173

Анонимен

преди 8 години

Izklyuchitelno nizko intelektualno nivo na Bg politici i masmedii- ne zasluzhava komentyi!Te ne samo ne znayat geografiya i istoriya/za filosofiya da ne govorim/,te vsichki na nivoto na gospozhica ot .../da ne pravim reklama/"Holandiya stolica na Belgiya". Celuvki ot bg rusofil.

172

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 8 години

В СИРИЯ съвсем скоро бе открито ОГРОМНО НАХОДИЩЕ НЕФТ на окупираните от ИЗРАЕЛ- ГОЛАНСКИ възвишения.ЕВРЕИТЕ СА СЕ УПЛАШИЛИ като са разбрали от концесионера ,,GENIE'' и главният геолог ЮВАЛ БАРТОВ от еврейската им дъщерна фирма ,,Afek oil & gas'' KOЙТО ЗАЯВИ ЗА ,,КАНАЛ-2'' ИЗРАЕЛ ЧЕ неговата компания е намерила крупни залежи нефт на ГОЛАНСКИТЕ Възвишения:<<НИЕ ОТКРИХМЕ КРУПЕН НЕФТЕН ПЛАСТ със ДЕБЕЛИНА 350 МЕТРА В южната част на ГОЛАНСКИТЕ В-Я.СРЕДНО В ЦЯЛ СВЯТ ПЛАСТОВЕТЕ ИМАТ ДЕБЕЛИНА 20-30 МЕТРА

171

Suny

преди 8 години

Много отдавна нашите управници се държат като *** , с извинение. Дават си *** на който им подхвърли някой лев.

170

Анонимен

преди 8 години

Проблема не е в Русия или в Америка . Проблема е че ние българите все чакаме някой друг да ни оправи бакиите. Изгуби ли сме всяко нациаонално достойнство, от край време ни липсват лидери и политици които поставят българските интереси над всичко. Всички политически партии , църквата и обществото трябва да се обеденят и да имам една обща цел България и българите над всичко. А не както е сега да откраднем колкото се може повече докато сме на влас после другите да му мислят.

169

Анонимен

преди 8 години

руснаците са купили всички монополи и доят бедния народ здраво но се натискат да са ни братя.

168

0

преди 8 години

руската колониална система е НАЙ- ЛОШАТА в света .Това е един хипопотам затънал в тинята ,НО отворил голямата си уста на демагогията .Освен за милитаризъм друго не знаят тези рашисти ! В РАША всичко било по мед и масло .получавали средна заплата от 900 $ руският мужик живеел в в комунистическият рай -тоест в АДА.ВИЕ активни борци -терористи сами вярвате ли на това . кой от вас спестява в рубли , кой от вас има руска техника и автомобили , защо вратовете ви са обърнати все на Запад

167

путин

преди 8 години

изби 5000 православни славяни в Украйна. Жертвитя на ИД са в пъти по-малко. Добре че сме в НАТО иначе тоя диктатор щеше да лочи българска кръв.

166

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 8 години

До: ,,Вижте кои са приятели на путинова Русия и кажетр дали усйате да бъдете в една компания с тях. Иран, Сирия, Хизбулла, Казахстан, Киргизстан....''КАКВО ЛОШО ИМА в изброените от теб държави?ИРАН примерно се готви да подпише огромна сделка за 12-15 милиарда $ за ПРЕВЪОРЪЖАВАНЕ със ново руско оръжие а и тази вечер ако си пуснеш руските канали ще разбереш че всеки момент ЩЕ БЪДЕ ФИНАЛИЗИРАНА сделката за продажба на 100 броя ,,СУХОЙ СУПЕРДЖЕТ-100'' за срок от 5 години ще се произвеждат в ИРАН.

165

истината

преди 8 години

Стандартът в Русия е ПОНЕ 2 ПЪТИ по-нисък. При средна заплата 490 евро и цена от 5000 долара на кв м жилище в Москва, руснаците вият от глад. Отелно:- живеят 7 години по-малко- убийствата са 4 ПЪТИ повече- самоубийствата са 3 ПЪТИ повечеЩото един петербургски *** продължава да лъже ще поствам докато не спре.

164

Съвземисе палячо

преди 8 години

Бойко вкарай го това *** в пътя.Ръси глупости наляво и надясно и на голямата Мечка няма да и издържат бушоните и виж станала белята .Това човече не знае какво говори и къде.

163

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 8 години

KРАЙНО ВРЕМЕ Е руснаците да спрат да обръщат внимание на политическите ни недоразумения и ПИГМЕИ като този и останалите избирани по списък от ФАШИНГТОН за постовете в държавата НА КОИТО СЕ НАМИРАТ В МОМЕНТА!

162

БЪЛГАРИН

преди 8 години

РУСИЯ ---ДА СИ СТОИ У ДОМА!!!!/...и да се научи на обноски с страните от ЕС/ДОЛУ РУСКИТЕ ЛАПИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

161

Анонимен

преди 8 години

Браво Захарова! Все по-често трябва да има такива коментари към недоразумението Плевнелиев!!!

160

Анонимен

преди 8 години

Руснаците да не се връзват толкова. За нашия президент важи израза - прости му боже той си не иска.

159

НАПРОТИВ!!

преди 8 години

ОТКАКТО РУСКИ КРАК Е СТЪПИЛ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ----РУСИЯ ВЕЧНО РАБООТИ ПРОТИВ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ!!!ЗЛОБАТА Е ГОЛЯМА ----ЗАЩОТО ОЩЕ В НАЧАЛОТО ПРИ СТАМБОЛОВ , БЪЛГАРИЯ ОТХВЪРЛИ МЕРАЦИТЕ НА РУСИЯ ДА НИ НАПРАВИ --"ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ"!ДОРИ ---КЪРВАВИЯ ОПИТ ЗА ПРО-РУСКИ ПРЕВРАТ , НЕ УСПЯ!СТ.СТАМБОЛОВ ГИ ИЗКЛА --КАТО "БЕСНИ КУЧЕТА"!ПАК РУСИЯ ---НАПРАВИ СРЪБСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА!ВИНАГИ ----ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!!

158

гг

преди 8 години

бг малка държава и няма дума за русия и бедна държава как и прибалтиъски държави коменгари безсмислени

157

БРАВО

преди 8 години

Мария Захарова е дал урок по география президента на България!Надяваме се, че занапред политик, който сега е президент на страната, чиито свързват с нас вековните връзки на приятелство, въздържайте се от високите етажи на бездоказательных обвинения, че той не ще се зарази параноя своите избиратели, които в повечето все още изпитват уважение към Русия", обясни Захарова.

156

Русия не е враг

преди 8 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Сащ, Нато, Деформаторския блок, Герб и ЕС!

155

От Русия

преди 8 години

Ако България реши да бъде враг на Русия- хайде, няма проблеми, това е само вашият избор . Моля, живеете така, както искате, кой ви пречи? Обаче не забравяйте каква е съдбата на предателите - от създаването на света и до наши дни, от Каина до Юда и нататъшно.

154

едно на нула

преди 8 години

Едно на нула за Захарова.