140

Turkey

преди 8 години

Te rusnacite minaha dori garcite oxxx ruski nevoliii

139

Анонимен

преди 8 години

Без Турция ИД не може да съществува

138

нн

преди 8 години

Как може да взимате страната на Турция, Ботев и Левски са се обърнали в гробовете си заради вас!!!!

137

Анонимен

преди 8 години

С Русия в СърцетоТоя докато сипе безпочвени заплахи по границата ври и кипи ама и нашитне медии не го показват това защото са протурски.Вместо да заплашва да изпрати една ескадрила над Сирия да видим Руснаците дали ги е страх от ф.е.с.о.в.е

136

Анонимен

преди 8 години

За неинформираните по военни въпроси и оръжия е редно да се каже, че C-400 Тайфун открива цели на 600 км и може да стреля едновременно по 36 обекта, така че представете си ако сложат няколко такива установки какво става.

135

Анонимен

преди 8 години

Този се пени за пред телевизийте, но за всеки случай в приземил всичките си военни самолети през последните 2 дни.

134

Стефан

преди 8 години

Другари комунисти вие дълги години задавахте един въпрос на нас демократите! Какво правят американците в Ирак??? А какво правят руснаците в Сирия???? И не забравяйте, че Сталин носи голямата вина за ВСВ, а не Хитлер!!!

133

Анонимен

преди 8 години

След свалянето на Суто онзи ден ви гарантирам ,че е имало много провокативни прелитания но Турските ВВС не са отговорили от страх са се нас.ра.ле

132

Анонимен

преди 8 години

Ами като не иска проблеми, да не си праща самолетите. Откъде накъде ще нарушава въздушното пространство на Сирия? Асад е упълномощил Путин да му пази въздушната граница, демек руснаците могат да свалят от тук нататък всичко - ако преценят. ***.

131

Shark

преди 8 години

До турчин. Имаш грешка, не Русия, Турция сбърка адреса. В крайна сметка не Русия свали турски самолет, нали. Значи Турция е отишла на грешния адрес, сега ще им секне и търговия, и туристи и потоци и централи и всичко. Русия е смилала Турция 14 пъти, няма проблем да има и 15-ти.

130

anonimen

преди 8 години

Vasviev,otivai si v tvoita turska kochina,nikoi ne te darji nasila tuk

129

7

преди 8 години

До турчина Ти да не би да искаш да настроиш и България към вашите амбиции за османска империя на Восток ? Няма да стане това , сгафиха турците -нека и турците си плащат , но не и ние !

128

Много сте прости

преди 8 години

Много сте прости бедността ви е побъркало изцяло

127

Румбо

преди 8 години

До Станете европейски нКъде ти е Европата,пи.ч???Навсякъде мю.сулмански пъл.чища!То всички я харесвахме,ама умира вече!Ще трябва да се спасяваме сами!

126

Vb

преди 8 години

Подозирам, че е въпрос на време да бъде свален, особено ако ходят пак да бомбят кюрдите, които се бият ИДИЛ. Дано тези от НАТО да имат малко мозък тогава.

125

Анонимен

преди 8 години

Законното правителство на Сирия е поискало единствено и само от Русия да помага в разрешаването на конфликта на своя територия. Всички други не са част от решението на проблема, а част от проблема. Чалмосаният може да се пробва да ходи неканен и ще види всичките си самолетчета приземени много бързо. Суверенна Сирия никога не е искала турска "помощ"!!!

124

Станете европейски н

преди 8 години

Отиде си комунизма няма братушки вече има Европа НАТО събудете се от сън

123

Наглец

преди 8 години

"...Aкара ще смята за агресия ситуация, при която неин боен самолет НАРУШИ въздушното пространство на Сирия и бъде свален от руска зенитна ракета..."Ахахахахахаха, подобна наглост кара дори американците да се изчервяват.Ердогане, самолетите ти ще капят като зрели круши, толуп анадолски, само да припарят до границата със Сирия!

122

Анонимен

преди 8 години

САЩ и Турция - ВЪН ОТ НАТО за подпомагане на терористична дейност!

121

Очевидно

преди 8 години

От гледна точка на българския интерес,случилото се е много добре за нас!Турция е единствения ни външен враг и пряка заплаха!Отслабването и решава доста проблеми!Да не говорим за плана(на САЩ) Турция да бъде обезщетена за загубата на Кюрдистан с наши територии!Русия беше склонна да се съгласи след влошаването на взаимоотношенията ни!!!!Сега обаче тая опасност премина!Просто трябва да си налягаме парцалите и без резки движения.