175

Анонимен

преди 8 години

Реалната цена и на труда в категорията, която работя е поне 10-15 евро на час, но работодателите не се изпотрепват да плащат по подобни ставки. А за държавата да не говорим.Затова нека не се правим на интересни, г-жо Министър и Работодател!

174

Цъфнал ГЕРБ

преди 8 години

С тази грандиозна фалшификация на изборите, която ГЕРБ спретнаха, реално цялата власт в България е тяхна. Аз имам чувството, че пак управлява БКП. Няма реална опозиция, има някакви статисти, които са под пълния контрол на ГЕРБ.

173

ДО182

преди 8 години

Абе,тарикат откъде на къде ще плащам на хора,които обраха цялата държава и един лев не отделиха от тези пари да изградят нещо а ги вкараха в ошфорки и сега се правят на бизнесмени и много работни.ТЕ реват,че си мухъл и не си платежоспособен да им плащаш дълговете които направиха.Къде са парите от фондовете,които нашите родители внасяха,къде са парите от продадените заводи и предприятия които бяха построени с нашия труд????? *** НАРОД!!!!

172

do 169

преди 8 години

Ти май не четеш какво съм писал. Това казвам и аз, че цените на винетките са високи! И долу някой ми беше дал пример, че европейците плащали пвоече. И това което аз пиша е, че НЕ Е ТАКА. Абе в този форум изобщо сте пълни ***.

171

Анонимен

преди 8 години

И думата "мpъсна" и тя се цензурира...Явно не ви е много чиста работата...!

170

Анонимен

преди 8 години

Тая да даде обяснение и подробни справки как е изчислена "реалната" цена на винетките! Веднага!!!

169

Колко

преди 8 години

Колко сме добре НИЕ СИ ЗНАЕМПРАВИ СА ПОЛИЦАИТЕ - ПРОТЕСТ ДО ДУПКА - НА ГЕРБ НЕ СЕ ВЯРВАВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПРОТЕСТИРАТ -ЗАПЛАТИТЕ са ПОДИГРАВКА с БЪЛГАРИТЕ

168

Хр. Ангелов

преди 8 години

Искам да отбележа, че живея в Румъния от 5 години, за това време видях много неща но това вече е върха на простотията. Пътищата тук са в пъти по добри от колкото тези у дома, тук за 5 години един единствен път съм ремонтирал ходовата част на колата докато у дома за съжаление имах адонамент в сервиза на всеки 6 месеца. Не реално е да плащаме толкова пари за винетка, твърдо против съм, заради подобни измислици на нашите тиквеници от парламента народа бяга в чужбина.

167

Анонимен

преди 8 години

Познайте кой ще плаша далаверата с KTБДжокер: няма да са крадците!ХА... думата "KTБ" се цензурира в този сайт, явно е *** дума...!Бaх ви у кoпeлдаците...

166

майна

преди 8 години

Г-жо Павлова, един комплект зимни гуми е около 400 лв, за автомобила който карам... проверил съм... вече 3та година, не мога да заделя този разход от бюджета ми... НЕ МОГА... искам но не мога... и карам с всесезонни гуми... нямам избор... сега с по висока винетка, хептен нямам шанс... Имам чувството, че ГЕРБ силно се отлепя от земята и ще загуби твърдите си гласоподаватели като мен....

165

8

преди 8 години

До АнонименА ТИ СИГУРНО СИ КЛОШАР,ЩОМ СМЯТЯШ,ЧЕ ВСЕКИ,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ВИНЕТКА,Е НЕКАДЪРНИК!

164

Mayhem

преди 8 години

До anonimen Да се плаща е въпрос на контрол, батка! Част от тия дето протестират те пускат за без винетка по знаеш къв начин!

163

Перо

преди 8 години

Краде се като за последно. Най-яркият приемер е санирането - 500 000 лв. за 40 апартамента. По 12 500 на апартамент, ако нищо по блока не е правено. Реално - при индивидуални оферти на качествени фирми струва не повече от 4-5 000. При пътищата, магистралите и метрото нещата са още по-трагични. Няма ли специалисти във форума да изчислят какъв процент се краде. Прости сме, че ги преизбираме, вместо да ги вкараме в затвора.

162

Анонимен

преди 8 години

Познайте кой ще плаща далаверата с КТБ?Джокер: няма да са крадците!

161

8

преди 8 години

ПО ТАЯ ЛОГИКА ПОНЕЖЕ НА ЛУНАТА НЯМА ПЪТИЩА,ДА СИ ПРЕМАХНЕМ И НИЕ НАШИТЕ!

160

Анонимен

преди 8 години

Отново финансова тежест пада върху раменете на собствениците на леки коли, вместо да се натоварят тежките превозни средства (TIR-ве), които са основните разрушители на пътната настилка. Нека АПИ обяснят каква е транзитната такса (ТОЛ-ве)/винетка за камионите в останалите страни от Балканите, и защо в България тя е поне 2-3 пъти по ниска??? Защо например за чуждите камиони/автобуси винетката да не е по-висока?...така и така българските транспортни компании плащат данъци

159

Анонимен

преди 8 години

ЗНАЧИ ВЕДНЪЖ ПЛАЩАШ ДАНЪК НА КОЛАТА И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИНЕТКА И ОЩЕ ВЕДНЪЖ ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ!!! ЗА ГОДИНА СМЕТНИ,КОЛКО ТИ ИЗЛИЗА ЕДНА КОЛА ВТОРА УПОТРЕБА,ТЪЙ КАТО БЪЛГАРИНА Е ПОРОДА "***" И СЕ ЗАДОВОЛЯВА СЪС ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА,КОЛИ,ТЕХНИКА,ЖЕНИ,МЪЖЕ,ХРАНИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ И ТАКА!!ОБИРА НА ЕС ***!!!!

158

ВинеТку

преди 8 години

Да, ок, съгласяваме се, че цената не е актуализирана N-брой години. Само, че защо у мен се прокрадва едно съмнение, че тея 16млрд. се чудите как да ги връщате... Винетки, вредни храни, общините да дигат данъци...

157

Анонимен

преди 8 години

Павлова каква е разликата между това да те гръмнат с 9мм и 45 калибър . Разликата е че и в двата случая си дала богу дух ама едната дупка е по голяма от другата. И в крайна сметка няколко милиона човека ще спят по добре без тъпизми и наглост от твоя страна.

156

anonimen

преди 8 години

Проблема е, че масово "шофьорите" в малките населени места не плащат данъци и винетки. Не са ни виновни политиците. *** народ, слаба държава!!! Така ще е докато всички се правите на тарикати, тарсите далаверата и само гледате да краднете нещо. Пази боже да седнете да прочетете книга, да научите нещо ... По-лесно е да хленчите нагло по цял ден с бира и цигара в ръка, колко е смотана държавата и колко малко пари имате. Срамота!!! Жалк и сте!!!