кого ще изпратим:1.Хибридния плевел;2.Боко Тиквантов;3.240 жители на Парламента и съветниците им;3.министрите със заместниците им4.20 ояли се бизнес аферисти5.50 поръчкови журналистиНека бъдем приятели и нека бъдем прецизни при стрелбата(да се не мъчат)!

196

Анонимен

преди 8 години

ОЩЕ ЛЕВСКИ Е казал ДЕЙСТВАМЕ СЪС СОБСТВЕНИ СИЛИ което между другото значи и без руснаци

195

:)

преди 8 години

Едно време имаше виц, че когато Брежнев в Москва пръднe, в София бай Тошо Правешкия се насирa. Сега може да смените имената и пак е истина. Режимът на Тиквата е много близък с Тошовия като замисъл и философия. Изпълняваме каквото искат във външната политика, за да можем да крадем на воля в България. Ибриkчии са на власт от 1944 до ден днешен. Може и преди това, не съм запознат.

194

16245

преди 8 години

Пак отиваме да се бием за някакви други интереси?Пак заемаме грешната позиция?Пак ще загубим?3 Въпроса без отговор.

193

Анонимен

преди 8 години

До Един обикновен човечНенчев да изпати в сухопътните войски на Сирия своите избератели от Столипеново, Факулта и шекер махала

192

Анонимен

преди 8 години

още един руски "умник" се изказа.

191

Анонимен

преди 8 години

като гледам хич не се натискаме да ходим към сирия По скоро този рашист ги ражда слепи от Бързата си работа

190

Анонимен

преди 8 години

Да прочетат и да видят всички путинисти, какво е истинското отношение на руснаците към България.Като към територия, която им принадлежи.Но, за вас, знаем...вие обичате повече ***, отколкото България.

189

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Министър Ненчев да запише и стария хъш... - отварям сансъка с левското знаме... - а путин да си гледа самальотите и да внимава с въздушното пространство...

188

Наблюдател

преди 8 години

До голяма степен писаното по-горе е така. Българските политици почти винаги са били в услуга на чужди интереси и най-малко на българските. Винаги са били в първите редици на раболепието. В това отношение комунистите изобщо не правят изключение. Да припомним точно Живков бе предложил да станем република на СССР. Точно комунистите преди това предадоха българите в Македония и ги превърнаха в македонци. Няма други управници в Света дето да са се отказвали от народа си за да угодят на друга държава!

187

Анонимен

преди 8 години

Шейнкман не изразява мнението на руската политика, нито мнението на руския народ. Той има друга цел - да създава мнение за България. Виждате как статията манипулира на основата на част от изказване на Ненчев. Има емоционалност, с която закрепя създалото се отрицателно чувство. Написана е умно и въздейства.Целта е да се настрои руския народ против българския, за да може когато тук стане горещо, руснаците да не са настроени да грабнат оръжие за наша защита, както винаги до сега.

186

Анонимен

преди 8 години

Министър Ненчев да не се мотае ами да взема два пищова , шмайзер и да тръгва по сухия път към Сирия. И като срещне врагове да не забравя да се бие с тях...!! а извинете забравих, да си вземе и гребенче за новата присадена коса върху главата си !!

185

Прав е... за жалост

преди 8 години

За жалост е прав. Дуп.давците във властта са готови на всичко, за да ги потупат по рамото и да се снимат с тях. Такива бяха комунистите преди 89, такива са и пребоядисаните комунисти под имената БСП, РБ, ГЕРБ и т.н сега. Само господарите са други, но за тях това няма значение.

184

Един обикновен човеч

преди 8 години

И кого ще изпрати в сухопътна операция срещу "Ислямска държава" г-н Ненчев???И малкото хора които останаха в България, трябва да отидат като жертви.Интересно ще е ако изпрати тези които пишат по форумите против ря"за"ните поне, може да има по голям ефект.Вместо да ги оплюват от топлия стол, желателно е да отидат на место, но да си сложат по няколко памперса