32

49

преди 8 години

влизаш в джобс ру и гледаш.от ляво по региони,от дясно по професии. например професия учител-държавен служител образование висше.търсят се преподаватели по физика математика английски химия,заплати от 15 до 18 000 рубли или 200-250 евро.най евтините квартири в крайни московски предградия са по 20 000 наем-300 евро,търговските вериги,ябълки и домати-3-4 евро,пилешко-3 евро и т.н. това е в москва,по региони заплатите масово са 6-10 000 рубли.средна продължителност на живот 61 год.,за пенсия-60 год

31

Анонимен

преди 8 години

турция = ислямска държава

30

Анонимен

преди 8 години

А аз си мисля че най-точното заглавие щеше да е - ПУТИН НАЛОЖИ НОВИ САНКЦИИ НА НАРОДА СИ !!!

29

срещу руският

преди 8 години

До Анонименнарод?? и как точно ще навреди на руснаците ако не почиват в турция и не похапват турски зеленчуци !!!! много е лошо щото се намалява изтичането на валута -)))

28

Калина

преди 8 години

Аз отново ще кажа: стига гледахме в чуждите канчета!Да погледнем тук: Концесия на националния ни аеропорт?- кой и защо?Цени винетки. Контрабандно гориво. Полицаите - какво свършиха след стачката. Бб и Китай-какво от там.Чез за ромския ток.Моля, продължете списъка. Нека се концентрираме в тези неща. По-осезаеми са в момента за нас!

27

Анонимен

преди 8 години

До ХахаСредната заплата е 30000р. всеки да си сметне сам.Мой близък каза че средната заплата в Русия и България са вече изравнени,при значително по-високи цени в Русия

26

наистина

преди 8 години

До Анонименсъм любопитен как са заплатите но в частният сектор ??? колко получават държавните служители не е показно за икономиката защото техните заплати са административно определени . кажи ми колко получава например една продавачка,един шофиор,работник в частна фирма

25

Анонимен

преди 8 години

Турците може да са всичко, но не са братоубийци. Терористите ислямисти са техни братя по кръв и по религия. Как искате Турция да се бори с ислямския терор като те самите са ислямисти. Това че са позволили американски бази на територията си не означава че са християни и не закрилят терористите

24

Анонимен

преди 8 години

Руските санкции са срещу руския народ в крайна сметка.

23

Анонимен

преди 8 години

Че Русия не е ли ХАЛИФАТ ??? Там всичко става само и единствено по това което каже ХАЛИФА ПУТИН !? А не си съгласен .... а сбогом ........ като в шериата ....

22

тролгеносен

преди 8 години

Има ли статия за Русия всяка втора дума на троловете е "оръжие". Оръжие, оръжие и пак оръжие. Няма значение, че народа я кара на картошки и самогон. Няма значение, че един пътнически самолет не могат да направят, нито един автомобил свесен.За други стоки да не говорим-трола веднага ще ми напише, че са ширпотреба:) технологично са 30 г. назад. Ай яжте ракети!

21

а бе защо

преди 8 години

щатите и ес мълчат по въпроса купува ли турция нефт от терористите и дали ги издържа??? при всичките тези сателити знаят със сигурност играта. но ако не купуват защо щатите не оборват русия??? или уж за демокрация се бият и срещу идил но ги издържат и искат войната и бежанците да продължат да отслабват ес ? защо ес не прави нищо по въпроса!!

20

Анонимен

преди 8 години

ДО 31НА СЕВЕР И В МОСКВА -ДА. НО ДРУГАДЕ- ОТ 12000РУБЛИ ДО 22000. АКО БЪДЕМ ЧЕСТНИ...

19

Анонимен

преди 8 години

Русия стремително се завръща към миналото си - на картошки и сельодка .... ако има !!!

18

Анонимен

преди 8 години

Тук отдавна не е България, платени ми *** 29, разписал се многократно. От република на СССР се трансформирахме в полигон на НАТО.Аз не виждам положението да се е подобрило от това. Освен, че ще заработите по някой извънреден неделен лев с писания.

17

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Каква пародия, какъв парадокс... - народите на Саудитска арабия,емирствата и Кувейт само от един петрол живеят като шейхове, а Русия с петрола си, газта си, златото, диамантите, въглищата, дървесината, водните богатсва и много други... - живеят като роби...

16

до странджата

преди 8 години

Русия не е приятелска страна,тя води хибридна война и експанзионистична политика спрямо България... - продава ни най-скъпата газ на света и не купува никакви стоки от нас... - с нито една друга държава нямаме толкова отрицателно търговско салдо...През 1996 г. наложиха мита на БГ стоки от 200 до 300% и оттогава лицемерно ни натякват,че нямало наши стоки на руския пазар.После спряха стоките от ЕС,сега от Турция,ще ги видим какво ще ядат.Но ЕС трябва да направи Набуко и да им тредне вратата.

15

21,

преди 8 години

До Анонимен"Бг прецедента нещо се е снишил и не смее да помисли да плюе по Русия. Е що така??? Да не се е опущил?"Прецедентът толкоз много плямпа, че езикът му изсъхна във ветровитото време и сега си го лекува.

14

Калина

преди 8 години

Факти: "...от януари до август т.г. за регистрирани 1306 нарушения на гръцкото въздушно пространство от 101 типа турски военни самолети, като 28 от полетите са били над наземната територия на страната..."Искам да кажа, че докато зяпаме кой- къде- какво, тук, у нас, се вършат пълни безумия. Политиците ни много добре използват ситуацията с разсейването на вниманието и утре ще усъмнем по гол г***з, щото сега гледаме сеира на другите. А то...утре ще сме ние.

13

Анонимен

преди 8 години

Абе стига с тази Русия бе !!! Не ни интересува никаква Русия !!! Това е все едно всеки ден по 100 пъти да ни осведомявате какво ставало в Пакистан, Индия или Джибути ??? Кой българин го боли какво става там, и какво било реширо тяхното правителство ??? И това по 100 пъти на ден ???